Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adfullhd [Uk] [Dedyk]

qweqwe12321

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dosłownie powiem tak jak UP:

Po co grać tam skoro Server prędzej czy pózniej padnie i wasza cieżka praca pojdzie w marne ponieważ ''jest to server zbliżony do Pl metka''

Wiec chyba lepiej zagrac na naszym global który nigdy nie padnie...

Ale jest 2 obcja dla hardcore.. Jak chca sie męczyć niech graja pozdrawiam:D

sig5.png

Game 4 FuN

Opublikowano

Po co grać tam skoro Server prędzej czy pózniej padnie

to "po co żyć jeśli prędzej czy później się umrze ? " zastanowailes sie przez chwile nad sensem tego co napisales ?

Opublikowano

Jak dla mnie server gówno, bo polski niedługo padnie a z takim expem ktoś wbije np 35 i już więcej sobie nie da rady wbić, bo to PL i padnie ;p

Nie radze grać, jak chcecie taki server to macie PL, a tu jest to samo ..

Opublikowano

server fajny,

@@up masz raporta, jakby ci sie strona zaciela to nie wyslal bys 2 innych wogole postow ...

Sharimi.png

Opublikowano

po pierwsze na serwie niema lagow

po drugie ( to do dzieci neo ) grajcie na pl moze mama da na smsa

serwer jest tak ustawiony zeby taki (JustDie) niegral bopoco nam na serwie dzieci neo

pisale wyzej nie umiesz grac nie zaczynaj i niepisz jakis pierdul ze lepiej na pl bo napewno cie niestac na gre na pl

Opublikowano

jak tak sobie myślę to wolę PL :X niby że IS płatny ale wolę wydać niż męczyć się tu a za jakieś 2 miechy zamkną ten shit :F

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

jak tak sobie myślę to wolę PL :X niby że IS płatny ale wolę wydać niż męczyć się tu a za jakieś 2 miechy zamkną ten shit :F

stwozysz taki shit to ci pzyznam racje we wszystkim

Opublikowano

Wbijecie np: 80lvl, na tak niskich ratach a serwer padnie? Moim zdaniem strata czasu

Opublikowano

możliwe ale to jest forum aj wyrażam tylko swoją opinię a ty na mnie naskakujesz i jeszcze dajesz mi - zraz się popłacze ;(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nawet nawet git

Nie chce mi się szukać pliku z moją sygną jak znajdę to wkleję ;) Pozdro&Poćwicz D&G

Opublikowano

Zgadzam się z tobą ja bym powiedział, że jeszcze gorszy niż polski.

Osobiście nie polecam.

Opublikowano

Jak można grać na takim serwerze??? To samo co PL, ale PL jest na zawsze i nigdy nikt wam nie usunie postaci lub nie będzie lagów a tu???

po 2/3/4 miesiącach po serwerze...

Zbieram plusiki :)

17ef66d22b9c4ef82d26f3e.gif

Opublikowano

jeszcze nie zacząłem grać ale na stówkę zagram bo avalon ciągle pełny,wolne dni,koledzy wyjechali no to co, warto zagrać chociaż spróbować.

PS:Nooby a co sie by stalo jakbyscie na PL metin cos przeskrobali na 40+?dostalibyscie bana na 30 lat i co? i by bylo tak samo jakby serv padl... więc lepiej na privach niz na PL to jest moje zdanie

wole grac na serverze 10 osob bez lagow i bez noobow niz z noobami na avalonie i 100% lagów ze jak cie wywali to placzesz bo od 8 do 22 na avalon nie mozna wejsc. pzdr

Edytuje post: server zajefajny tyle kasy leci ze wooo na PL tyle nie leci...

Nick:Drecv

Server:Kirian

Lvl:61

Klasa:Woj mental

Gildia:Kaliber

WnX 64 - Wolfenstein Enemy Territory Aimbot & Wallhack

Opublikowano

Hahahahahahahahaha zwaliliście sprawe kto tam będzie grał?? wszystko jak na pl'u to lepiej grać na pl'u bo tam ejst większa stabilność masz pewność że nie zamkną...

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Server żalowy a GM jeszcze gorszy. Zablokowal pisanie na czacie bez powodu i usunął konto kuzynowi. Poprostu żal

big.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...