Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adfullhd [Uk] [Dedyk]

qweqwe12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli serwer jest bardzo przyblizony do PLa (yang,drop,itemy) to nie polecam, co bedzie jak serwer padnie?

@do GA tego serwera, to jest forum, wiec mam prawo do wypowiedzi na temat serwera.

pozdrawiam

jak już masz coś dać to daj minusa..

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze by było jakbyś dal rate:

+(0.25-0.75) do expa jaki teraz jest.

+(0.25-0.900 Do yang dropu jaki teraz jest.

+(0.45) do dropu itemow jaki teraz jest.

Opublikowano

widze że się rafcio postarał i zrobił w końcu coś ogarniętego do tego że nie padnie to mam 99% pewności że postoi póki oni żyją

wiem to bo z nimi grałem i to nie są dzieci które się będą bawić i bawić aż coś zepsują

więc no widać że co nie coś zostało dodane i można pograć ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

bo exp rate był bardzo mały i dlatego małe zainteresowanie.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

nie opłaca się grać, bo po co ten serwer upadnie, a jednak Metin2.pl będzie o wiele dłużej niż ten dedyk... Lepiej na Polaku zagrać bo tam więcej ludzi. Zero lagów itd...

Opublikowano

To moze zrob nowa reklame ?? wiecej ludzi przyciagniesz

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

To cacy. Jutro wbiję, jak będę miał czas ściągnąć klienta to nawet dzisiaj wbiję.

Zapraszam do jinno jak coś ;]

@Edit

1300 post ;]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Exp jest duży, ale o eq trudniej ;/.

Opublikowano

Ehh szkoda rafal podaj TS2 Lub Ts3 musze pogadac z toba ;p

Pozdrawiam XXX

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

zrób str i dodaj spol na inny serwer bo przeklej ma limity...;/

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Takiego Hard serwa nigdy nie widziałem^^

Jak na pisał Ga "Nie chcesz nie graj" i nie bede gral...

Takiego głąba jak ty tez nigdy nie widziałem hard to masz nasrane we łbie i poco piszesz takie idiotyzmy jesteś dziecko neo to się nie wypowiadaj

Dostane bana za moje wypowiedzi mam to gdzieś już mnie to wnerwia jestem za stary a takie pieprzenie głupot 11 latków

Opublikowano

Masz swienta racje RAFAELLOP!!!!

TAKICH DZIECI ZAL DUPE SICISKA

A SERW JEST ZAJEBISTY GRAM OD WCZORAJ I MAM 74 LV ZAJEBISTE ITEMY GDZIE NA NORMALNYM METKU NIEMASZ TAKICH

A I WYGLADY ZBEOJI SA INNE IN WSZYSTKIEGO MOŻNA NA WET NA +19 KRĘCIĆ ITEMY NA TYM SERWIE INNY WYGLĄD ITP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

RAFAELLOP

pozwolisz zrobic 2 reklame wtedy przyciagnie wiecej ludzi bo duzo sie zmieniło co ty na to ?

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

jak pl,juz wole isc ns pl bo ten to szajs -,-

Jóź raz pisałem do jednego debila mam do ciebie tez napisać gówno wiesz to się nie udzielaj inteligencie 10 letni a szajs to na ciebie koledzy wołają najwidoczniej

Pisałem nie udzielać się jak macie pierdoły pisać żeby chociaż trochę [prawdy w tym było a tu nic tylko piszą tępe posty żeby licznik nabić głąby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...