Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Challenger ;)

danonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak patrzę na te randomowe Nicki w challengerze z płat/d5 w s3 to aż mi smutno ale jak mogło być inaczej skoro w d1 dostaje się po 25lp. Ciesz się tym pretendentem póki możesz bo sytuacja się ustabilizuje do miesiąca. Hahaha Gagarin który płakał ze nie może nic wygrać i jest największym głównemu w predentencie xD

Cieszę się każdą chwilą tego, a co z tego, że randomowe? czyżby #ból_dupy? Jak na ten moment jestem jednym z najlepszych graczy na serwerze i to się liczy, z czego jestem dumny.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Cieszę się każdą chwilą tego, a co z tego, że randomowe? czyżby #ból_dupy? Jak na ten moment jestem jednym z najlepszych graczy na serwerze i to się liczy, z czego jestem dumny.

ból dupy? Lolek proszę cię. Po 80 grach na supporcie i to dostajac 25 punktów za wina to żadna sztuka. Wpisz sobie Burn yellow eu na lolkingu. Na początku sezonu to wystarczy trzymać spacje żeby mieć czelendzera po 40 grach. Ale tak jak mówię wszystko zmieni się w przeciągu miesiąca a najlepsi gracze nagle będą znów gownami z d5.

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Opublikowano

No no xD

Gratulacje.

Utrzymaj pozycje a będzie dobrze, teraz tylko znajdź Team i zróbcie to samo w Teamówkach co ty na solo :D

Opublikowano

No no xD

Gratulacje.

Utrzymaj pozycje a będzie dobrze, teraz tylko znajdź Team i zróbcie to samo w Teamówkach co ty na solo :D

Na teamówkach jest jeszcze łatwiej wejść, niż w soloq

same noł nejmy teraz w chalklengerze ;__: najtrudniej to z p1 i d5 wyjsc ;_:

właśnie p1 i d5 to szybko poszło, najbardziej się męczyłem w d1

Graty mam pytanie :

Czy leona obecnie jest strong? i jak nia grac na bocie

dodaj mnie do znajomych w grze, to na spokojnie odpowiem

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...