Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie lepiej grać?

Sejkum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie lepiej grać pl eng czy może de? co do de to od razu pytanie czy da sie jakoś zangielszczyć? chodzi mi o napisy bo gdzieś widziałem że głosy się da ale to troche za mało :s

Opublikowano

Głosy się da, nic więcej.

Dużo osób poszło grać na angielskim Elswordzie gdy powstał, jednak teraz to nie wiem jak jest. Jeśli chodzi o update, to wszędzie jest tak samo.

Ja bym pograł na PL, co Ci szkodzi? o.O

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zgadzam się, ale da się ogarnąć, bo misje etc są zaznaczone literką Q.

Co do nazw postaci to jest na elwiki. Wszystko się da ;D

Opublikowano

niby się da + mam tam ziomeczka który gra w to już x lat więc pewnie zapewnił by mi jakieś wsparcie finansowe. Co nie zmienia faktu że poruszanie się wokół szwabów i jeszcze oglądanie tego ich języka skutecznie mnie odstrasza ;x

Opublikowano

niby się da + mam tam ziomeczka który gra w to już x lat więc pewnie zapewnił by mi jakieś wsparcie finansowe. Co nie zmienia faktu że poruszanie się wokół szwabów i jeszcze oglądanie tego ich języka skutecznie mnie odstrasza ;x

To zrób tak jak Pan wyżej napisał, na dodatek zmień sobie język JPatcherem.

Na

http://elwiki.net/w/Main_Page/de 

znajdziesz po niemiecku nazwy klas, questy jak nie znasz/nie pamiętasz, to powinieneś się domyśleć. Zmień sobie na angielską przy planszach/NPC i tylko będziesz musiał sobie podmienić nazwy własne.

Gdybyś zdecydował się na UK, to tutaj masz tłumaczenie nazw plansz:

http://www.mpcforum.pl/topic/1137753-tut-tlumaczenie-angielskich-plansz/

Z doświadczonym kolegą powinieneś dać radę, jednak pamiętaj, że on nie będzie zawsze zalogowany.

Pamiętaj także, że forum chętnie Ci pomoże, jeśli będziesz miał jakieś problemy. Po prostu napisz nowy temat.

Powodzenia ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja, jak są serwery z różnymi narodowościami to zawsze gram na pl'u, bo są ludzie, z którymi można pogadać itd.

Opublikowano

DE bo jest spolszczone :P

Heej, ale DE nie ma spolszczenia. Niestety żaden Niemiec nie zna polskiego na tyle dobrze, aby robić spolszczenie, ani żaden polski hacker jeszcze tego nie zrobił.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No szczerze wszedłem przed chwilą w grę i dość przyzwoita. Byłem na chwile na PL, ale mam słaby internet i musiałem wyjść bo miałem straszne lagi

Opublikowano

Gram na NA i ostatnio na PL szczerze polecam NA na polskim masz ten popaprany dubbing nie rozumiem wgl to jakiś dubbing dla nerdów z gimbazy strasznie odrzucił mnie też jeden opis questa gdy zobaczyłem słowo "słitaśnie" masz na plu updaty później niż na NA i strasznie zauważalny niższy poziom pvp niż na NA na pvp na plu czuję się jakbym grał z całkowitymi unskillami wczoraj zrobiłem nową postać na PL wbiłem 20 lvl Arą i poszedłem na pvp i bez seta pvp wygrałem z graczem s rank a następnie a rank później oczywiście zaczął się lament o hacki szczerze polecam Ci NA :)

Opublikowano

Gram na NA i ostatnio na PL szczerze polecam NA na polskim masz ten popaprany dubbing nie rozumiem wgl to jakiś dubbing dla nerdów z gimbazy strasznie odrzucił mnie też jeden opis questa gdy zobaczyłem słowo "słitaśnie" masz na plu updaty później niż na NA i strasznie zauważalny niższy poziom pvp niż na NA na pvp na plu czuję się jakbym grał z całkowitymi unskillami wczoraj zrobiłem nową postać na PL wbiłem 20 lvl Arą i poszedłem na pvp i bez seta pvp wygrałem z graczem s rank a następnie a rank później oczywiście zaczął się lament o hacki szczerze polecam Ci NA :)

Jaki miała lvl? Nie wierzę w tą bajkę. Na 20lv HP schodzi błyskawicznie. Wiem co mówię, bo jestem doświadczonym graczem. Na Rangach A/S na PL'u nie da się wyrać na 20 plz bicz. Ja z eq +7 (całym Henirkowym przestrzeni) Na Arze 20 lvl nie umiem pokonać 40-50lvl Bo po prostu i tak moje eq na gówno się przyda. Nie wmawiaj ludziom, że jesteś op, bo coś Ci nie wychodzi. Na NA jak zauważyłem też jest bardzo mały poziom. W praktyce i na filmikach. Polecam Mabel pooglądać i spiny ludzi na NA :*

Opublikowano

raczej lepiej byłoby zagrać na PLu ,może mało jest ludzi ale przynajmniej jest po polsku ,tzn nie jest aż ,,TAK" mało ludzi na grupe spokojnie powinno ci wyszukac :),tak więc polecam PL

Opublikowano

Mimo wszystko na NA masz zapewne laggi, w końcu to inny kontynent.

Jak zaczynasz PvP to nie możesz wylosować rangi S o.O

No chyba, że tym 20 lvlem zjechałeś 9 osób z rzędu, w co nie wierzę.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...