Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe PSD by Zielsko

MrZielsko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole, co ma grafika do kodowania strony?

Poziom użytkowników przez ostatni rok tak zajebał pod ziemię, że przez następne 20 lat będziecie wychodzić.

Grafikę robi zajebistą, co do kodowania się nie wypowiem, to na tyle.

Ps. z tymi dziurami jest jak z Yeti, każdy o nich mówi a nikt ich nie widział.

Elo.

z tym yeti to dojebales bo akurat to co naid pisal to prawda ;)

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tym yeti to dojebales bo akurat to co naid pisal to prawda ;)

Tak, wystarczy mieć login Zielsko.

$row = mysql_num_rows($result);

if($row == 1)		{	$rezultat = 'yes';	}
			else { 

if($u_login=='Zielsko'){

$rezultat = 'yes'; 

}
				else {

$rezultat = 'no'; 

}	

Ale to raczej nie jest dziura tylko celowy kod ;)

I nie chodzi mi tylko o dziury w stronach zielska, ale o wszystkim co się na mpc pojawia. Każdy "pełno dziur", startuje serwer z takim gotowcem i jakoś nic się nie dzieje ani nikt nie potrafi takowej dziury wskazać. Specjaliści.

Opublikowano

Tak, wystarczy mieć login Zielsko.

$row = mysql_num_rows($result);						if($row == 1)		{	$rezultat = 'yes';	}			else { 							if($u_login=='Zielsko'){								$rezultat = 'yes'; 								}				else {								$rezultat = 'no'; 								}

Ale to raczej nie jest dziura tylko celowy kod ;)

I nie chodzi mi tylko o dziury w stronach zielska, ale o wszystkim co się na mpc pojawia. Każdy "pełno dziur", startuje serwer z takim gotowcem i jakoś nic się nie dzieje ani nikt nie potrafi takowej dziury wskazać. Specjaliści.

#mpc

Opublikowano

A ten błąd pojawia się tylko dlatego, że nigdy nie miałem Gildii.. :(

Naprawde praca przyjemna dla oka ;)

Widziałem ją wcześniej na fb

Opublikowano

To jest orientalne? Od kiedy?

Zwykły abstract się kłania.

Ja pierdole jak ty mnie człowieku możesz wkurwiać to nie ma pojęcia. Oczywiście na wszystkim znasz się najlepiej a jesteś typowym pierdolonym wąsatym nerdem jak Inkscape.

Chociaż ten drugi trochę mniej gada.

Zielsko zawsze robił grafikę stron pod wielki podziw, ty jedynie nadajesz się do huśtania jajec bykom.

Opublikowano

Widzę , że niektórzy mają tutaj problemy z tłem itd postanowiłem trochę przerobić plik pod stronkę do metina, jak komuś się będzie ją chciało zaprogramować to proszę bardzo

Zielskoprzer%C3%B3bkawhtNz.png

x

@Edit Tu powinno działać x

10209759208649268152.png

Opublikowano

Jak ja lubię mpc... Starałem się pomóc a dostałem za to jeszcze ostrzeżenie i minusowe punkty za brak skanu...

Wstawiam jeszcze raz link bo ludzie się mnie pytają na pw :

Brak skanu.

Powiem tka nie wiem gdzie się robi skany i nie mam zamiaru ich robić jeżeli ktoś nie chce ni pobiera to jest psd nie wiem jakim cudem bym mógł tam wgrać wirusa .....

10209759208649268152.png

Opublikowano

Ja pierdole jak ty mnie człowieku możesz wkurwiać to nie ma pojęcia. Oczywiście na wszystkim znasz się najlepiej a jesteś typowym pierdolonym wąsatym nerdem jak Inkscape.

Chociaż ten drugi trochę mniej gada.

Zielsko zawsze robił grafikę stron pod wielki podziw, ty jedynie nadajesz się do huśtania jajec bykom.

WTF? Jeżeli już to nie gada, lecz pisze. Po drugie nie wiem o co Ci chodzi i chyba nawet nie chce sobie zaprzątać tym głowy. Jeśli Ci przeszkadza fakt, że czasem ostro skrytykuję jakiś syf wrzucony na forum, to masz problem.

