Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne historie.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie boję się tego, ale strach przed tym, co zobaczymy, bo wiemy co to jest. To nasza podświadomość, a jak się obudzę ze strachem, bo najczęściej mam sny z psami( boje się ich), to nie myślę o tym, o czym myślicie, ale o tym, co mi daje przyjemność.

Czytałem już o sonic.exe, gifura i inne pierdoły, ale nasza pamięć jest zawodna i dlatego łapiemy się na to, co jest dla nas już przewidywalne.

Opublikowano

Sonic.exe to najgorsza creepy jaką czytałem :x ja się boję, że się czegoś wystraszę bo będzie tuż nade mną xD

Opublikowano

Jak czytasz w kiblu, na dworze czy na weselu siostry, to nie ma c**ja, żeby ci się znalazł na łóżku.

Opublikowano

@up Tia

Kur*a nawet mi nie pokazuj Samary ani Krwawej Marry bo traumę mam :X

Widze że nie tylko ja będąc małym 9-10 lat oglądałem Ring i później sie bałem spać :D, Trauma zostaje do końca życia.

To ci przypomni te koszmary

samara-morgan-o.gif

58bec1bda68fae8c653e9c9780a9dd68.gif?134

@ Up o czym wy mówicie ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Przez was miałem porąbany sen, że niby się obudziłem o trzeciej i Slender się na mnie gapił -,- Nie wiem, czy za dużo gier, czy Pogaduszek.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...