Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego kocham rankedy?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jkjr.png

zajebisty jungler 2/10

6w87.png

jungler 10/10

znowu +18? boże te mmr

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ty sie ciesz ze platyna, mnie do golda (to znaczy to złotego brązu) wykurwiło, czasami czuje jakbym grał na boty.

Mam to samo ale częściej mam boty w swoim teamie.

Ale nie powiem dzisiaj wygralem gre gdzie Riven na jungli padała od reda i blue a KAyle na modzie zrobiła 1\9

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Mam to samo ale częściej mam boty w swoim teamie.

Ale nie powiem dzisiaj wygralem gre gdzie Riven na jungli padała od reda i blue a KAyle na modzie zrobiła 1\9

ja tego nie kminie, u mnie w teamie samie tryhard śmiecie a w enemy 3 tanki+adc i support i weź wygraj @_@ grałem mecz vs malph/jarvan/gragas/varus/thresh i weź wygraj z takim czymś jak u mnie same śmiecie z max 1300 hp =.=

Opublikowano

Grasz z tym frajerem szymico i jeszcze się pytasz dlaczego przegrywasz

Gra spoko i potrafi się podpokrządkować pod team, do tego dobre hooki ma :D

Opublikowano

0df5.png

ale negative botlane dostalismy z muczem ;s

Opublikowano

slaba farma polecam poprawe do nastenpnej gry ogulnie co to za muczaczosz i czemu gra teemo co pewnie wyglada jak teemo i jest malyjak teemo hehe

co to twojej sygnaturki slabiutki ten kha zix przegrywasz ijeszcze mala farma ja to robie tka ze wchodze na mdiz ejunglerme biore farme i pisze sry im ap cary

Opublikowano

jh25.png

no hehe almost 700 q ez game nq lece na francuski

Opublikowano

Vanosh gra z Muczaczosem, fejm sie zgadza B)

Kiedy braz diament ?

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Vanosh nie płacz już ze nie możesz wygrać, bo każdy wie ze nie umiesz grać z teamem. 18/2 widzę ze ganki udane, jakbyś oddał im te kille, to by może coś z tego meczu było.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Vanosh nie płacz już ze nie możesz wygrać, bo każdy wie ze nie umiesz grać z teamem. 18/2 widzę ze ganki udane, jakbyś oddał im te kille, to by może coś z tego meczu było.

Gram z teamem na go4lolu, nie na soloq, jak z nazwy wynika SOLOQUEUE. Jestem junglerem, gankuje ludzi którym pomagam, a zazwyczaj jest tak że jak nie dobiją killa, to po co mają stracić flasha skoro ja mogę zabić? Ja wiem jak się zachować w team fightcie, ale ostatni raz mówię ze to jest gra drużynowa gdzie liczy się cała drużyna, jak ja zjebie to lose, jak ktoś u nich zjebie to lose.

Jeden za wszystkich - motto soloq

Opublikowano

elise are you czelendzero 3v3

- no shes ebay XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@topic

No neizle popracuj nad farmom w jungli ja mam w tej minucie okolo 320

Opublikowano

Jungler powinien oddawać kille, a nie je zabierać ;)

A poza tym to tylko gra i nie ma co spinać, nie wygrało się tej serii to będzie kolejna.

ty i te twoje mądrości z brązu, jungler powinien oddawać kille, gówno prawda, kille nic nie znaczą po prostu zabijając pozwalasz wygrać linię a zgankowany i tak ma jakiś gold oraz ten za łatwiejszą farmę gdy przeciwnik nie żyje + ty masz gold głównie właśnie z killi/asyst, będąc nafeedowanym wprowadzasz dmg na każdy lane bo jesteś junglerem i roamujesz, więc nie pierdol, i jeszcze ta sygna, JA PIERDOLE XDD

btw wygrywa się pushem, a nie goldem za kille, chociaż one rzeczywiście pomagają, ale chodzi o to żeby możliwie zgankować i spushować tyle turreta ile się da i o ile to możliwe

topic vanosh nie płacz, przeczytaj swój tytuł i nie wrzucaj na tu swoich gównianych screenów z dobrymi statami, bo dobre staty może mieć każdy co nie znaczy że jest dobry, umiejętność rozegrania teamfightu diametralnie różni się od umiejętności skorzystania z jungle timerów aby zajebać przeciwnikowi buffy lub zgankowania lane w odpowiednim momencie co jest po prostu diabelnie proste, jak potrafi się grać

