Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Challenger ;)

danonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie przykład że support to nie najgorsza rola, gratulacje ponownie. :) Nie grasz już tak mocno blitzem jak kiedyś?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Macie przykład że support to nie najgorsza rola, gratulacje ponownie. :) Nie grasz już tak mocno blitzem jak kiedyś?

Zależy co jest wolne, jak dla mnie na ten moment thresh jest najmocniejszym pickiem na supporta, z uwagi na jego early game. Jeżeli na botlanie jest jakiś ad carry, którego łątwo można ubić, wtedy również pickuję blitza/leonę, biorąc pod uwagę to, z jakim championem będę grał na bocie. Kiedyś grałem jeszcze zyrą/nami, ale w sezonie 4 liczy się to przy tej mecie, by support był tankowaty.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Bardzo dobrze ogarniam Lux.

Pomyslalem, hmm skoro na mida sie wszyscy pchaja to zagram jak ten gosc z MPCforum supportem.

Jestem w Goldzie 1 - prawie platynka. Zrobilem smurfa Bronze 3 i gram tylko na pozycji supporta, zdarza sie pograc mida.

Z bronze 3 do Bronze 2 ( polowa dnia jakos ) nie mialem ani jednej przegranej 100% win ratio Lux na bocie.

Tylko zastanawiam sie czemu odrazu nie wywalilo mnie do Bronze 1

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zajebiście graty ziom. Zazdroszcze Ci xD ja to tylko przeszedlem z bronze 2 do gold 3 i teraz w silver 4... do połowy lutego chcę Tego golda, i potem ciekawe co mnie czeka. :) Pozdrawiam

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Zajebiście graty ziom. Zazdroszcze Ci xD ja to tylko przeszedlem z bronze 2 do gold 3 i teraz w silver 4... do połowy lutego chcę Tego golda, i potem ciekawe co mnie czeka. :) Pozdrawiam

Dzięki bardzo, nie ma co zazdrościć, tylko iść do przodu :P również życzę powodzenia

@EDIT Jako, że jestem pozytywnie nastawionym człowiekiem - jeżeli ktoś chce o czymś porozmawiać w grze, czy nawet zagrać jakiegoś arama, śmiało mnie dodawać, na pewno nie odrzucę zaproszenia jak znajdę chwilę czasu

nick : WORST BLíTZ EUv2

League of Legends

Opublikowano

Nice!

Powodzzenia dalej :)

To teraz smurf na EUW? :D

Miałem konto na euw już w s3 zresztą też w diamencie i to nie piątce, ale jako że człowiek potrzebuje $$$$ to sprzedałem.

Jak dla mnie nie ma sensu robić konta na euw, z eune są takie same szansę, że człowiek się wybiję jak w euw, tylko trzeba wygrać jakieś turnieje.

League of Legends

Pasjonat
Opublikowano

Mówiłem, że wejdziesz do challengera i jesteś ;) gratulacje. Teraz możesz zacząć trollować :D

.

Opublikowano

Graty :D Jeden z niewielu Challengerów na MPC ;-)

Pls carry me z silvera xD

dzięki, jakbym miał smurfa jakiegoś to ino mógłbym pograć duo

Mówiłem, że wejdziesz do challengera i jesteś ;) gratulacje. Teraz możesz zacząć trollować :D

dzięki, nie no skoro celem był challanger, to teraz celem osiągnąć w nim jak najwyższe miejsce :) trzeba stawiać sobie cel, bo inaczej ta gra byłaby nuuuuuuuudna

a ja siedze w goldzie 3 bo mnie wyjebało z platyny IV po klasyfikacyjnych, przykaruj mnie plz ;_;

Nvm, gratulacje.

jw. dzięki ^^

League of Legends

Opublikowano

Jak patrzę na te randomowe Nicki w challengerze z płat/d5 w s3 to aż mi smutno ale jak mogło być inaczej skoro w d1 dostaje się po 25lp. Ciesz się tym pretendentem póki możesz bo sytuacja się ustabilizuje do miesiąca. Hahaha Gagarin który płakał ze nie może nic wygrać i jest największym głównemu w predentencie xD

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...