Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe PSD by Zielsko

MrZielsko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zielsko sprzedawałeś jeszcze nie dawno strony dziurawe jak sito. Co oczywiście nie wyklucza, że dalej tak nie jest :)

Część serwerów, która miał stronę od ciebie, właśnie przez to padła.

Więc jeżeli nie przyjmujesz zwykłej krytyki, a jeszcze się plujesz to może my zaczniemy wyciągać stare brudy?

@ Co do grafiki, średnia na jeża, ale po akcjach z kodami twoich stron w tej branży zawsze u mnie będziesz na ostatnim miejscu.

Pozdrawiam i radzę nie drążyć dalej tematu, bo kiedyś może do tematu wejść ktoś kto napisze dużo więcej słów na ten temat :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na aurion.pl akurat działa login zielska ^^

Ogólnie to spieprzył im strone bo 2x pisze Login Login a nie Login Hasło

co do tematu dobra grafika i skorzystam xD

Opublikowano

Zielsko sprzedawałeś jeszcze nie dawno strony dziurawe jak sito. Co oczywiście nie wyklucza, że dalej tak nie jest :)

Część serwerów, która miał stronę od ciebie, właśnie przez to padła.

Więc jeżeli nie przyjmujesz zwykłej krytyki, a jeszcze się plujesz to może my zaczniemy wyciągać stare brudy?

@ Co do grafiki, średnia na jeża, ale po akcjach z kodami twoich stron w tej branży zawsze u mnie będziesz na ostatnim miejscu.

Pozdrawiam i radzę nie drążyć dalej tematu, bo kiedyś może do tematu wejść ktoś kto napisze dużo więcej słów na ten temat :)

Będę drążył temat bo do tego chyba jest forum, a rozdawanie ostrzeżeń za uczestnictwo w rozmowie to chyba powód do wstydu? Nie lubisz mnie? pewnie tak, ale daruj sobie to bezsensowne rozdawanie ostrzeżeń.

Był taki serwer jak shain.pl, robiłem im strone, a w zasadzie tylko szablon bo skrypty już miałem gotowe z innego serwera na którym byłem administratorem. Genialny administrator tego serwera upublicznił tą strone, nie zważając na to, że są tam regułki które dają na login Zielsko panel administracyjny. Moja wina to nie jest, że osoby które ściągają tą strone niewiadomo skąd i niewadomo od kogo mają później problemy :)

Co do aurion.pl to radzę dobrze przyjrzeć się stopce: http://s.zielsko.com/2014-02-16_00-53-15.png

Pan Bomb robił im skrypty jak i kodował strone, w zasadzie grafika też jest lekko przerobiona ? :)

Opublikowano

A reinor ? tam to działy się rzeczy przez twoje dziurawe skrypty xD

A po za tym, już w grafice jesteś dawno w tyle kurlz niestety Cię przegonił :(

Byłeś modny, ale niestety rok temu a może i dawniej

Zielsko 1500zł PSD strony

Kurlz 300zł PSD strony

WOW :D ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A reinor ? tam to działy się rzeczy przez twoje dziurawe skrypty xD

A po za tym, już w grafice jesteś dawno w tyle kurlz niestety Cię przegonił :(

Byłeś modny, ale niestety rok temu a może i dawniej

Zielsko 1500zł PSD strony

Kurlz 300zł PSD strony

WOW :D ?

Przegonił mnie w cenach, no nieźle gratki mu za to :)

Opublikowano

Był taki serwer jak shain.pl, robiłem im strone, a w zasadzie tylko szablon bo skrypty już miałem gotowe z innego serwera na którym byłem administratorem. Genialny administrator tego serwera upublicznił tą strone, nie zważając na to, że są tam regułki które dają na login Zielsko panel administracyjny. Moja wina to nie jest, że osoby które ściągają tą strone niewiadomo skąd i niewadomo od kogo mają później problemy :)

Dokładnie, kopiowali jak głupi a ciężko było spojrzeć w _functions.php i pierdolą że jest pełno dziur.

Opublikowano

Strona naprawdę ładna, mało jest osób które potrafią takie coś.

dziurawe strony? troszkę nie wiem z czego to wynika, z głupoty czy niewiedzy?

proszę pokazać mi rzekomy skrypt?

Od razu widać, że kolega świeży w branży :)

Nikt nic nie musi pokazywać, wole takie rzeczy zatrzymać do własnych potrzeb, aby takiemu Przemkowi pokazać, że jednak nie ma racji.

Uwierz mi, że w stronach trafiały się błędy (nieświadome), nie wyłapane przez autora :).

