Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU Season 4 Ep.2. 100/130 exp, Start 24.01.2014 Godz. 19:00.

annov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właściwie z ziomkiem gadałem, że jutro jakiś server ma startować :)
Jednak oblookam może z nudów tego bad company. Jedna lipa - max 100 osób online ;p

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi darosz zdziwie Cię, ale na prawdę jeden. Były sprawdzane logi.

A ja poproszę dla tych dwóch wyżej warnika za reklamę innego serwera na publikacji innego.

Regulamin panowie przeczytajcie i przestańcie sikać do góry, a dopiero potem zacznijcie grać.

// przepraszam...mało dojrzała? A kto płacze i chce resa acc, gdzie na serwerze dobrze się bawi 224 osoby. Nie spełnimy zachcianek dwóch osób, by zawieść te 224 osoby.

//Może, to, ze nie mogles wczoraj expic, bo byłeś u rodzinki też zrobimy resa acc? hmm a co tam...

Proszę Cie takie myślenie i obrażanie administracji jest niedorzeczne.

Kończymy temat, drzwi otwarte...dowidzenia :)

Opublikowano
Przerwa techniczna moze się troszeczke przeciągnąć - pracujemy nad naprawą resetów między innymi :) proszę uzbroić się w cierpliwość :)

Czas online nieokreślony.
Opublikowano
Dzis o godz 20 odbedzie sie pierwsza licytacja

Waluta licytacji bedzie :Horn of Uniria

Do wygrania kredyty

Licytacja odbedzie sie o godz : 20 -Devias kosciol sub PVP

Opublikowano

Serwer zjebany 99 % graczy to czity każdy na oczku i sh napierdala, dodatkowo każdy ma po 2-3 konta i gra na nich jednocześnie elfem i np bk by mieć bufy jak to złogiem to zamiast oni dostać bana ja dostałem, admin dodatkowo odpalił około 40 botów by wydawało się że gra więcej osób na serwie żenada i tyle

Serwer zjebany 99 % graczy to czity każdy na oczku i sh napierdala, dodatkowo każdy ma po 2-3 konta i gra na nich jednocześnie elfem i np bk by mieć bufy jak to złogiem to zamiast oni dostać bana ja dostałem, admin dodatkowo odpalił około 40 botów by wydawało się że gra więcej osób na serwie żenada i tyle

Opublikowano

Chciałbym pisać o radę na forum APO, ale oczywiście nie mam aktywowanego konta przez administratora forum. Nie mam jak prosić o pomoc, a wszystkie wątki i tak nie pomagają, dlatego napiszę tutaj.

Udało mi się odpalić grę przez ApoMu.exe i nawet expić do około 150 lvl, lecz niespodziewanie musiałem zrobić reboota PC i teraz jest problem. Nie działa zarówno ApoMu.exe, jak i sposób "Mu.exe, a następnie Main.exe".

Podczas odpalania ApoMu.exe (bez dodatkowe podmienienia) wyskakuje mi "error load" i jakiś antycheat, a po podmianie znika mi w przeciągu sekundy - proszę nie pisać, że to wina sterownikó bo dziwne, aby w przeciągu kilku sekund nie działała gra.

Opublikowano

5  i milo bedzie jak wrocisz znowu pograc- owszem serwer ma swoich stalych graczy ale tez nowi sa mile widziani :)

i czego klamiesz to juz 7  albo 8 edycja :)

I nie [polecam serwera, szkoda czasu najdłusza edycja trwala 2 miesiace i r.i.p z wyjątkiem 1 edy która trwala z 3-4miesiacr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chciałbym pisać o radę na forum APO, ale oczywiście nie mam aktywowanego konta przez administratora forum. Nie mam jak prosić o pomoc, a wszystkie wątki i tak nie pomagają, dlatego napiszę tutaj.

Udało mi się odpalić grę przez ApoMu.exe i nawet expić do około 150 lvl, lecz niespodziewanie musiałem zrobić reboota PC i teraz jest problem. Nie działa zarówno ApoMu.exe, jak i sposób "Mu.exe, a następnie Main.exe".

Podczas odpalania ApoMu.exe (bez dodatkowe podmienienia) wyskakuje mi "error load" i jakiś antycheat, a po podmianie znika mi w przeciągu sekundy - proszę nie pisać, że to wina sterownikó bo dziwne, aby w przeciągu kilku sekund nie działała gra.

Jezuuuuuuuuuu, bypassa macie na IHACKS

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gifer: szkoda czasu najdłusza edycja trwala 2 miesiace i r.i.p z wyjątkiem 1 edy która trwala z 3-4miesiacr

oj widze ze jednak malo   wiesz   skoro nawet nie wiesz ile czasu trwaly edycje :P

Wniosek - najlepiej zagrac i sie przekonac samemu

Opublikowano

gifer: szkoda czasu najdłusza edycja trwala 2 miesiace i r.i.p z wyjątkiem 1 edy która trwala z 3-4miesiacr

oj widze ze jednak malo   wiesz   skoro nawet nie wiesz ile czasu trwaly edycje :P

Wniosek - najlepiej zagrac i sie przekonac samemu

^^

Opublikowano

Będąc kiedyś w teamie mogę śmiało opisać serwer jak i administrację.(Poza Mrozem który coś robi)
Dno. 
Dziękuję.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Grafik na forum to nie od razu team.

Graficzy nie są informowani o  pomysłach i zamiarach AT. 

Nie dostałeś eq za rangę na forum i dlatego wypisujesz to co wypisujesz?

Proszę wejdź na forum i na listę postujących osób.

Opublikowano

#71 icon_share.png

post_offline.png TampS
Napisany Wczoraj, 17:47

•  

Będąc kiedyś w teamie mogę śmiało opisać serwer jak i administrację.(Poza Mrozem który coś robi)
Dno. 
Dziękuję.

Ciekawa jestem co bedac w Teamie Ty  robiles:p

Oj panowie najlatwiej oceniac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...