Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego kocham rankedy?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zhdp.png

DNci465.png

Też tak macie w serii? Gragas zinstalockował khazixa i mi go oddał, który się w 0% nadawał na ten team

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra Dawidek weź ty Kurwa nie płacz na teamy jak w timfajtach nie umiesz kierować. Gdybyś grał chociaż jak diament to po 50 grach miałbyś czelendzera patrząc po nikach z easta wystarczy 60 procent winratio.

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Opublikowano

Dobra Dawidek weź ty Kurwa nie płacz na teamy jak w timfajtach nie umiesz kierować. Gdybyś grał chociaż jak diament to po 50 grach miałbyś czelendzera patrząc po nikach z easta wystarczy 60 procent winratio.

Jak mam kierować 4v5 i to na taki teamcomp jak leona, naut, ori. Nikt o khazixa nie prosił :P

Opublikowano

Co racja, to racja kha za przeciwny team nie miał najmniejszego sensu ( za duża wytrzymałość i cc -.- ), tym bardziej że nie mieliście jakiegoś dobrego engage'u.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Powiem Ci szczerze że staty masz dobre ale trzeba pamiętać że linnia i ganki to nie wszstko strasznie ważne jest dobre ustawianie się w TF i dobra mechanika gry.

Opublikowano

Sie bierze all fragi to sie ma, to ze masz dobre staty to nic nie zmienia, trzeba umiec to wykorzystac potem.

Nagrywać ci gry? Popatrz na teamy, wyjdź na dwór, zrób przysiady, wróc się, napisz jeszcze raz. To jest gra 5v5, nie 1v5.

Opublikowano

Jungler powinien oddawać kille, a nie je zabierać ;)

A poza tym to tylko gra i nie ma co spinać, nie wygrało się tej serii to będzie kolejna.

Opublikowano

Przed chwilą dostałem w enemy cassio na bolu xD Wygrała im mecz, za chuja się nie dało zdodgeować, widziała nas w każdym bushu, chuj, że tam warda nie było :D

Jego nick: XxM3LySs4xX :D

Też tak kaziem miałem w poprzednim sezonie :D KDA boskie, ale mecze przegrane :P

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jungler powinien oddawać kille, a nie je zabierać ;)

A poza tym to tylko gra i nie ma co spinać, nie wygrało się tej serii to będzie kolejna.

Przecież wygrałem serie xD

ZFyIfTA.png

dowód

Opublikowano

Nagrywać ci gry? Popatrz na teamy, wyjdź na dwór, zrób przysiady, wróc się, napisz jeszcze raz. To jest gra 5v5, nie 1v5.

Nie musisz mi tu dawac porad z dupy :), poprostu jungler bioracy 18fragow jest slaby, nawet jesli to jest kha zix. Sam dobrze wiedziales przeciwko komu grasz, powinienes pomyslec ze mozesz malo zrobic w late.

PS:

Na dworze jest -17 stopni wiec nie wyjde.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie musisz mi tu dawac porad z dupy :), poprostu jungler bioracy 18fragow jest slaby, nawet jesli to jest kha zix. Sam dobrze wiedziales przeciwko komu grasz, powinienes pomyslec ze mozesz malo zrobic w late.

PS:

Na dworze jest -17 stopni wiec nie wyjde.

Inni padają, ja zabijam za nich. Tak to działa. :D

"Sam dobrze wiedziales przeciwko komu grasz, powinienes pomyslec ze mozesz malo zrobic w late."

"Gragas zinstalockował khazixa i mi go oddał, który się w 0% nadawał na ten team"

Kontruje wypowiedź

Opublikowano

Powiem Ci szczerze że staty masz dobre ale trzeba pamiętać że linnia i ganki to nie wszstko strasznie ważne jest dobre ustawianie się w TF i dobra mechanika gry.

Jak miał się dobrze ustawić w TF, skoro grał kha zixem? Kha jest postacią typu reset, gdzie musisz poczekać aż twój team zainicjuje walkę i będziesz miał tak z 2-3 free resety, jednak on nie miał żadnego dobrego engage w teamie, więc TF'y były z góry przegrane.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak miał się dobrze ustawić w TF, skoro grał kha zixem? Kha jest postacią typu reset, gdzie musisz poczekać aż twój team zainicjuje walkę i będziesz miał tak z 2-3 free resety, jednak on nie miał żadnego dobrego engage w teamie, więc TF'y były z góry przegrane.

Dokładnie tak, chłopak jako jedyny myśli.

Opublikowano

Inni padają, ja zabijam za nich. Tak to działa. :D

"Sam dobrze wiedziales przeciwko komu grasz, powinienes pomyslec ze mozesz malo zrobic w late."

"Gragas zinstalockował khazixa i mi go oddał, który się w 0% nadawał na ten team"

Kontruje wypowiedź

Nie skontrowales, chodzilo mi o zabieranie killow :), nie o pickniecie postaci, bo czytac to ja umiem. Napewno mogles oddac conajmniej 5killi, bo zawsze tak jest.

sstwc.jpg

Opublikowano

Wracaj do srebra pozdro

I ty mi to mówisz? Czego mnie możesz nauczyć na temat tej gry? :D

Opublikowano

Vanosh, po tej grze znam w twój ból ;_; w goldzie grają ludzie bez rąk. Z mida wyszedłem 8/1, gdzie 2 kille były na bocie ( 2 razy vayne ) i jeden na pantheonie -.-

ywmw.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

2yhy.png

Jak coś tak wyglądalo early game w grze khazixem

Opublikowano

Dodge skillshot on n1 stolex1337

Jungla 18 fragow, pozdro pocwicz potem placz

pozdro nie dzięki ziomuś, jakieś rady dostane?

Opublikowano

Mam to samo wczoraj grałem Kayle na midzie wygrałem i miałem staty 17/7 pod koniec gry ale bot to ludzie bez rak i mózgu dlatego przegrałem.

Nasz najbardziej tankowaty człowiek w teamie padał w 3 sekundy

PS. Po tej rundzie dostałem ostrzeżenie od Riotu ^^ Czuje bana w powietrzu.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

I co usuwasz moje posty waflu?

Nie usunalem twojego posta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...