Po moich pseudo dramach, z Dracos, Aline, możecie sobie wywnioskować czy mam powód, albo chociażby czelność kłamać :).

Osobiście mój koder, który sprawdzał każdą twoją stronę, którą mu podsyłałem, przy każdej parsknął śmiechem :).

Właśnie po takich oględzinach pierwszej strony stwierdziłem, że nigdy w życiu od nikogo nie kupię strony.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nikt nic nie musi pokazywać, wole takie rzeczy zatrzymać do własnych potrzeb, aby takiemu Przemkowi pokazać, że jednak nie ma racji.

Uwierz mi, że w stronach trafiały się błędy (nieświadome), nie wyłapane przez autora :).

Po moich pseudo dramach, z Dracos, Aline, możecie sobie wywnioskować czy mam powód, albo chociażby czelność kłamać :).

Osobiście mój koder, który sprawdzał każdą twoją stronę, którą mu podsyłałem, przy każdej parsknął śmiechem :).

Właśnie po takich oględzinach pierwszej strony stwierdziłem, że nigdy w życiu od nikogo nie kupię strony.

ty swoje wiesz, ja swoje wiem. Skończ tą rozmowe bo nie jest na temat, swoje powiedziałeś

Opublikowano

Eh.. ludziska. Żałośni jesteście. Dajcie nazwę jakiegokolwiek serwera który ostatnio startował na skryptach od Przemka i padł bo to co było 'KIEDYŚ' to było.

Jestem pewny że Przemek sprzedając stronę www informował KUPUJĄCEGO o takim czymś jak login ; zielsko.

Kupujcie dalej strony za ;50zł; od 'pośrednika' (PASSERA) na skryptach Przemka i dziwcie się że macie w niej cuda wianki.

To jasne że cała akcja z dziurawą stroną pójdzie na autora tej strony a nie do tej osoby która ją sprzedawała.

A słynny skrypt _functions.php dam niżej abyście zobaczymy w czym był błąd.

Przemek mam nadzieję że nie będziesz zły (to stary kod i teraz można go napisać inaczej i znacznie go skrócić)

Chcesz abym go usunął? Pisz PW.

http://wklej.to/Xyur7 - Linijka '200'

Opublikowano

Eh.. ludziska. Żałośni jesteście. Dajcie nazwę jakiegokolwiek serwera który ostatnio startował na skryptach od Przemka i padł bo to co było 'KIEDYŚ' to było.

Jestem pewny że Przemek sprzedając stronę www informował KUPUJĄCEGO o takim czymś jak login ; zielsko.

Kupujcie dalej strony za ;50zł; od 'pośrednika' (PASSERA) na skryptach Przemka i dziwcie się że macie w niej cuda wianki.

To jasne że cała akcja z dziurawą stroną pójdzie na autora tej strony a nie do tej osoby która ją sprzedawała.

A słynny skrypt _functions.php dam niżej abyście zobaczymy w czym był błąd.

Przemek mam nadzieję że nie będziesz zły (to stary kod i teraz można go napisać inaczej i znacznie go skrócić)

Chcesz abym go usunął? Pisz PW.

http://wklej.to/Xyur7 - Linijka '200'

Po 1. napisałeś tyle razy "Przemek" w tym poście, że już dotarłeś do jego jelita cienkiego ;)

Po 2. mam Ci przypomnieć w jaki sposób rozdawałem SM'y i itemki na Cavisie po tym jak mnie wyjebałeś dla kasy? Przypomnieć?

Nixo czy Ty znalazłeś konto o loginie Zielsko?

Tango down.

Następnym razem jak będziesz chciał się zabawić w czopka to pomyśl kilka razy, narka. ;-)

Opublikowano

stwierdziłeś to po moim jednym poście, którego źle zinterpretowałeś, ciekawe z czego to wynika, jeśli przeszkadza Ci coś nie korzystaj z strony, napisz swoją.

"Osobiście mój koder, który sprawdzał każdą twoją stronę, którą mu podsyłałem, przy każdej parsknął śmiechem"

dlaczego? Przedstaw sensowniejsze argumenty.

Powiem tak, ale to każdy raczej wie że przy programowaniu nie da się nie zrobić błędu, jeśli było by inaczej to 50-60% programowane zajmowało by mniej czasu.