Opublikowano

Gówno będziesz mieć, a nie diament reportuje cię za kupienie konta na ebay'u :) będzie ban.

sznur_petla_powieszenie_viperagp_-_fotol

ty i te twoje mądrości z brązu, jungler powinien oddawać kille, gówno prawda, kille nic nie znaczą po prostu zabijając pozwalasz wygrać linię a zgankowany i tak ma jakiś gold oraz ten za łatwiejszą farmę gdy przeciwnik nie żyje + ty masz gold głównie właśnie z killi/asyst, będąc nafeedowanym wprowadzasz dmg na każdy lane bo jesteś junglerem i roamujesz, więc nie pierdol, i jeszcze ta sygna, JA PIERDOLE XDD

btw wygrywa się pushem, a nie goldem za kille, chociaż one rzeczywiście pomagają, ale chodzi o to żeby możliwie zgankować i spushować tyle turreta ile się da i o ile to możliwe

topic vanosh nie płacz, przeczytaj swój tytuł i nie wrzucaj na tu swoich gównianych screenów z dobrymi statami, bo dobre staty może mieć każdy co nie znaczy że jest dobry, umiejętność rozegrania teamfightu diametralnie różni się od umiejętności skorzystania z jungle timerów aby zajebać przeciwnikowi buffy lub zgankowania lane w odpowiednim momencie co jest po prostu diabelnie proste, jak potrafi się grać

mój team zna cały czas timer każdego buffa, jak padnie buff pisze 'x' i masz timer. wiem czym sie wygrywa.

0xgw.png

afker jak w grze temu

Opublikowano

Nie skontrowales, chodzilo mi o zabieranie killow :), nie o pickniecie postaci, bo czytac to ja umiem. Napewno mogles oddac conajmniej 5killi, bo zawsze tak jest.

Kha jest specyficznym pickiem do jungli, jeżeli chodzi o oddawanie killi, nigdy nie wiadomo, czy Ty gościowi zaje****sz 200 z Q, czy 350.

To nie jest taki Lee Sin (przykładowo), że wpadniesz na TOP, zajebiesz high kicka pod swój turret i toper sobie go dobije.

Zauważyłem, że w każdej grze tak jest. Kha w lesie = 20 fragów w 15 minucie / 0 asyst = lose game. Chyba, że w enemy zacznie się płacz, bo kha jest nafeedowany i trzeba reportować xx1, xx2 i xx3.

Ostatnio grałem przeciwko takiemu oponentowi, gdzie do 20 minuty miał już 11/2/0, ale wynik był wyrównany (przeciwnicy mieli 5-6 killi przewagi). Zaczeli płakać, że ten to jest taki i trzeba go reprotować bo mam słabszy dzień. Napisałem im, żeby się zamknęli i grali.

Kha zbierał fragi dalej, nie oddawał nic. W końcu przy walce o Nashora, został złapany w raz z Gragasem i Cait przez Leone, po czym zrobiła Triple. Tak się gra skończyła ;)

P.S

Powodzenia w tych seriach.

Ja właśnie już 4 serie mam do g1/2. 1 win.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie skontrowales, chodzilo mi o zabieranie killow :), nie o pickniecie postaci, bo czytac to ja umiem. Napewno mogles oddac conajmniej 5killi, bo zawsze tak jest.

ty se jaja chyba robisz człowieku, jak widać on umie grać a Ty nadal nie rozumiesz, że jego team padał to co miał zostawić te kille?

sydno_eune_13_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...