Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] Lama vs Kacki™

LamaGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Lama - koniec dyskusji na temat pracy Kacki' ego.

Nie ma zakazu wystawiania prac z tut'ów. To użytkownik sam zadecyduje na którą prace odda głos, biorąc pod uwagę swoje własne przekonania. Pozostaje Ci czekać na wynik...

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Jest gdzieś napisane, że nie można korzystać z tutoriali? Po to one są, uczysz się dzięki nim... Fakt, że jako-tako nie jest sprawiedliwe korzystania z nich podczas pojedynku, ale co poradzisz. Tobie również nikt nie zabronił skorzystać z tutka :P

Głos na Kacki, lepszy efekt.

Opublikowano

Kacki

Ch*j mnie to że z tuta, po prostu znam jego poziom i przewyższa on lamę, w pracy lamy wg. nie widzę wtopu rendera ;/

PS. Skoro macie problemy do tutów to w takim razie o wiele wolniej ludzie by się uczyli grafiki.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Valze, niezłe wtopienie bo z poradnika. Wystarczy wejść na poradnik, mogę zrobić to samo ;)

No właśnie pokazujesz jak przyjmujesz "krytykę".

@Kacki.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

a ja to robiłem z głowy przez 4h, wczoraj trochę i dziś reszta a ty to robiłeś zaledwie 20 minut :D

Bosz. Cztery godziny na taki shit? Przecież to na 2 min robota.

Beka xD

Robisz z siebie jakiegoś pro koksa, a tymczasem prace są bardzo słabe. Na dodatek nie potrafisz przyjmować krytyki.

Głos na kacki'ego...

Opublikowano

Bosz. Cztery godziny na taki shit? Przecież to na 2 min robota.

Beka xD

Robisz z siebie jakiegoś pro koksa, a tymczasem prace są bardzo słabe. Na dodatek nie potrafisz przyjmować krytyki.

Głos na kacki'ego...

hahaha 2 minut roboty, praca jest z rendera , jak zrobisz to co ja w 2 minuty to pozdro ;)

btw. gdzie nie przyjmuje krytyki? Na wszystkie posty poniżające mnie nie odpowiadam - tutaj zrobiłem wyjątek żeby to podsumować.

Pozdro

jkah.jpg

Opublikowano

Kaczki

//edit
nie głosuję na nikogo, Kacki zerżnął 100% z tutoriala, a praca Lamy nie jest ładna.

Btw. Lama, znowu żebrałeś o głosy? ;)

Głos na Kackiego. Praca jest kreatywniejsza i out jest o wiele lepszy

Zerżnąć w 100% z tutoriala, ale mi kreatywność. Ku*wa ludzie, zastanówcie się co piszecie...

Opublikowano

W takim razie, żeby nie było że nie przyjmuje krytyki - Kacki wygrał bo jest zwyciężcoM i jest moim bogiem,

a tak na serio to wygrał tylko dla tego że zrobił z tutoriala , wypowiedź up mnie rozwaliła,

praca jest kreatywna :D , no, napewno jest, jak zrobione z poradnika. Szkoda, bo ja poświęciłem

tej pracy cały dzień a Kacki mnie wychujał, wbił pod wieczór i zrobił prace w 20 min, mam nawet SS z GG jak ktoś nie wierzy.

Ale cóż nie napisałem że nie można z tutoriala - myślałem że to jest oczywiste no ale cóż.

Podsumowując: Poddaje się. Kacki, wielkie brawa (sarkazm)

jkah.jpg

Opublikowano

wbił pod wieczór i zrobił prace w 20 min, mam nawet SS z GG jak ktoś nie wierzy.

Nie napisałeś ważnej rzeczy - masz na to 1h albo przegrywasz :D

Czego Ty od niego chcesz?

Nie potrafisz przyjąć krytyki, profesjonalny grafiku.

praca jest kreatywna :D , no, napewno jest, jak zrobione z poradnika. Szkoda, bo ja poświęciłem

tej pracy cały dzień a Kacki mnie wychujał, wbił pod wieczór i zrobił prace w 20 min, mam nawet SS z GG jak ktoś nie wierzy.

Made my day XDD

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Czego Ty od niego chcesz?

Nie potrafisz przyjąć krytyki, profesjonalny grafiku.

Made my day XDD

Taki z Ciebie profesjonalny grafik? Zrób pojedynek, ale anonimowy bo zapewne wszyscy już mnie bd hejcić.

Ja nie twierdze że jestem profesjonalistą, jestem zwykłym amatorem

jkah.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...