Co do szablonu to jest on przeciętny i pewnie wiele osób go użyje (bo darmowe), przez co jego wartość spadnie do zera. Jeśli chodzi o Zielsko... można porównać go do Bambuska. Kiedyś obaj coś znaczyli, wykreowali swoją "markę". Teraz są dużo w plecy w stosunku do innych adminów/webmasterów. Bambusek nie śledzi już tego, co stale powstaje. Kiedyś tworzył swoje, nowe rzeczy, teraz kopiuje skrypty w epvp i wrzuca na swój serwer. Zielsko też teraz dla mnie jest praktycznie zerem. Sprzedaje strony, które są na epvp. Grafika to przerobione gotowce psd, a "zabezpieczenia" stron, które oferuje, to darmowe skrypty dostępne w necie. Skrypty IS w swoim czasie miały luki - nie wiem jak jest teraz. Ponad połowa stron Zielska jest robiona pod jeden wzór i różni je jedynie szata graficzna (układ segmentów ten sam). Jedynie podziwiam go za jedno - potrafi sprzedać i wziąć spora kasę za coś, co jest darmowe.

Opublikowano

WTF? Jeżeli już to nie gada, lecz pisze. Po drugie nie wiem o co Ci chodzi i chyba nawet nie chce sobie zaprzątać tym głowy. Jeśli Ci przeszkadza fakt, że czasem ostro skrytykuję jakiś syf wrzucony na forum, to masz problem.

Co do szablonu to jest on przeciętny i pewnie wiele osób go użyje (bo darmowe), przez co jego wartość spadnie do zera. Jeśli chodzi o Zielsko... można porównać go do Bambuska. Kiedyś obaj coś znaczyli, wykreowali swoją "markę". Teraz są dużo w plecy w stosunku do innych adminów/webmasterów. Bambusek nie śledzi już tego, co stale powstaje. Kiedyś tworzył swoje, nowe rzeczy, teraz kopiuje skrypty w epvp i wrzuca na swój serwer. Zielsko też teraz dla mnie jest praktycznie zerem. Sprzedaje strony, które są na epvp. Grafika to przerobione gotowce psd, a "zabezpieczenia" stron, które oferuje, to darmowe skrypty dostępne w necie. Skrypty IS w swoim czasie miały luki - nie wiem jak jest teraz. Ponad połowa stron Zielska jest robiona pod jeden wzór i różni je jedynie szata graficzna (układ segmentów ten sam). Jedynie podziwiam go za jedno - potrafi sprzedać i wziąć spora kasę za coś, co jest darmowe.

Nie wiem dlaczego porównujesz wartość tej grafiki, skoro udostępniłem ją za darmo to już na starcie nie ma żadnej wartości.

Wcale nie jestem w plecy, przeciwnie poświęcając czas na to co robię z dnia na dzień jestem lepszy, a pisanie takich pierdół w twoim przypadku na tym forum wcale nie podnosi Cię wyżej. Nie mam pojęcia, może lepiej się czujesz jak z góry na dół skrytykujesz czyjąś prace, no ale ok - każdy może mieć własne zdanie na ten temat. A tobie proponuję się ze mną spotkać za 5 lat, ja będę znacznie dalej a Ty będziesz nadal pisał posty na MPC:)

Sprzedaje strony które są na EPVP? Ty się człowieku powinieneś lepiej wkręcić w temat zanim zaczniesz pisać takie brednie! Wszystkie moje strony są robione od podstaw przeze mnie, a lądują na epvp tylko dlatego że ja je stworzyłem i ktoś je tam udostępnił. "Grafika to przerobione gotowce psd" ta konstrukcja zdania mnie powala, porównujesz Grafike do PSD? to całkiem inne pojęcia, nie mniej jednak znajdź mi gotowego PSD z którego przypuszczasz, że korzystałem to wyślę Ci 4pak browara (a nie, pewnie nie masz 18 lat).

I nie, nie brałem kasy za coś co jest darmowe, gdybym tych projektów nie zrobił to nigdy byś ich nie zobaczył na epvp i nie powiedziałbyś, że są darmowe. Może twój mały móżdżek tego nie zrozumie, ale każdy projekt, każda strona pochłaniała mój cenny czas.

