Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Dedyk] [Medium] Deliner.pl

Deliner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam - Afsen = padnie serwer

Aw : SKad truta?

Sorry niestety panowie muszę was zawieść, gdyż nie ma u nas żadnego Asfena kto wam to powiedział? Jakieś dowody? Mamy Larsona z Balanti więc on ma dobrą reputację.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Larson to asfen. Gadalem z nim jeszcze wcztoraj o sponsoringu dedyka projekt maja i teraz widzę ze tu siedzi. Asfena poznalem po glosie i nie klam Mi ze nie ma asfena. Nawet wasz team z reala się nie zna to powiedz mi skąd masz pewność ze go nie ma?

Opublikowano

Larson to asfen. Gadalem z nim jeszcze wcztoraj o sponsoringu dedyka projekt maja i teraz widzę ze tu siedzi. Asfena poznalem po glosie i nie klam Mi ze nie ma asfena. Nawet wasz team z reala się nie zna to powiedz mi skąd masz pewność ze go nie ma?

Bo nie mamy nikogo o takim niku, ale wasz wybór ja wam nie każe tutaj grać jeżeli uważacie że u nas ktoś taki jest w Team ciekawe dlaczego nie polecacie przez niego grać?

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA SAGARISxASFENxNAKRRESTxCIOTAxLARSON JEST [HA] TEGO SERWERA NIE POLECAM, DNO, NAWET NIE WYSTARTUJE.

WBILEM NA TSA Z WEEZYM ZEBY POGADAC, MIAL WBIC, A TU NAGLE BAN.

POZDRAWIAM CIE IDIOTO I NIE POLECAM TUTAJ GRAC, ZNOWU UKRADL PLIKI...

BEKA W UJ NIE CZEKAJCIE NA TEN SERWER

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Człowieku jaki Asfen i permy? To był nasz Technik TS3 widocznie miał powodów wlepić ci bana. :)

Beka z Ciebie chlopcze.

Jaki mial powod, ze chcielismy pogadac?

Nie polecam jeszcze raz, Larson = Asfen = SagariS

ZALOSNE DZIECKO

Opublikowano

Człowieku jaki Asfen i permy? To był nasz Technik TS3 widocznie miał powodów wlepić ci bana. :)

HAHAAHHA ASFEN KURWA NIE ROZMIESZAJ MNIE DZIECIAKU

WBILES NA 2 NICKU I MYSLISZ ZE JESTES FAJNY ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

IN3st ... ladnie nie ? HAHAHA

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Bo nie mamy nikogo o takim niku, ale wasz wybór ja wam nie każe tutaj grać jeżeli uważacie że u nas ktoś taki jest w Team ciekawe dlaczego nie polecacie przez niego grać?

. Jejki napisales ze nie ma nikogo o takim nicku to takie banalne jest serio wierzysz ze np jak bym dal nick np Uzurpator czy ktoś slawny to byś uwierzyl bo nick taki bym mial . To ze ma inny nick to nawet nie jest 1% dowodów ze to nie on. Polecam bardziej ta osobę poznać bo zaloze się ze nie znacie się duzej niż z miesiąc i pewnie tylko na MPC forum się poznaliscie. A tu juz ci nie spamuje i powodzenia ja starcie i to nie byly hejty tylko twierdzenia i tak masz racje nie mam dowodow jednoznacznych ze to on ale ja wiem swoje i to mi wystarczy;)
Opublikowano

CHCECIE WOJNE ? TO PODZIĘKUJCIE ASFENOWI :)

AW @

NIE POLECAM ASFEN X MAM 10 W BICKU W ADMINISTRACJI KTÓRZY ODPISUJE NA PREZENTACJI I WYPIERDA SIĘ ZE TO NIE ON HAAH

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Beka z Ciebie chlopcze.

Jaki mial powod, ze chcielismy pogadac?

