Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CorelisMt2.pl [MEDIUM-EASY] START NIEDZIELA 15:00

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kilka pytan

1. czy jest bs

2. co z biologiem bo nic nie ma prezentacji

3. jak zgine a mialem odpalana aure to moge na nowo odpalic tak jak czarowane ostrze?(bez czasu odnowienia)

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten is to jakies zarty? np. kostium mikolaja 3300 sm gdzie 3000 sm to 30zl.. (zmniejszcie ceny wszystkich itemow w is)

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ten is to jakies zarty? np. kostium mikolaja 3300 sm gdzie 3000 sm to 30zl.. (zmniejszcie ceny wszystkich itemow w is)

Zgadzam się, to są chyba jakieś żarty.

Jak jest z biologiem ?

I powodzenia na stracie!

wolf.gif

Opublikowano

@UP biolog normalny , oddawanie co 1 sek.

Co do forum... Silnik forum zostanie zmieniony za miesiąc na silnik z licencja możliwe że to będzie vBulletin ewentualnie IPB. :)

Opublikowano

Zrobicie coś z tym ?

Skąd bronie na 75lv ?

Też jestem ciekawy , dołączam się do pytania

.

.

.

.

.

.

.

banner.png

Fajna ta sygna ;d

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

IS to na prawdę jakieś żarty ^^.

Najbardziej mnie lizaki zastanawiają, kosztują 1500 i są na 7 godzin (i generalnie są lepsze bonusowo), a drugie na 1 godzinę są za 1800 i dają słabsze bonusy, jaki w tym sens?
Skrzynie z perłami też odwaliliście, wpakujcie jeszcze tam truty i stalki i wycofajcie ich drop w grze.

Opublikowano

Najbardziej mnie lizaki zastanawiają, kosztują 1500 i są na 7 dni (i generalnie są lepsze bonusowo), a drugie na 1 godzinę są za 1800 i dają słabsze bonusy, jaki w tym sens?

Skrzynie z perłami też odwaliliście, wpakujcie jeszcze tam truty i stalki i wycofajcie ich drop w grze.

No też mi się to nie podoba ogółem cały IS no , ale to można łatwo zmienić :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

No też mi się to nie podoba ogółem cały IS no , ale to można łatwo zmienić :)

Najbardziej mnie lizaki zastanawiają, kosztują 1500 i są na 7 dni (i generalnie są lepsze bonusowo), a drugie na 1 godzinę są za 1800 i dają słabsze bonusy, jaki w tym sens?

I co z tym IS ?

Opublikowano

Doświadczenia a nie doświatczenia przy bengalach :)

co z tym biologiem?

Biolog występuje od 30lv do 90 lv potem są nasze autorskie misje ( nie będzie ŁATWO JE ZROBIĆ ) :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nadal nie otrzymaliśmy odpowiedzi z 3 strony tematu na temat Item Shopu !

Odpowiesz nam ?

Opublikowano

jaaaa *.* ale super serwer :O jeszcze do tego na najleepszym gotowcu na świecie xD Grafika z Revetiala. Szpan na Patchera.. Pro. Nawet Clienta nie oczyszczą ze śmieci... tak dla waszej wiedzy to połowa rzeczy która jest w cliencie Aline jest nie używana. :p

nlcEZxg.png

Opublikowano

jaaaa *.* ale super serwer :O jeszcze do tego na najleepszym gotowcu na świecie xD Grafika z Revetiala. Szpan na Patchera.. Pro. Nawet Clienta nie oczyszczą ze śmieci... tak dla waszej wiedzy to połowa rzeczy która jest w cliencie Aline jest nie używana. :P

Tak dla twojej informacji GRAFIKA JEST AUTORSKA NA ZLECENIE NASZE ...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer jest spoko ,akurat z ekipą (26 osób+) szukamy jakiegoś easy serwerka na dłużej ale komentarze odstraszają trochę ... Wbijemy i dam edit.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Zrobicie launchera takiego aby móć wejść i zagrać ?? dla osób ze słabszym łączem ,a napewno graczy przybędzie .

Zrobicie launchera takiego aby móć wejść i zagrać ?? dla osób ze słabszym łączem ,a napewno graczy przybędzie .

Opublikowano

Wejdę zobaczę bo wierzę w to, że faktycznie Administracja się postarała i nie będzie nie potrzebnych kłóti, przerw albo reaktywacji !

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Wejdę zobaczę bo wierzę w to, że faktycznie Administracja się postarała i nie będzie nie potrzebnych kłóti, przerw albo reaktywacji !

Przerwy będą co Środę od godziny 22:00 do godziny 22:00 i w piątki o 24;00 :)

W celu napraw ewentualnych :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przerwy będą co Środę od godziny 22:00 do godziny 22:00 i w piątki o 24;00 :)

W celu napraw ewentualnych :)

Nie chodziło mi o przerwy tego typu, tylko o przerwy związane z płaczem graczy , że są bugi i związanymi z nieumiejętnościami Administracji bo naprawdę dość mam takich serwerów...

Serwer to serwer, powienien być prowadzony na wysokim poziomie i bez olewania graczy, jednak ciężko w 21wieku taki serwer spotkać, wam ufam i wejdę. :)

+ Zmieńcie ten silnik forum na IPB... Bo naprawdę odstrasza.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Ceny w is zostana zmienione|? Jezeli nie to nie zagram -,- fryzura 2300 sm a 1300sm 25zl serwer pod is gz

Opublikowano

Ceny w is zostana zmienione|? Jezeli nie to nie zagram -,- fryzura 2300 sm a 1300sm 25zl serwer pod is gz

Tak ceny IS'a też dość wysokie, ale akurat w mojej sytuacji nie mam się co przejmować. :)

tQjoKpZ.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...