Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Dedyk] [Medium] Deliner.pl

Deliner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki graysta = nudy.. nie wnosicie nic nowego( więc nie wiem, po co piszecie o nowościach), ale życzę wam powodzenia.

Ile razy można mówić że to nie są pliki Grayst, czytać uważnie posty jeżeli dokładnie oglądnął byś zapowiedź wiedział byś napewno jakie są nowości, i że są nowości jutro ukażą się nasze 2 autorskie rajdy. :)

Pozdrawiam [HA]Larson.

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka stwierdzam że serwer jest postawiony na plikach serwera grayst / almantia . Serwer jeśli wypali i naprawiliście bugi jakie były to będzie mega ;). Jeżeli nie to padnie bo było ich tam dużo.

Opublikowano

Ile razy można mówić że to nie są pliki Grayst, czytać uważnie posty jeżeli dokładnie oglądnął byś zapowiedź wiedział byś napewno jakie są nowości, i że są nowości jutro ukażą się nasze 2 autorskie rajdy. :)

Pozdrawiam [HA]Larson.

Czytałem DOKŁADNIE zapowiedź, zawsze czytam dokładnie i nie widzę tych nowości, aż specjalnie wbiję na tą betę i zobaczę co jest nowego, poczekam na autorskie rajdy i te duperele od was, może i to nie są pliki grayst/almantii.. lecz prawie wszystko jest wyciągnięte z owego serwera.

Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu, pozdrawiam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Czytałem DOKŁADNIE zapowiedź, zawsze czytam dokładnie i nie widzę tych nowości, aż specjalnie wbiję na tą betę i zobaczę co jest nowego, poczekam na autorskie rajdy i te duperele od was, może i to nie są pliki grayst/almantii.. lecz prawie wszystko jest wyciągnięte z owego serwera.

Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu, pozdrawiam.

Tak wzorowaliśmy się na Almanti, gdyż kiedyś był to dobry Medium gdzie grało naprawdę dużo osób chcemy jakby to odnowić z nutką zmian od nas.

Na pierwszy rzut oka stwierdzam że serwer jest postawiony na plikach serwera grayst / almantia . Serwer jeśli wypali i naprawiliście bugi jakie były to będzie mega ;). Jeżeli nie to padnie bo było ich tam dużo.

Tak większość rzeczy edytowaliśmy oraz naprawiliśmy jutro odbędzie się beta będziemy starać się wszystko wyłapać i naprawić, żeby wam się fajnie oraz swobodnie grało.

Opublikowano

Jeśli zaplanujecie start na jakąś date, to przesuńcie go o jeden dzień. Na wszelki wypadek, szkoda żeby miało coś sie zwalić przed startem, lepiej wszystko mieć na ostatni guzik, serwer ma potencjał ^^ (tylko sety zbrojek.. bleeh ;( )

Opublikowano

Jeśli zaplanujecie start na jakąś date, to przesuńcie go o jeden dzień. Na wszelki wypadek, szkoda żeby miało coś sie zwalić przed startem, lepiej wszystko mieć na ostatni guzik, serwer ma potencjał ^^ (tylko sety zbrojek.. bleeh ;( )

Start na 80% odbędzie się w Piątek w najgorszym wypadku odbędzie się w sobotę.

Sety zbrojek chcieliśmy tak jak na dawnych mediumach, czyli hwangi oraz 1 nowsza zbroja.

Już jutro zapraszamy wszystkich na betę serwera !

Client będzie dostępny już jutro z rana oraz rejestracja będzie podana przed startem bety także jeszcze raz zapraszamy wszystkich.

Również jutro ujawni się ts3 oraz forum serwerowe IPB.

Opublikowano

Prezentacja 9/10
Serwer... 8/10

No live 24/7? Challange accepted!

Oczywiście zagram, i polecam.

Ps. Jak skille? Żmudna praca samemu, czy jest coś ciekawego ;)?

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Prezentacja 9/10

Serwer... 8/10

No live 24/7? Challange accepted!

Oczywiście zagram, i polecam.

