Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

900 tysięcy użytkowników!

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fpoj6bY.png

Witajcie!

Dziś przypadła mi niezmiernie miła powinność, poinformowania Was o kolejnym rekordzie. Jak widać MPCforum nigdy nie zwalnia, a właściwe jest zupełnie na odwrót- cały czas nabiera tempa. Dlatego też możemy z dumą wykrzyczeć, że na forum jest już zarejestrowanych 900 tysięcy użytkowników!

Jest to dla nas najlepsza nagroda jaką możemy dostać za cały wysiłek włożony w tworzenie tego miejsca. Jeszcze parę lat temu nikomu raczej nie przeszłoby przez myśl, że możemy stać się przodującym forum w Polsce, a dziś możemy powiedzieć, że jesteśmy także znaczącym forum na całym świecie. Przy okazji jest to też dobry moment na podziękowania- Moderatorom, Global Moderatorom, Mentorom i każdemu innemu użytkownikowi z osobna. Bez Was MPC nie mogłoby istnieć, każdy z Was dokłada swoją 'cegiełkę' do tej budowli. Tylko dzięki ciężkiej pracy, którą wykonujemy na co dzień możemy świętować właśnie takie dni.

Coraz większymi krokami zbliżamy się także do magicznej liczby MILIONA rejestracji. Mamy nadzieję, że na tę okazję uda nam się zorganizować coś czego jeszcze nigdy nie było i naprawdę w wielkim stylu uczcimy ten wynik.

Zyskaliśmy już naprawdę wiele, ale jestem pewien, że będziemy dążyć do kolejnych sukcesów, bo właśnie takie jest mpcforum.pl ! ;-)

Wasz Admin, Marselo!

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny wynik. Trza podziękować dordo, bo jakby nie on to trza byłoby jeszcze czekać na ten news ;p

Opublikowano

Gratulejszyn!

MPCForum do boju! :D

challenger.png

Opublikowano

Gratulacje, wiedziałem, że doczekam tej chwili. Ps: szkoda, że nie mam tyle postów xD

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Ciekawe ile byłoby bez multi acc

Tyle samo, zbanowane konta nie wliczają się w licznik użytkowników.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Czekam na milion i jakiś konkursik.

Już niedługo ;D !

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...