Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ApoMU Season 4 Ep.2. 100/130 exp, Start 24.01.2014 Godz. 19:00.

annov

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Licytacja numer 1 obędzie się na serwerze PVP (pierwszy od góry) 1.02 .2014 o godz 20

Ogłoszenie waluty licytacji o 19:00.

Waluta zostanie ogłoszona na forum.

Do wygrania kredyty do web shopa

Miejsce licytacji: Kościół Devias

SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY DO UDZIALU W EVENCIE!

Opublikowano
Na prośbę graczy Cykl Castle Siege rozpocznie się wcześniej.

W tej chwili trwają zapisy na CS do jutra do północy, potem zmienie cykl na wpłacenie Sign Of Lord.

Zapraszam do zapisów na CS !

Opublikowano
EVENT UDOSTĘPNIAJ!

Event polega na udostępnieniu postu: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=581614995261594&set=a.383707778385651.89806.374542202635542&type=1&theater, a następnie napisania komentarza pod postem udostępnianym: "nick z serwera, biorę udział"

Przykład.

Annov, biorę udział.

DO WYGRANIA KREDYTY, event kończy się jutro o 12:10.

Po tej godzinie zostaną wylosowane trzy osoby, które wygrają sporą sumkę kredytów.

Osoby, które nie spełnią jakiegokolwiek warunku, czyli nie udostępnią albo nie napiszą komentarza nie liczą się w losowaniu.

Opublikowano

Pozdrawiam Administracje serwera która zbanowala ludzi którzy napisali prawde na forum, odradzam wam zaczynac gre na tym serwerze iz administracja nie wywiazuje sie ze swoich obowiazków

Chodzi o to ze na serwerze byl bug gdzie zamiast 1 resa robiles od razu 2. Administracja wyje*ala sie na to i zaczeli banowac ludzi ktorzy o tym problemie napisali

Opublikowano

szkoda ze wypowiadaja sie osoby ktore zostaly zbanowane za malo ladne slownictwo

Blad z resami zostal naprawiony i trwa sprawdzanie osob ktore mogly wykorzystac buga

Opublikowano

skilleq tak rozpowszechniaj plotkę, ze dostali za prawdę.

Dejro dostał za post w którym napisał . Cytuję: " Jebać administracje", no to jeżeli pozwalasz sobie, zeby tak Cie nazywali to powodzenia^

Zaden z graczy nie dostał bana za prawdę, lecz za Działanie na szkode serwera*..., co według regulaminu jest karane.

* - czyta. słownictwo ,obrazy AT, Serwera,

Opublikowano

Hm... Takie farmazony to możesz dzieciom wciskać :) Napisaliśmy tematy na forum, że typy robią resy po 2 x, a władza na to pozwala. Zrobiliście z tym coś? HAHAHAHAHA. W zamian za to nasze tematy zostały usunięte. To raz. Po drugie administracja to dzieciara. Ciężko w logach sprawdzić kto kiedy wykonał resa? ^^ Wielce dotrzeć do tego nie potraficie. Kpina po całości. Macie jajka koliberka, a chcecie server prowadzić ;] No nic. Lepiej faktycznie latać za typami z auto dropem, a tym ''grubym'' szychą w oszustwach pomagać i ich tolerować.

No nic. Mydlcie dalej ludziom oczy ;) Sami się przekonają szybko jak jest. Elo

Opublikowano

Witam. Planuję zawitać na serwer, ale najpierw chciałbym dowiedzieć się jak tutaj z graczami, którzy dopiero startują? Czy tacy gracze mają co liczyć na jakieś pt czy po prostu trzeba grać solo? Dodatkowo prosiłbym o informację co dropi z wypadajek i jak często padają oraz jak często padają jewele :).

Opublikowano

Witaj :)

Drop na serwerze wynosi 15% sub pvp i 20% sub vip

O party jest dosc latwo - wiec mysle ze na pewno je znajdziesz

Z wypadajek dropia itemki +4 z setow dla roznych klas

Wiec zapraszam i zycze milej gry

Opublikowano

Mam problem tego typu, że po ściągnięciu waszego klienta ze strony i nałożeniu na niego waszego patcha, gdy odpalam maina to na sekundkę pojawia się okienko ładowania gry i od razu się wyłącza. Nałożyłem poprawkowego maina z waszego forum i jest to samo. Próbowałem też odpalać jako administrator, zmieniać zgodność itp itd, niestety nic nie pomogło. Jakieś pomysły?

