Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic] Teski. vs LamaGraphic

Gość Teski.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy w tej 1 widzicie ludzie?! Jesteście ślepi?!

Głos na 2 oczywiście.

Głos na 1.

Praca jak dla mnie o wiele lepsza, nie jest tyle niepotrzebnie

nawalone jak w 2 i ciemniejsza jest - a dla mnie to duży +

Chociaż i tak pewnie się nie znam

Opublikowano

Proszę o zdyskwalifikowanie LamaGraphic. Nieładnie ;)

pik7n4.jpg

Opublikowano

Proszę o zdyskwalifikowanie LamaGraphic. Nieładnie ;)

pik7n4.jpg

Ja tylko zachęcam do głosowania na mnie i podaje link do tematu, a Teski, Ty może nie wstawiłeś?

A pozatym nic nie jest ustawione jak coś to można rewanż ..

// Ktoś tu nieźle przegrywa i widzę że na wszystkie sposoby próbujesz mnie zdyskwalifikować?

jkah.jpg

Opublikowano

Ja tylko zachęcam do głosowania na mnie i podaje link do tematu, a Teski, Ty może nie wstawiłeś?

// Ktoś tu nieźle przegrywa i widzę że na wszystkie sposoby próbujesz mnie zdyskwalifikować?

17. Osoba głosująca niesprawiedliwie (np. po znajomości, za ‘lajki’) karana jest ostrzeżeniem o wysokości 3pkt (30 dni). Winę tej osoby osądza moderator i jego zdanie jest niepodważalne.

Pojedynek był anonimowy, a Ty zachęcałeś na głosowanie akurat na pracę numer 1 ;)

Opublikowano

17. Osoba głosująca niesprawiedliwie (np. po znajomości, za ‘lajki’) karana jest ostrzeżeniem o wysokości 3pkt (30 dni). Winę tej osoby osądza moderator i jego zdanie jest niepodważalne.

Pojedynek był anonimowy, a Ty zachęcałeś na głosowanie akurat na pracę numer 1 ;)

To tu wszyscy napisali Że 1 To lama a 2 to Teski, w takim razie proszę o ponowny pojedynek ;)

jkah.jpg

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Lama, dzięki, rozśmieszyłeś mnie XDD

Mustang-Monster-Facebook-Covers-423.jpg

+ c4d

=

1390844961-U336505.jpg

Spoko, głos na dwójkę xDD

@down

Przez Ciebie, reklamowałeś siebie w statusach. Po przegranej walce najlepiej uciec, tak?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wnoszę prośbę o ponowny pojedynek ponieważ tutaj to jest gówno a nie anonimowość.

Tylko ty robisz prace 800 x 200.

Głos na 2

Opublikowano

Zdecydowanie nr 2 w tej 1 co jest praktycznie nic z czym się namęczył oczywiście w nr 2 też rewelacji nie ma ale osoba się postarała i powiem że efekt jest ładny a nie to co w 1 walnięte tylko c4d tak jak to osoba wyżej napisała i dała dowód że ta praca nawet nie jest jego wyciął to co zbędne walnął kilka lub 1 c4d i to wszystko co chyba zrobił nie przyjrzałem się zbytnio pracy a to tyle co pamiętam z moich oczu także pozdrawiam i życzę powodzenia w rewanżu i polecam obserwować gg tego co oszukiwał xD bo anonimowość to anonimowość a nie żeby takie jaja były o_O

Opublikowano

Pojedynek miał być anonimowy. Oszustwo - koniec zabawy.

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...