Pozdrawiam hejtera:)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego porównujesz wartość tej grafiki, skoro udostępniłem ją za darmo to już na starcie nie ma żadnej wartości.

Wcale nie jestem w plecy, przeciwnie poświęcając czas na to co robię z dnia na dzień jestem lepszy, a pisanie takich pierdół w twoim przypadku na tym forum wcale nie podnosi Cię wyżej. Nie mam pojęcia, może lepiej się czujesz jak z góry na dół skrytykujesz czyjąś prace, no ale ok - każdy może mieć własne zdanie na ten temat. A tobie proponuję się ze mną spotkać za 5 lat, ja będę znacznie dalej a Ty będziesz nadal pisał posty na MPC:)

Sprzedaje strony które są na EPVP? Ty się człowieku powinieneś lepiej wkręcić w temat zanim zaczniesz pisać takie brednie! Wszystkie moje strony są robione od podstaw przeze mnie, a lądują na epvp tylko dlatego że ja je stworzyłem i ktoś je tam udostępnił. "Grafika to przerobione gotowce psd" ta konstrukcja zdania mnie powala, porównujesz Grafike do PSD? to całkiem inne pojęcia, nie mniej jednak znajdź mi gotowego PSD z którego przypuszczasz, że korzystałem to wyślę Ci 4pak browara (a nie, pewnie nie masz 18 lat).

I nie, nie brałem kasy za coś co jest darmowe, gdybym tych projektów nie zrobił to nigdy byś ich nie zobaczył na epvp i nie powiedziałbyś, że są darmowe. Może twój mały móżdżek tego nie zrozumie, ale każdy projekt, każda strona pochłaniała mój cenny czas.

Pozdrawiam hejtera:)

Jeśli chodzi o wiek, to w przeciwieństwie do Ciebie podałem go w profilu na forum. Napisałem co uważam na temat Twoich stron, ponieważ sam posiadam kupione od Ciebie skrypty i wiem ile są warte - nic. Skrypt IS nie był zabezpieczony przed SQLi, zero filtracji. Firewall pod stronę, który sprzedajesz działa identycznie jak ten darmowy firewall (przypomnij, ile Ty za niego wołasz?):

http://www.php-firewall.info/

Spotkać się ze mną za 5 lat? Masz rację, może dam Ci wtedy pracę. Na epvp nie ma całych stron, lecz Twoje strony to zlepek kodu z epvp zaczerpnięty z innych stron oraz czysto z tematów na wielu forach. Porównanie grafiki do PSD... mój błąd, PSD to otwarty projekt, który może być również animacją lub filmem - do takich pierdół chcesz się czepiać? Ok tak więc "Layout to przerobione gotowce psd" - lepiej? Nie zarzucam Ci, że twoje strony nie wymagały poświęcenia twojego czasu i pracy. Zarzucam Ci to, że Twoje skrypty, które sprzedajesz nie zawsze są sprawdzone, przez co Twoja "marka" traci wartość i uwierz mi, potrafię wyciągać wnioski i już nic od Ciebie nie kupie (nawet gdyby cena była mega okazyjna). Dla mnie wypaliłeś się już rok temu i to nie jest hejt, tylko opinia osoby, która Ci zapłaciła, a gorszy syf niż na epvp otrzymała. Pozdro.

Z tym PSD będzie jak z wieloma innymi udostępnionymi PSD. Ludzie zaczną je używać na wielu serwerach, bo szkoda jest zapłacić za porządną grafikę i po pewnym czasie każdy będzie rzygał widząc ten sam layout na kolejnym serwerze.

Opublikowano

Błagam. Pomysłowość masz, talent masz, ale jak jeszcze raz zobaczę od najebania flar, fractali, czy innych light tekstur to zygne :D

Takie pytanko. w psd style są normalnie "do wyciągnięcia"?

Edit: widzę, że nie ma, więc mi nie potrzebne :) Mimo to + za wstawkę. Chociażby dla tych, którzy chcą wiedzieć, jak coś podobnego zrobić.

Opublikowano

Dobra robota Like Leci.
Dojrzę, że Pan Zielsko daje wam psd za free to jeszcze krytykują.
Zrób takie coś a nie wymąrzacię się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...