Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

900 tysięcy użytkowników!

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest nawet mój nick widoczny w literze N :D swaag że jest nas wszystkich prawie 1kk :) oby było nas coraz więcej oczywiście takich którzy się udzielają :D

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Tyle samo, zbanowane konta nie wliczają się w licznik użytkowników.

Przepraszam, ale w necie przeczytałem, że liczą się wszystkie konta zarejestrowane za pomocą e-maila ;)

9368_gold.png

Opublikowano

10 tys prawdziwych kont

890 tys ruskich botów, multi, reklamiarzy i innych

Nie wiem jak dla was ale dla mnie 900 000 takiego syfu to byłby wstyd a nie powód do pochwały.

Zróbcie listę aktywnych użytkowników i tym się pochwalcie bo te 900 000 to tylko pusta liczba...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

10 tys prawdziwych kont

Nie wiem jak dla was ale dla mnie 900 000 takiego syfu to byłby wstyd a nie powód do pochwały.

Zróbcie listę aktywnych użytkowników i tym się pochwalcie bo te 900 000 to tylko pusta liczba...

Właśnie miałem to napisać. Wyjąłeś mi to z ust. Śmieszy mnie te sztuczne jaranie się setkami tysięcy skoro tak naprawdę jest gdzieś 10 tysięcy kont. Reszta to multikonta, boty, spamerzy,

jqeuR.png

Opublikowano

Właśnie miałem to napisać. Wyjąłeś mi to z ust. Śmieszy mnie te sztuczne jaranie się setkami tysięcy skoro tak naprawdę jest gdzieś 10 tysięcy kont. Reszta to multikonta, boty, spamerzy,

W takim razie mało wiesz. Zbanowane konta nie wliczają się do dolnego licznika.

Jest 900.000 użytkowników i 1.100.000 wszystkich kont.

Opublikowano

W takim razie mało wiesz. Zbanowane konta nie wliczają się do dolnego licznika.

Jest 900.000 użytkowników i 1.100.000 wszystkich kont.

900.000 to liczba. Użytkowników jest o wiele, wiele mniej. ;> Obstawiam, że około 10-20k.

Anyways, gz i powodzenia.

Opublikowano

900.000 to liczba. Użytkowników jest o wiele, wiele mniej. ;> Obstawiam, że około 10-20k.

Anyways, gz i powodzenia.

Osób aktywnie udzielających się może ok. 5k, bo dojdzie do tych 10-20k, ale to są osoby spamujące i reklamujące server, których jest to jedyny temat na MPC. Nie mniej jednak 900k zarejestrowanych kont nie jest łatwo zdobyć, więc jest co świętować.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

10 tys prawdziwych kont

podbijam, to forum już dawno przestało stawiać na jakość, jest w chuj na ilość i wystarczy popatrzeć po wypowiedziach w jakimkolwiek temacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...