Nie polecam jeszcze raz, Larson = Asfen = SagariS

ZALOSNE DZIECKO

. Napisalem ze chcialem z asfenem porozmawiać i czekalem z Tb na kanle w sumie pisalismy ze SB i pisalem kim o on jest to bana dostalem
Opublikowano

. Napisalem ze chcialem z asfenem porozmawiać i czekalem z Tb na kanle w sumie pisalismy ze SB i pisalem kim o on jest to bana dostalem

Bo asfen to zwykły frajer który zrujnuje kolejny DOBRY SERWER METIN2

Wy chcecie z nim startowac ?

Miesiąc zajmuje sie klientem i w dodatku all z poradnikow MPC

SZKODA ZE TAKI SERWER TRAFI NA ODSTRZAŁ

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA SAGARISxASFENxNAKRRESTxCIOTAxLARSON JEST [HA] TEGO SERWERA NIE POLECAM, DNO, NAWET NIE WYSTARTUJE.

WBILEM NA TSA Z WEEZYM ZEBY POGADAC, MIAL WBIC, A TU NAGLE BAN.

POZDRAWIAM CIE IDIOTO I NIE POLECAM TUTAJ GRAC, ZNOWU UKRADL PLIKI...

BEKA W UJ NIE CZEKAJCIE NA TEN SERWER

. Pisales mi ze ma WBic za 20min i ci mowilem ze nie wbije ;) mialem racje widzisz;)
Opublikowano

W sumie mozna bylo sie tego spodziewac ;)

Ten kretyn nie umie zrobic serwera na niekradzionych plikach.

Ile ten pseudo "Technik" aka "Kiedy bedzie TS3? GM PW " mial stawiac serwerow?

Ile sie doliczyliscie ?

Opublikowano

http://screenshooter.net/8165246/uiyrpsr

GRATULUJEMY ADMINISTRATOROWI MAM NADZIJEE ZE JUTRO GO WYPIERDOLI NA ZBITY PYSK :)

o prosze a tu kolejne wiadomosci od pana ASFENA HAHA

http://screenshooter.net/8165246/aaqrnlv

Opublikowano

Wiecie co administracja MPC forum nie powinna w takim przypadku dawać nam warnow za to ze mówimy kto to jest. Sami znają asfena i wiedza ze po kilka kont ma na MPC forum i plagiaty serwerów ktore nie ruszaly. Edit. Brawo dla MPC forum za nalozenie mi % za to ze mowie kim ta osoba jest

Opublikowano

Administracji proponuje wywalic tego bezmózga z teamu.

On wam zniszczy tylko reputacje serwera ktory moze miec przyszlosc i moze wypalic.

Wrocenie do plikow Almanti jest strzalem w 10. ;)

No ale AsfenxDebil zrypie wam reputacje calkowicie, wiec proponuje sie go pozbyc.

AW: co dropi z psów????

Opublikowano

Serwer tak sie zapowiadał ciekawie no ale Sagarisek zepsuł go niestety nie zagram jak wiekszość osób których go zna : )

Na ts3 po przerzuceniu na kanał było słychać same szumy jak sie odzywałeś, brawo ukrywaj sie dalej .

http://scr.hu/1ekh/pjqkh

Czekam do jutra , jedz po te mikro bo narazie nie udowodniłeś ze to nie jesteś ty : )

PS. Może znajdziesz jakiś syntezator przez całą noc :]

Opublikowano

Wiecie co, jak dowiedziałem się, że w TEAM jest asfen, to jednak tu nawet nie wbiję na serwer i nie sprawdzę ''pesudo'' zajumanych nowości z innych serwerów. :D Zmieniam zdanie, nie polecam ze względu na asfena, aka sagarisa aka 10 innych nicków.

@aw: serwer na miesiąc?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Chyba się zapominacie.

Każdy zaraz poleci tutaj z blokadą pisania postów, pilnować się.

. Zapominamy? Bez postawnie dajesz nam procenty nie za spam ale za dowody. Tylko tu mamy prawo pisać jaki serwer jest fajny i nie fajny? Na TS banuja na FB nie pogadamy w Realu się nie spotkamy a tu mamy możliwość i nakladasz % ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...