Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Dedyk] [Medium] Deliner.pl

Deliner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od teraz skille takie jak :

-Aura
-Bezszelstny
-Silne Ciało
-Strach
-Czarowana Zbroja
działają tak samo jak np Czarowane Ostrze .

Aż tego nie skomentuję, ciekawy jestem jak się to przyjmie chodź moje nastawienie jest negatywne. "Okaże się w praniu"

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od teraz skille takie jak :

-Aura
-Bezszelstny
-Silne Ciało
-Strach
-Czarowana Zbroja
działają tak samo jak np Czarowane Ostrze .

Aż tego nie skomentuję, ciekawy jestem jak się to przyjmie chodź moje nastawienie jest negatywne. "Okaże się w praniu"

Nie wiem o co ci chodzi kolego? Że dodaliśmy Toogle Skilli czy jak nie zrozumiałem twojego komenatrzu.

Haha i że to nie są pliki grayst niby że powyciagne rzeczy to pozdro 600 widzę handlarzy system konny ulepszeń itd też wyciągnięte haha dobre

Dobra kolego tobie podziękujemy już chyba widzę hejcik ładny, po 2 pisałem że to pliki Almanti lecz edytowane nie pasuję to trzeba nie komentować idź lepiej na swoją Edorię gdzie miałeś clienta powyciągane rzeczy z Nexanity sam miałeś serwer na gotowcach. ;_

13546811064589845504.jpg

Opublikowano

Haha i że to nie są pliki grayst niby że powyciagne rzeczy to pozdro 600 widzę handlarzy system konny ulepszeń itd też wyciągnięte haha dobre

Krytykujesz ich, a Twoj serwer padł bo nie potrafiles włączyć channeli na swoim serwie po offnieciu xD

A nawet jak stoi to pewnie z 10 graczy masz :D

zhda.png

Opublikowano

Dzisiaj dodamy do prezentacji Nowe Bossy oraz Nowe 2 rajdy.

Na 70% dzisiaj odbędzie się beta - Client na betę będzie do 18 godziny.

Jeżeli dzisiaj beta się nie odbędzie na 100% jutro także zapraszamy wszystkich na oczekiwanie bety.

Budowniczy
Opublikowano

witam czy nie myślicie dodać sklepiku biologa lub tylko część zęby księgi i matowe a np. konary i certy dropić ??

Opublikowano

witam czy nie myślicie dodać sklepiku biologa lub tylko część zęby księgi i matowe a np. konary i certy dropić ??

Nie wszystkie rzeczy do biologa będą do dropienia, lecz jest zwiększony 3krotnie ich drop.

Opublikowano

Nie wszystkie rzeczy do biologa będą do dropienia, lecz jest zwiększony 3krotnie ich drop.

TS3 CHYBA WAM PADŁ

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

działa ts?? bo mi coś nie

Pisałem już TeamSpeak będzie włączony do wieczora.

Mała Aktualizacja do Prezentacji zostały dodane Bossy na serwerze oraz opisany drop z nich.

Opublikowano

No serwer dobry się wydaje musicie szybciej umieścić w prezentacji te nowe rajd itp bo dość male zainteresowanie

Tak napewno nie długo ujawnią się SSY z reszty nowości. ;)

Opublikowano

To odbędzie się dzisiaj beta czy jednak jutro albo pojutrze ?

Beta odbędzie się raczej jutro w godzinach rannych Client będzie dostępny dziś w nocy do pobrania do czasu bety po becie będzie inny client.

Opublikowano

Nie polecam. Serwer na plikach grayst w dodatku ktoś z ich teamu wbił na ts pod nickiem GuMiS i próbował wjebać kit,że rozpierdoli serwer and...Radzę ogarnąć team bo mogą być problemy.

Opublikowano

Nie polecam. Serwer na plikach grayst w dodatku ktoś z ich teamu wbił na ts pod nickiem GuMiS i próbował wjebać kit,że rozpierdoli serwer and...Radzę ogarnąć team bo mogą być problemy.

Sorry kolego ale u nas w Teamie nie ma żadnego GuMisa, nie wiem o czym mówisz i gdzie ktoś u nas z Teamu reklamował nasz serwer?

Proszę o dowody takie pisanie to każdy może napisać aby nam zaszkodzić.

Po 2 serwer jest na Plikach Almanti i zobacz całą prezentację i wtedy komentuj. :)

Edit: Widzę że kolega UP chciał nam zaszkodzić po prostu, gdyż nie ujawnił żadnych dowodów.

Opublikowano

Mieliście wcześniej jakiś serwer ? Jak tak to jaki

Zależy razem nie mieliśmy, lecz odzielnie posiadał jeden z nas Draenor2 oraz Kalimdor za dawnych czasów 2 dobre serwery.

Opublikowano

Zależy razem nie mieliśmy, lecz odzielnie posiadał jeden z nas Draenor2 oraz Kalimdor za dawnych czasów 2 dobre serwery.

Moge wiedzieć kim był on w temaie Draneora ? czy to jest Szykra?

Opublikowano

Moge wiedzieć kim był on w temaie Draneora ? czy to jest Szykra?

Nie, nie był to Szykra był to człowiek od zabezpieczeń nie wnikajmy w dawne sprawy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...