Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najsilniejsza postać z anime --ETAP 1--Kwalifikacje

gokanDB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż postanowiłem zrobić zabawę,gdzie wybieramy 4 postacie z 4 różnych anime np.:

Anime

Postac 1
Postac 2

Postac 3

Postac 4

Gdy już wybierzemy 4 anime i 4 postacie zrobię losowanie,gdzie następnie będziemy mogli wybierać która postać z danej walki przejdzie dalej.Najpierw kwalifikacje czyli piszemy jedno anime,gdzie podajemy 4 postacie (u góry przykład :D)

Mój głos:

Fairy Tail

1.Natsu

2.Gajeel

3.Gray

4.Erza

Opublikowano

Na pierwszym miejscu powinien być Zeref.

Hellsing:

1. Alucard

2. Anderson

3. Walter

4. Wiktoria Seras

@3xdown

No pewnie, te płaczliwe dziecko XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Poza tym czwórkę masz wybrać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Myślę, że porównywanie postaci z różnych serii/uniwersów nie ma zbytniego sensu.

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Dragon Ball

1. Gogeta

2. Vegito

3. Goku

4. Omega Shenron

Amano Yukiteru

Dobra beka xDDDDDDDDDDD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Baccano!

1. Czesław Meyer

2. Isaac Dian

3. Miria Harvent

4. President of the Daily Days

ahsahashsa, ten 4ty jest czarnym koniem i jest niepokonany, dlatego dałem go do pojedynku z 3/4 by te pionki rozniósł! reszta to głównie zadefowane tanki w sam raz na pojedynki z limitem czasowym

X D D D D D D D D

Opublikowano

Toaru Majutsu no Railgun

1. Accelerator

2. Railgn

3. Meltdowner

4. Kinuhata

5. Saten

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Magi:

1:Aladyn

2:Szeherezada Ugo

3:Lektor Magamettem (zapomniałem jak się zwie)

4:Judal

Według mnie to nie powinno się podawać takich postaci jak trójeczka, bo przecież nie widzieliśmy jego mocy.

@down

(Tak naprawdę mógłbym wymieniać ze 100 tajemniczych i ciekawych postaći z naruto ale napisałem te co najbardziej są dla mnie fascynująće)

Made my day xDDDDDDD

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Naruto

Kakashi

Orochimaru

Jirayia

Guy

(Tak naprawdę mógłbym wymieniać ze 100 tajemniczych i ciekawych postaći z naruto ale napisałem te co najbardziej są dla mnie fascynująće)

xmMfHrm.png
Opublikowano

@Alucrad

A kto powiedział, że oceniam go według mocy? Owszem pewnie jest potężny ale bardziej chodzi mi o to co przeżył. Po takich przeżyciach, na pewno nie jest słabą osobą.

; )

Opublikowano

@Alucrad

A kto powiedział, że oceniam go według mocy? Owszem pewnie jest potężny ale bardziej chodzi mi o to co przeżył. Po takich przeżyciach, na pewno nie jest słabą osobą.

BsyuOxQ.png

Teraz mogę uznać, że on jest OP i rozwali każdego, więc wygrał każdą rundę.

To nie jest jakaś własna lista według uznania, tylko tak jakby zgłaszanie ludzi do walki.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

BsyuOxQ.png

Teraz mogę uznać, że on jest OP i rozwali każdego, więc wygrał każdą rundę.

To nie jest jakaś własna lista według uznania, tylko tak jakby zgłaszanie ludzi do walki.

W takim razie zgłaszam do walki tego pana. Skoro tak oceniana będzie postać, to zobaczymy czy coś pokaże w kolejnych odcinkach. Kolejny etap się nie zaczął, zobaczymy czy coś pokaże, jeśli nie to weźmiesz pod uwagę 3 moje kandydatury.

; )

Opublikowano

High School DxD

- Rias Gremory

- Akeno Himejima

- Xenovia

- Rossweisse

Pojedynek na ... sami wiecie co.

@A tak wzgledem topicu.

Strasznie głupi pomysł x), da ktoś Zerefa z FT i pozamiatane.

Nie lepiej pododawać np postacie z różnych anime , które np. dużo przeszły i razem oceniamy ?

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Naruto
1. Naruto

2. Naruto

3. Naruto

4. Ewentualnie Naruto

A alternatywna wersja :

1. Naruto

2. Madara

3. Kakashi

4. Jiraya

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie wiem jak dla was ale dla mnie temat się robi bez sensu bo każde anime ma swój "poziom mocy" bohaterów i np takie dziewczynki co podał aszp (dziwne że nie loli) w porównaniu do takiego goku co by je rozjebał na jedno kamehame czy nawet taki naruto lub rudy z bleacha to są całkiem inne kanony mocy.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Poza tym też nie wiem jak to mamy potem łączyć w walki, bo taki np. Yagami Raito będzie latał z notatnikiem po polu bitwy, a tutaj Zeref robi myk i umiera przez jego magię.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Równie dobrze może ktoś dodać postać boga która była w wielu anime więc cała reszta postaci gdziekolwiek jest i jaka jest już ich nie ma xD

Mówię bez sensu temat

NJxbd4x.png

Opublikowano

Równie dobrze może ktoś dodać postać boga która była w wielu anime więc cała reszta postaci gdziekolwiek jest i jaka jest już ich nie ma xD

Mówię bez sensu temat

Na walki to wiadomo że bezsensowny

w sumie na wszystko, bo jak tu cokolwiek oceniać z różnych uniwersów, ni to wiedzy, walk, umiejętności, pasji, marzeń porównać raczej nie idzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...