Opublikowano

Design by: Zielsko.com

Scripts by: BombWork.eu

Stopka nie boli :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Całkiem efektowne, ile to robiłeś :p?
Poza tym, zastanów się nad robieniem logotypów... ewentualnie czymś za hajsik, bo masz potencjał.
Sam się za to właśnie zabieram, więc jakbyś chciał się jakoś spiknąć w tym, dogadać czy coś to pisz PW, a byłbym wdzięczny.
Praca ogółem na dobrym poziomie, ale wiadomo- mnóstwo takich w internetach, wystarczy poszukać... ale miło z Twojej strony, że userom MPC zapodajesz jakieś .psd'ki, bo to lenie śmierdzące są i pewnie nie chce im się samym szukać :D.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Całkiem efektowne, ile to robiłeś :P?

Poza tym, zastanów się nad robieniem logotypów... ewentualnie czymś za hajsik, bo masz potencjał.

Sam się za to właśnie zabieram, więc jakbyś chciał się jakoś spiknąć w tym, dogadać czy coś to pisz PW, a byłbym wdzięczny.

Praca ogółem na dobrym poziomie, ale wiadomo- mnóstwo takich w internetach, wystarczy poszukać... ale miło z Twojej strony, że userom MPC zapodajesz jakieś .psd'ki, bo to lenie śmierdzące są i pewnie nie chce im się samym szukać :D.

przecież on jest grafikiem o.O

@topic

Dzięki bardzo za te psd'ki 

Z belki zrobiłem sobie na sygne ;>

37215277764282770396.png

Opublikowano

xDDDDDDDDDDD

Edit// nie wiem co za idiota rozdaje warny za takie posty, forum to forum - powinno służyć do rozmów i wymiany zdań. GM ogarnijcie gimbów którym dajecie mody

Opublikowano

No Przemku, posłuchaj rad kolegi i zastanów się nad tworzeniem logotypów ewentualnie pomyśl nad jakąś małą kasiorką z tego :D Musisz się jeszcze sporo nauczyć, ale masz potencjał! xD

Co do psd. Fajne. Trzeba było zrobić drugi temat. Chociaż ostatnio ganie ludzi za to, że wstawiają tutaj pojedyncze graficzki :)

Opublikowano

Bardzo ładna praca. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Nie ma Cię na forum pół roku i już banda nołnejmów Cie ciśnie za nieznanie jakiegoś WIELKIEGO SŁAWNEGO POLSKIEGO grafika... błagam ludzie ;).
Skoro faktycznie jesteś grafikiem to propsy i tyle, rób to dalej, bo Ci wychodzi.
Takie sprostowanie- hieny które tylko czekają, aby się ponabijać i wyśmiać drugą osobę, pis jou.

@Edit

Nie mówię o Tobie Sandro, ale też jakoś specjalnie no... miła to Ty nie jesteś ;).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Nie ma Cię na forum pół roku i już banda nołnejmów Cie ciśnie za nieznanie jakiegoś WIELKIEGO SŁAWNEGO POLSKIEGO grafika... błagam ludzie ;).

Skoro faktycznie jesteś grafikiem to propsy i tyle, rób to dalej, bo Ci wychodzi.

Takie sprostowanie- hieny które tylko czekają, aby się ponabijać i wyśmiać drugą osobę, pis jou.

@Edit

Nie mówię o Tobie Sandro, ale też jakoś specjalnie no... miła to Ty nie jesteś ;).

Ja powiem tyle. Niech się cieszą ze taki grafik odwiedza takie forum , macie się od kogu uczyć doceńcie to 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

@Edit

Przepraszam, to miał być żart :) Nie chciałam Cie uraźić i mam szczerą nadzieje, że tego tak nie potraktowałeś. Faktycznie, nie pomyslałam, że ktoś może go nie znać i trochę się zagalopowałam. Mam nadzieje, że zostanie mi to wybaczone. :P

Topic@ Liczyłam na kilka ciekawych styli, a tutaj znowu dupa ;x Zielsko, musisz mi za te ostatnie wskazówki i poradniki jakiś ciekawy styl zapodać :P

Opublikowano

Dzięki :) Jak zwykle piękne i się przydaje nawet do same nauki można wycinać i coś składać. Prace olśniewające, dopracowane, no totalnie wykończone do perfekcji. Polecam Zielska mega ziomeczek, prace zawsze na czas, jeden z najlepszych grafików w polsce, a może niedługo nawet w europie. Jako pierwszy zaczął robić layouty w specyficzny sposób, ramki itp itd. Teraz jedynie każdy od niego ściąga, taka jest prawda.

Co do PSD'ka mi wyszło coś w ten deseń, co prawda grafik ze mnie nie jest wielki ale efekt końcowy myślę będzie w miarę fajny.

Robiłem około 30 minutek :)

8w3gfm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...