Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 24.1 Gragas, Kayle, Kassadin, Kha’Zix, Quinn, Renekton, Riven i inni + Zmiany graficzne

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No powiem że ładny buff kha zixa teraz w early bedzie miał wiekszy dmg. Kassadin teraz będzie troszke łatwiejszy do złapania no i renekton buffo nerf, zmniejszyli mu obrażenia z Q a dodali kolosalne przeliczniki myśle że dalej bedzie OP.

graphic.png

Opublikowano

Teraz hydra będzie jeszcze bardziej opłacalna na renektonie. Możliwe, że nawet będzie budowany jak Riven, z takim przelicznikiem na Q będzie zabijał adc :P.

Wygląd spelli kassadina wygląda spoko, a nerf na ulta się przyda.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ta ikony na pewno w tej cenie co zawsze.

Szkoda ,że znerfili kassadina. Moim zdaniem nie było to potrzebne :P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Kha lepszy w early, nowe ikony, zmiany w kassadinie, odświeżenie skilli soraka, no nawet fajnie :)

Kupiłbym sobie ikonę Roccatu jak będą za 250 RP.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nerfy, nerfy i jeszcze raz - nerfy.

Teraz Renekton nie będzie królem early, jeśli nie zbuduje trochę AD na początek. Bez tych AD będzie to zwyczajny tank, nie charakteryzujący się niczym specjalnym.

Fajnie, bo wygląda na to, że szykuje się ten długo wyczekiwany skin do Renektona.

Nerf Kassadina - beznadzieja, teraz to nie wiem, czy warto będzie go banować. Delikatny buff Riven, który nie wpłynie raczej na rozgrywkę, zmiany wartości są znikome.

Nerf Kha'Zixa zaboli tak, jak Kassadina, a bynajmniej tak mi się wydaje.

Za cd na ulta Gragasa to za***ałbym.

Nerf dla Q Vi, na cd ulta ucierpi tylko early game, i to w dodatku znikomo.

Po prostu nerf za nerfem, odechciewa się grać.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

R.I.P. Kassadin. Ulti właśnie stało się bezużyteczne. Teraz to powinni zmienić nazwę z assasin na support...

Opublikowano

Jak ikony bd płatne to bd na stałe? Czy tylko na czas LCS?

Na stałe... bez sensu kupować coś za RP co się kończy :/

Z wyjątkiem IP/Exp Boostów :D

Opublikowano

Tak, myślę że będzie można zwrócić Kassadina po VU skilli. Wtedy wpadnie mi 3150 i 1000 RP :P

Co do ikonek do instabuy ikonka Fnatic :)

Opublikowano

Się dojebali tego Kassadina ;/

Zajebisty buff renektona, zaczynam nim grać ;3 Reszta zmian lekko nijaka.

Opublikowano

Mam dylemat - kupić ikonke roccat czy fnatic?

FANATIKÓW :D

Oni są bardziej stabilni, zaraz w S5 pewnie uj ich strzeli (roccatów) i zmienią skład tak jak było w przypadku SKGaming. Weź Fanatiów

Opublikowano

i bardzo dobrze, że znerfili kassadina jebane gówno, postać dla osób nie umiejących grać. co to za skil uciszasz na godzinę typa i go sobie napierdzielasz a potem spierdzielasz z r. lv hard

Opublikowano

Ale Kulka, wtedy nie będę sie czul patriotą. Niech mi doradzi. Ktos kto bardziej kocha ojczyznę.

masz życiowy problem widze.

kup tą która ci sie bardziej podoba wizualnie.

To jest TWÓJ WYBÓR. ty na to wydasz hajs nie my i to ty powinieneś zdecydować

Opublikowano

Gambit czy Fnatic ?!

Nerfy moim zdaniem fajne.

Nerfy/Buffy wszystko ładnie tylko nowy wygląd kassadina ujowy...

Kup obie ;p a jak braknie rp to Fnatic

xh56.png

Opublikowano

Po co dodają ikony tych drużyn, które były już do kupienia, chce za to nagrodę, że mam już avatar Fnatic ;_; xD

Skille kassadina niezbyt mi się podobają takie jakby z sezonu 1. A co do buffów to fajnie, że pokazuje cd na pasywie Quinn

E6c9g1v.gif

Opublikowano

buff gragasa ahahaha XDDDD Chyba żart jakiś XDD Nie dość że jest w co 2 grze to i tak ma teraz taki burst że nawet niektórych tanków pozabija na combo ahaha :D Gra tak bardzo zbalansowana :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...