Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne historie.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wierzycie w duchy i zjawiska paranormalne? Znasz jakąś straszną historię? Podziel się nią =D

Ja tam dam jedną.

Suicide Girl

1390591214-U815923.png

W7c2vEP.jpg

Źródło: straszne-historie.pl

Dodam od siebie, żebyście zmrużyli oczy i popatrzyli na ten obraz =D Masakra xD Wygląda niepozornie, jest ładna. Zmrużcie oczy, pojawi się szyderczy uśmieszek i wygląda jakby chciała Cię zabić na miejscu. Ogólnie od kilkunastu minut zajmuję się, analizuję obraz i czuję się bardzo dziwnie. Co o tym sądzicie?

Bonus. Otwierasz na własną odpowiedzialność!!!

S6Okib6.jpg

Opublikowano

Co o tym sądzicie?

Że trzeba mieć naprawdę mało rzeczy do roboty, żeby szukać takich rzeczy.

Straszną historią to były czołgi boba na youtube.

_____

[_____]--------

//////////\\\\\\\\\\

############

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jedyne zjawisko paranormalne i za razem dziwne to twoje konto na mpc a jeszcze straszniejsze jest to że jesteś redaktorem a na gg jedziesz po mnie ;cc

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Pierwszy obrazek - moje myśli, gdy patrzyłem:

"Zmruż oczy zmruż oczy zmruż oczy!"

Nie widzę tam żadnego "złego" uśmieszku.

A drugie nie działa, na video by działało.

Chociaż, z drugiej strony mnie to bawi xDD Taka uśmiechnięta blada dziewczynka xDD Fajne :D

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jedyne zjawisko paranormalne i za razem dziwne to twoje konto na mpc a jeszcze straszniejsze jest to że jesteś redaktorem a na gg jedziesz po mnie ;cc

Kto to mówi ;_; Może jeszcze powiesz, że nie ja Ci avka zrobiłem ;_;

Pierwszy obrazek - moje myśli, gdy patrzyłem:

"Zmruż oczy zmruż oczy zmruż oczy!"

Nie widzę tam żadnego "złego" uśmieszku.

A drugie nie działa, na video by działało.

Na Valze zadziałało xD

Opublikowano

Cześć, wierzycie w duchy i zjawiska paranormalne?

Tak. Nie

Teraz mogę coś napisać i nie dostane warna xD

Lubię czytać takie historie. Aż chyba sobie coś dzisiaj poczytam. Mógłbyś mi na PW wysłać jakieś linki? ;)

Przeważnie czytam krótkie i średnie. Nie lubię słuchać, nie lubię też czytać bardzo długich. Całkiem ciekawe :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Tak.

Teraz mogę coś napisać i nie dostane warna xD

Lubię czytać takie historie. Aż chyba sobie coś dzisiaj poczytam. Mógłbyś mi na PW wysłać jakieś linki? ;)

Przeważnie czytam krótkie i średnie. Nie lubię słuchać, nie lubię też czytać bardzo długich. Całkiem ciekawe :P

Ja też wierzę mam własne doświadczenia xD

PW poszło.

Opublikowano

Kiedyś się zesrałem, jak.zobaczyłem policz kropki na kwejku. Liczę, aż schodzę na dół i ta twarz...

Opublikowano

A ja nie wierzę, wszytko co dziwne zobaczyłem to albo moje schizy, albo moich znajomych ;_:

Opublikowano

Kiedyś się zesrałem, jak.zobaczyłem policz kropki na kwejku. Liczę, aż schodzę na dół i ta twarz...

To jakbyś na sadisticu zjechał w dół obrazka to pewnie byś dostał zawału na miejscu

@Top

Nie wierzę, ale lubię czytać takie historyjki

Jakoś nigdy nie dostrzegam szatana/ducha na zdjęciach, a obrazki nie zaczynają żyć własnym życiem ani nie zsyłają na mnie klątw.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Tak. Wierze. Jakiś duch kiedyś próbował mnie udusić!

A tak serio. Jeśli chcesz jakieś ciekawe creepy opowieści.. Zapraszam na kanał na yt - Azergothil1.

Opublikowano

Nie wieżę w to. To wszystko to pic na wodę. Historyjki mają tylko przestraszyć (mnie nie), a czy są prawdziwe? Na pewno nie. Dużo już się tego bullshitu naczytałem w necie i już mi się to znudziło.

Opublikowano

Z tym pierwszym obrazkiem to rzeczywiście jak zmrużyłem oczy i popatrzyłem trochę to obraz się zmienił (przynajmniej wydaje mi się, że się zmienił). :P

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Z tym pierwszym obrazkiem to rzeczywiście jak zmrużyłem oczy i popatrzyłem trochę to obraz się zmienił (przynajmniej wydaje mi się, że się zmienił). :P

Mam wrażenie, że to nie zawsze działa xD Raz się zmieni raz nie. (WTF)

Opublikowano

mi tam się nic nie zmienia...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zależy od charakteru, nie ma nic w tym dziwnego. Ja jako poważny wampir nie zauważam tam żadnej sztuczki, ale np. jakiś diabełek widzi tam satanistyczne znaki.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zdążyłem je policzyć dwa razy zanim to się zrobiło

f617fe5e7f86ef4d124ce2b92c0de08e.png

Widzisz, to jest typowy tekst, który wejdzie Ci w podświadomość i będziesz się bał spać.

Nie dajcie się oszukać.

@down

O Boku no Pico?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Widzisz, to jest typowy tekst, który wejdzie Ci w podświadomość i będziesz się bał spać.

Nie dajcie się oszukać.

Nom + Ten obrazek. Ja wiem, że to nie prawda. Jak się boję w nocy to myślę o czymś mhm ... wiadomo o czym xD

Albo się nastawiam, że jak coś wyjdzie np. spod łóżka to mu gonga sprzedam.

@UP O MPC xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...