Opublikowano

Dronic proszę Cię, idź płakać gdzieś indziej... Płaczesz , a tematy cytuje: "nie wiem jak wy, ale ja pier**le taki serv. takze narazie ;p #"

Pisz sobie na innym serwerze. My na siłę nie trzymamy. Nie podoba się? Proszę idź szukaj innego serwera, gdzie Admin przy 220 online, zrobi Ci res acc, bo tak prosi dwóch urażonych graczy... Bug z RR jest juz naprawiony, a gracz TOP1 mimo Twojego zdziwienia dodał tylko 1 rr, który został juz mu odebrany.

Masz moze z 19 lat, a zachowujesz się gorzej niż dziecko przedszkolu.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer :)

Opublikowano

ej ej co to za usuwanie postow niech ludzie wiedza czego sie spodziewac po was najprosciej co niej zamknac temat usunac postac byle sie wybielisc na tyle was stac.?

Opublikowano

Uzależnionych ? Sprawa wygląda tak, że uczę się w collegu na kursie game design lv2. Jak nazwa kursu wskazuje w szkole siedzę przed komputerem. Uzależniony gracz? Odpaliłem server wczoraj po czym zminimalizowałem grę ;) Uzalezniony? Dzisiaj zrobiłem to samo z czego na lanczu się zmyłem już na chatę.

Grając tam zaledwie jedną dobę zdążyłem zauważyć jak jest, więc nie pierdol mi teraz farmazonów, bo jest to żałosne. No nic. Ja tam wam życzę powodzenia i jeżeli nadal będzie tak jak było przez ten 1 dzień kiedy tam grałem to myślę, że server szybko upadnie ;)

Ps. mam 19 lat ;] widzę, że zdążyłeś/ aś mnie obczaić na fb (bo skomentowałem apomu)

///jutro startuje pewien server i właśnie tam zamierzam poafczyć :] nie płaczę z powodu jakiegoś apo. po prostu się zawiodłem. nie zdawałem Sobie sprawy, że tak mało dojrzała administracja porwała się na prywatny serwer ;]

Opublikowano

Dronic proszę Cię, idź płakać gdzieś indziej... Płaczesz , a tematy cytuje: "nie wiem jak wy, ale ja pier**le taki serv. takze narazie ;p #"

Pisz sobie na innym serwerze. My na siłę nie trzymamy. Nie podoba się? Proszę idź szukaj innego serwera, gdzie Admin przy 220 online, zrobi Ci res acc, bo tak prosi dwóch urażonych graczy... Bug z RR jest juz naprawiony, a gracz TOP1 mimo Twojego zdziwienia dodał tylko 1 rr, który został juz mu odebrany.

Masz moze z 19 lat, a zachowujesz się gorzej niż dziecko przedszkolu.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer :)

heh dopiero dojrzalem ta odp wy chyba jacys inni jestescie 1 res sobie dodal ha ha ha ha tyle moge z siebie wydusic ja pierd co za admini

Uzależnionych ? Sprawa wygląda tak, że uczę się w collegu na kursie game design lv2. Jak nazwa kursu wskazuje w szkole siedzę przed komputerem. Uzależniony gracz? Odpaliłem server wczoraj po czym zminimalizowałem grę ;) Uzalezniony? Dzisiaj zrobiłem to samo z czego na lanczu się zmyłem już na chatę.

Grając tam zaledwie jedną dobę zdążyłem zauważyć jak jest, więc nie pierdol mi teraz farmazonów, bo jest to żałosne. No nic. Ja tam wam życzę powodzenia i jeżeli nadal będzie tak jak było przez ten 1 dzień kiedy tam grałem to myślę, że server szybko upadnie ;)

Ps. mam 19 lat ;] widzę, że zdążyłeś/ aś mnie obczaić na fb (bo skomentowałem apomu)

Dronic olej ich nowi gracze sie na nich przejada a starzy juz sie przejechali tylko zyli w glupiej nadziei ze administracja nabedzie kompetencji jak widac nieslusznie bo nic sie nie zmienia wbijaj na bad company o 19 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...