Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najsilniejsza postać z anime --ETAP 1--Kwalifikacje

gokanDB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak naprawdę patrząc racjonalnie to Light z DN rozpierdoliłby wszystkich.Spiker wykrzyczałby imię i nazwisko postaci i jeden wpis i po nim,więc to ma być zabawa,bo można też stwiedzić,że to Goku jest silniejszy,bo zanim Light wpisał by jego imie i nazwisko Goku podleciał by do niego i sru po notatniku.Dlatego to jest logiczne,że jestwiele wyjść i rozwiązań.Więc nie marudzcie,że to nie ma sensu. :)

Opublikowano

Tak naprawdę patrząc racjonalnie to Light z DN rozpierdoliłby wszystkich.Spiker wykrzyczałby imię i nazwisko postaci i jeden wpis i po nim,więc to ma być zabawa,bo można też stwiedzić,że to Goku jest silniejszy,bo zanim Light wpisał by jego imie i nazwisko Goku podleciał by do niego i sru po notatniku.Dlatego to jest logiczne,że jestwiele wyjść i rozwiązań.Więc nie marudzcie,że to nie ma sensu. :)

Ty w sumie :) No w sumie to masz rację. Ale i tak nie wszystko pod to podejdzie. Tzn. ja dałem zadefowane tanki to takiego Raito na otwartej przestrzeni rozwalą spokojnie :) no przeciw goku to np. nie mają już co wychodzić, dlatego to jest bez sensu

chyba że random pick up, ale kto to sprawdzi czy nie oszukane

Opublikowano

Dobra wy tego Lighta cały czas a dajcie mi jakieś argumenty albo wyjścia przy walce z Ryukiem który jest nieśmiertelnym shinigami mogącym zabić kogokolwiek gdziekolwiek.

Takich przypadków op bohaterów z cyklu bogowie albo jacyś tam nieśmiertelni jest trochę więc nadal zostaje że to bez sensu temat.

NJxbd4x.png

Opublikowano

No walki nieśmiertelny vs nieśmiertelny to przegra ten co mniej obrażen otrzyma, a bóg vs bóg no to zwyczajnie który przetrwa:) O to w tym chodzi że jest nas tu trochę i wystarczy random pojedynek ustawić, i np. jedziem ankiety kto wygra, no i z uzasadnieniem pod spodem, później zliczamy głosy bla bla i mamy zwycięzcę :-) najgorzej z polem walki by było wybrać, też by trzeba było jakieś randomowe wybrać typu puszcza, zabudowa, teren otwarty, brak grawitacji, jakieś przeszkody/atrakcje/rekwizyty czy cuś :)

jestem geniuszem

Opublikowano

1.Light Yagami

2. Misa Amane

3.Ryuk

4.Rem

Shinigami są nieśmiertelni i mogą zabić kogokolwiek...

Tengen Toppa Gurren Lagann jest maszyną więc Light nic by mu nie zrobił.

I tyle wystarczy. Bo co niby jest silniejsze od robota, którego mały palec jest wielkości trzech galaktyk?

I wiem, że to nie anime ale Asura z gry Asura's Wrath bije wszystko na głowę. To dopiero potęga (YT).

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

No walki nieśmiertelny vs nieśmiertelny to przegra ten co mniej obrażen otrzyma, a bóg vs bóg no to zwyczajnie który przetrwa:) O to w tym chodzi że jest nas tu trochę i wystarczy random pojedynek ustawić, i np. jedziem ankiety kto wygra, no i z uzasadnieniem pod spodem, później zliczamy głosy bla bla i mamy zwycięzcę :-) najgorzej z polem walki by było wybrać, też by trzeba było jakieś randomowe wybrać typu puszcza, zabudowa, teren otwarty, brak grawitacji, jakieś przeszkody/atrakcje/rekwizyty czy cuś :)

jestem geniuszem

Jak nieśmiertelny może zadać obrażenia innemu jak są kurwa NIEŚMIERTELNI więc im nic to nie robi, a bóg może wszystko więc proszę nawet tego robota na pierdyliard galaktyk co up podał by wyparował w sekundę.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak nieśmiertelny może zadać obrażenia innemu jak są kurwa NIEŚMIERTELNI więc im nic to nie robi, a bóg może wszystko więc proszę nawet tego robota na pierdyliard galaktyk co up podał by wyparował w sekundę.

Zależy o jakim Bogu mówimy, są różne rozumienia. Bóg chrześcijański może i by dał radę ale nie używajmy jego przykładu, proszę.

A w różnych anime sąteż różni Bogowie ale większość z nich ma ograniczoną moc.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie chce mi się teraz szukać ale jest co najmniej kilka anime gdzie bóg jako postać jest wszechmogąca albo i przestawiana z chrześcijańskiej perspektywy bo jak wiemy japońce się jarają tym wszystkim. Oprócz tego nawet zwykłe postacie niektóre a zwłaszcza w tych niszowych produkcjach niektórych mają moce naprawdę potężne w porównaniu do tego co tutaj wymieniali.

NJxbd4x.png

Opublikowano

No to ja Was zaskoczę, że Alucard ma jakieś dwa miliony żyć i go nic nie zabije xDD (mimo, że raz został zabity, ale to całkiem inna historia i normalnie takie coś by się nie wydarzyło xDD)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Najlepsiejszy to jest Madara i koniec ;D

Badass - tak.

Najsilniejszy - nie.