Ps. Jak skille? Żmudna praca samemu, czy jest coś ciekawego ;)?

Skille na 17 pkt wchodzą na P.

Opublikowano

Proponuję dodać Wieżę orków

Jak by to ładował na serwer Hard bardziej, na razie jest 5 dungeonów myślę że na razie starczy wiadomo w Updatach można pomyśleć.

Takie rzeczy typu propozycję będziecie mogli jutro zgłaszać na forum serwera.

ZAPRASZAMY NA TS: deliner.pl

Opublikowano

Prezentacja wizualnie wygląda ładnie ;). Natomiast jej treść już nie jest taka kolorowa, mam na myśli jakiekolwiek nowości etc, nic mnie nie zachęca, abym miała u was zagrać, ale zobaczymy co będzie dalej. Powodzenia ;)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Jak się nudzisz...

==================================================

@ nie doczytałem, bronie na 75 lvl ?

Riper oraz Niebieska śmierć.

Opublikowano

Aha ... pozdrawiam że chcecie ruszać skoro w teamie jest UWAGA !

ASFEN x FATTALNY x NEFRET x [HA]LARSON

hahahahahaha .

oo pozdrawiam pozdrawiam naprawdę xD

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Aha ... pozdrawiam że chcecie ruszać skoro w teamie jest UWAGA !

ASFEN x FATTALNY x NEFRET x [HA]LARSON

hahahahahaha .

oo pozdrawiam pozdrawiam naprawdę xD

Sorry kolego ale chyba mylisz osoby, Larson znamy się z reala i robimy serwery już ponad rok także myślę że pomyliłeś nicku, lub podałeś podszywkę prawdziwego Larsona. ;)

Opublikowano

Sorry kolego ale chyba mylisz osoby, Larson znamy się z reala i robimy serwery już ponad rok także myślę że pomyliłeś nicku, lub podałeś podszywkę prawdziwego Larsona. ;)

Hahah nie rozmieszaj mnie chłopie ..

Poznam jego głos wszędzie + mam go w znajomych na TS :]

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Hahah nie rozmieszaj mnie chłopie ..

Poznam jego głos wszędzie + mam go w znajomych na TS :]

To zapraszam na naszego TeamSpeaka i zobaczymy czy to jest jakiś Asfen.

Opublikowano

Asfen x Pompka nie rozmieszaj mnie ;)

Siedzę na TS na innym nicku i gdy wbilem na czekam na HA czy jakis tam kanał to ty wbiles odrazu Cie po głosie poznałem + klick w profil + twoj spam na gg ;)

http://screenshooter.net/8165246/hiulpxo

Szkoda że jeszcze kłamiesz ... cóż nie ma to jak pisać do mnie z 15 różnych numerów GG

Opublikowano

Asfen x Pompka nie rozmieszaj mnie ;)

Siedzę na TS na innym nicku i gdy wbilem na czekam na HA czy jakis tam kanał to ty wbiles odrazu Cie po głosie poznałem + klick w profil + twoj spam na gg ;)

http://screenshooter.net/8165246/hiulpxo

Szkoda że jeszcze kłamiesz ... cóż nie ma to jak pisać do mnie z 15 różnych numerów GG

Jesli sie naprawde okaże że on jest w Administracji.

To spier*alam stad jak najdalej i zycze serwerowi jak najgorzej, w sumie jak on by byl administratorem to i tak serw by nie wystartowal ;P

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Jesli sie naprawde okaże że on jest w Administracji.

To spier*alam stad jak najdalej i zycze serwerowi jak najgorzej, w sumie jak on by byl administratorem to i tak serw by nie wystartowal ;P

Ineścik wbij sobie byle na TS on siedzi pod nickiem albo Larson albo Logan odrazu go poznasz po głosie ;) a raczej z tym problemu ine będzie bo każdy pozna jego głos kto go zna :P

BTW CHYBA ZE ODPALI MUTATOR JAK SOEN HAHAHAHAAHA ALBO SIE NIE BD WCALE ODZYWAL D:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...