Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jaki według was jest najlepszy system Windows.

Według mnie to Windows 8 ponieważ łatwo się nim obsługuje,daje szybki dostęp do internetu oraz działa z nowymi grami.

A według was ?

Piszcie w komentarzach

76561198151853599.png
Opublikowano

Oczywiście że WIndows 7 :)

Jeszcze do tego modyfikacja Malcolma, i jest wyśmienicie :)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Windows 8 ma fajny interfejs i jest lekki. Niestety albo stety, mam oryginalną wersję Win7 HP Box a upgrade do 8 mi się jakoś nie widzi.

Opublikowano

W moim wypadku Windows 8 to gówno (pewnie to wina laptopa - NP350V5C). Najlepszy jest według mnie Windows XP ;) Mój pierwszy system i w dodatku najlepszy.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

W moim wypadku Windows 8 to gówno (pewnie to wina laptopa - NP350V5C). Najlepszy jest według mnie Windows XP ;) Mój pierwszy system i w dodatku najlepszy.

Mamy XXI wiek kolego.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Mamy XXI wiek kolego.

Nie wiedziałem.. A gdybym napisał, że nowszy system nie pójdzie na moim sprzęcie? Jeśli jesteś taki dowcipny to wklep sobie w Wikipedii "Windows XP" i sprawdź datę wydania. Przypominam, że nie każdy ma sprzęt do gamingu w obecne najnowsze gry. Do moich potrzeb Windows XP w zupełności mi wystarcza, więc nie mam powodu by go zmieniać.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie wiedziałem.. A gdybym napisał, że nowszy system nie pójdzie na moim sprzęcie? Jeśli jesteś taki dowcipny to wklep sobie w Wikipedii "Windows XP" i sprawdź datę wydania. Przypominam, że nie każdy ma sprzęt do gamingu w obecne najnowsze gry. Do moich potrzeb Windows XP w zupełności mi wystarcza, więc nie mam powodu by go zmieniać.

ale kiedy oficjalnie skończy się wsparcie i system zdechnie, polecam przeniesienie się na ubuntu, bo widzę, że nie masz zamiaru za nic płacić i siedzieć na starych śmieciach

oczywiście twoja decyzja ja tylko wspieram

Opublikowano

Windows 8 jest lepszy na słabsze sprzęty.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ale kiedy oficjalnie skończy się wsparcie i system zdechnie, polecam przeniesienie się na ubuntu, bo widzę, że nie masz zamiaru za nic płacić i siedzieć na starych śmieciach

oczywiście twoja decyzja ja tylko wspieram

Ten temat to nie dyskusja, więc nie róbmy spamu ;) Tak, wiem, że wsparcie kończy się już niedługo. Od kilku lat nie mam antywirusa, formata także od tego czasu nie robiłem. Pobieram dużo a wirusów brak, także brak wsparcia dla systemu mnie nie przejmuje. Na koniec dodam tyle, że system spełnia moje wymagania, także nie mam powodu by go zmieniać.

Windows 8 jest lepszy na słabsze sprzęty.

Może i procesor tak, lecz nie ram. Komputer ma tylko go 1GB, a minimalne dla windows 8 to właśnie te 1GB. Nie róbmy dyskusji pomiędzy systemami, niech każdy używa tego, który mu najbardziej odpowiada. Dla mnie będzie to Windows XP, dla Ciebie Windows 8, a dla kogoś innego np. nawet Windows Vista.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...