Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

900 tysięcy użytkowników!

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy przecież wiedzą, że te 100 tysięcy lajków na fb to też same multikonta i ruskie boty. To jest wiadome, że 900 tysięcy rejestracji użytkowników nie oznacza takiej samej liczby realnych osób. Za każdym razem gdy wyczytuję te wypowiedzi forumowych 'znawców' to od razu poprawia mi się humor. :-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Gratulacje dla moderatorów którzy dawali nie jednemu bezpodstawnie warna za free i po wykańczali nie jednego użytkownika co było blokada konta ;) czyt perm za free

Opublikowano

Tia 900 tysi a aktywnych uzytkownikow pewnie bedzie max 50k

1/4-5 tego to multi pewnie

1/3 to bany

1/6 tego to konta bez postow

A reszty nima xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jea tylko sobie pogratulować oraz wam Admini mody za staranie się w utrzymaniu forum dodawaniu nowości Czekamy teraz na 1 milion ;)

Opublikowano

Nie licząc tego że 1/2 to multikonta bądźmy zadowoleni ;)

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Wszyscy przecież wiedzą, że te 100 tysięcy lajków na fb to też same multikonta i ruskie boty. To jest wiadome, że 900 tysięcy rejestracji użytkowników nie oznacza takiej samej liczby realnych osób. Za każdym razem gdy wyczytuję te wypowiedzi forumowych 'znawców' to od razu poprawia mi się humor. :-)

Ktoś kiedyś mówił, że konta zbanowane permanentnie nie są wliczane w tą liczbę ;x

Opublikowano

Użytkownicy:

l. postów > 20: 39860

l. postów > 10: 58350

l. postów = 0: 691650

Gratuluję!

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Skoro zbanowane nie są wliczane to dziwisz się, skoro forum stoi już tyle lat?

Po 2 lajki na fb mogą być od gości. Taka polityka forum, że każdy może tu znaleźć pomoc bez rejestracji. A za pomoc są lajki, proste :)

Dalej uważam, że aktywnych użytkowników jest max 10-20k, sorry.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Skoro zbanowane nie są wliczane to dziwisz się, skoro forum stoi już tyle lat?

Po 2 lajki na fb mogą być od gości. Taka polityka forum, że każdy może tu znaleźć pomoc bez rejestracji. A za pomoc są lajki, proste :)

Dalej uważam, że aktywnych użytkowników jest max 10-20k, sorry.

10-20k wchodzących codziennie/co kilka dni, a ze 70k-100k wchodzących okazjonalnie :)

Opublikowano

900tys użytkowników ? Kogo okłamujecie? Aktywnych użytkowników jest z może... 200tys ? A juri wróżyć z fusów to i ja umiem... Macie czym się chwalić,naprawdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...