Najsilniejszy (fizycznie) to jest Goku, zaś postać posiadająca najlepszą moc względem anihilacji innych.. Cóż, to właśnie po to jest chyba ten temat :P

@down

Czytałem mangę i wciąż widać gołym okiem, że Madara jest w ch*j silniejszy od Obito.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ta dyskusja nie ma sensu wszyscy wiemy że najlepszy jest naruto xDDDDD

Chyba zapomniałeś o Son Goku ;d

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Chyba zapomniałeś o Son Goku ;d

Chyba zapomniałeś o Gogeccie ssj4.

Opublikowano

RUNDA KWALIFIKACYJNA:

Zasady są proste,mamy 4 spotkania drużynowe,walki podzielone są na 1vs1,wygrywa drużyna,która zbierze od wszystkich uczestników najwięcej punktów(1pkt za 1 wygraną walke 1vs1) ! :)

Naruto vs Magi

Naruto vs Ugo

Madara vs Aladyn

Sasuke vs Lektor Magamettem

Kakashi vs Judal

Fairy Tail vs Death Note

Gajeel vs Misa Aname

Erza vs Rem

Natsu vs Ryuuk

Gray vs Light Yagami

Dragon Ball vs Baccano!

Omega Shenron vs Issac Dian

Gogeta vs Mira Harvent

Vegito vs Meyer

Goku vs President of the Daily Days

Hellsing vs Bleach

Wiktoria Seras vs Kenpachi Zaraki

Walter vs Ichigo

Alucard vs Azien

Anderson vs Ulquriora

Moje typy:

Naruto vs Magi

Naruto vs Ugo - Naruto win

Madara vs Aladyn - Madara win

Sasuke vs Lektor Magamettem - Sasuke win

Kakashi vs Judal - Kakashi win

Fairy Tail vs Death Note

Gajeel vs Misa Aname - Gajeel win

Erza vs Rem -Rem Win

Natsu vs Ryuuk - Ryuuk win

Gray vs Light Yagami - Gray Win

Dragon Ball vs Baccano!

Omega Shenron vs Issac Dian -Omega win

Gogeta vs Mira Harvent - Gogeta win

Vegito vs Meyer - Vegito win

Goku vs President of the Daily Days - Goku win

Hellsing vs Bleach

Wiktoria Seras vs Kenpachi Zaraki - Zaraki win

Walter vs Ichigo - Walter win

Alucard vs Azien - Alucard win

Anderson vs Ulquriora - Ulquriora win

Opublikowano

Naruto vs Magi
Naruto vs Ugo - Ugo by wygrał, gdyby nie to, że Naruto zawsze wygrywa. A więc Naruto.
Madara vs Aladyn - Alladyn, jeśli w walce zaprezentuje to, co na wojnie.
Sasuke vs Lektor Magamettem - Sasuke, bo Lektor gówno pokazał dotychczas.
Kakashi vs Judal - Judal.

Fairy Tail vs Death Note
Gajeel vs Misa Aname - Gajeel.
Erza vs Rem - Rem to shinigami, serio?
Natsu vs Ryuuk - Ryuuk to shinigami, serio?
Gray vs Light Yagami - Gray. MYK! Robi lodowy słup z ziemi, Raito wypada notatnik i koniec walki.

Dragon Ball vs Baccano!
Omega Shenron vs Issac Dian - Omega
Gogeta vs Mira Harvent - Gogeta
Vegito vs Meyer - Vegito
Goku vs President of the Daily Days - Goku

Serio?

Hellsing vs Bleach
Wiktoria Seras vs Kenpachi Zaraki - mimo, że Seras była OP pod koniec, to nie jest tak silna jak Zaraki.
Walter vs Ichigo - Walter
Alucard vs Azien - Alucard
Anderson vs Ulquriora - remis jak dla mnie xdd

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Naruto vs Magi 3:1

Naruto vs Ugo Naruto+, chociaż nie wiadomo

Madara vs Aladyn Madara+

Sasuke vs Lektor Magamettem Sasuke+

Kakashi vs Judal Judal+

Fairy Tail vs Death Note 2:2

Gajeel vs Misa Aname Gajeel+

Erza vs Rem Rem+

Natsu vs Ryuuk Natsu+, biorąc pod uwagę uniwersa niemożliwym jest by natsu zginął więc to on wygra

Gray vs Light Yagami Light+

Dragon Ball vs Baccano! 3:1

Omega Shenron vs Issac Dian typ1, co to za liga

Gogeta vs Mira Harvent typ1, co to za liga

Vegito vs Meyer typ1, co to za liga

Goku vs President of the Daily Days typ2, podobne poziomy ( :D)

Hellsing vs Bleach 1:3

Wiktoria Seras vs Kenpachi Zaraki Kenpachi+

Walter vs Ichigo Ichigo+, power upa dostanie albo trening w 2 minuty

Alucard vs Azien Aizen+

Anderson vs Ulquriora Anderson+

Opublikowano

Temat coś trochę umarł, a szkoda bo mimo, że perfekcyjny nie jest to warto by było go dokończyć. :P

Fairy Tail vs Death Note
Gajeel vs Misa Aname - Gajeel.
Erza vs Rem - Erza
Natsu vs Ryuuk - Ryuuk
Gray vs Light Yagami - Light

Hellsing vs Bleach
Wiktoria Seras vs Kenpachi Zaraki - Zaraki
Walter vs Ichigo - Walter
Alucard vs Azien - Alucard
Anderson vs Ulquriora - Ulquriora

Baccano i Magi nie oglądałem więc nie będę typował w pojedynkach z ich udziałem bo nie miałoby to sensu.

Magi mam na celowniku bo z tego co widzę sporo osób z forum je ogląda więc z ciekawości też jeszcze zerknę co to i wtedy edytuję posta.

O ile zdążę oczywiście. :)

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...