Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adfullhd [Uk] [Dedyk]

qweqwe12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wybaczcie, ze wstawiam temat piąty raz, ale kilku niekompetentnych moderatorów ciągle mi go usuwa, z jakichś osobistych powodów.... podejrzewam, ze to po prostu nieuczciwe wyniszczanie konkurencji....

nazwa: ADfullHD czyli "nie chcesz to nie graj i nie dodawaj tępych komentarzy"

lokalizacja serwera: Wielka Brytania

język gry ( jak i również obowiązujący na czacie) : polski

dostępność: 24/7 (zawsze, czyli cały czas, lub jak kto woli - bez przerwy)

kontakt z administracja:

(podany poniżej adres teamspeaka)

teamspeak dla użytkowników serwera: 83.13.13.101:8888

strona rejestracyjna:

http://rej.xn.pl

nasz klient:

http://www.przeklej.pl/plik/adfullhd-exe-0013af9ca1dc

(data wydania klienta: 1.05.2010)

(zalecam używanie programów do ściągania umożliwiających wznawianie połączenia, gdyż przeklej.pl lubi zrywać połączenia, a nie znam innych darmowych miejsc gdzie można wrzucać tak duże pliki)

skan: nie robię, ponieważ przesłanie tego zajęłoby sporo czasu... (zresztą zalecam korzystanie z Linuksa, wtedy również i wam wirusy będą niegroźne)

screenshot:

nowyobrazmapabitowavh.jpg

raty: exp: jak na serwerach gameforge drop yang: tak samo drop itemów: około 1,5x tego co na serwerach gameforge

p.s. do arekziom125: pisałem w temacie, ze staramy się aby serwer był możliwie jak najbardziej zbliżony do oficjalnych serwerów (w tym również i do pl), więc chyba masz dar spostrzegania rzeczy oczywistych.... no i może ty takiego serwera nie potrzebujesz, ale nikt cie nie zmusza... a zapewne jest wiele osób, które chętnie tam pograją. także mów za siebie.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu napisales w temacie 'uk' a server jest polski ?>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

UP

"staramy się aby serwer był możliwie jak najbardziej zbliżony do oficjalnych serwerów (w tym również i do pl),"

Nikt Ciebie nie zmusza tam do grania

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@487xcz napisałem, ze uk, ponieważ według tego co zrozumiałem, miało być napisane fizyczne położenie maszyny na której stoi serwer.

Opublikowano

serwer jest fajny inny klient inaczej mapy wyglądają a wszystko co w IS można dropnąc z metinów a pozatym jest prosciej niz na uk czy pl to jest pelnma wersja atlantyda w 100% super dziala testowalem go przez 2tygodnie

Opublikowano

Prawie jak nasz polski kochany global, serwer trudny, nie polecam gdyż to strata czasu, a jak będzie OFF to będziecie rozpaczać, lepiej pograć na jakimś chinolu, np.MmYT2

Siemka

Opublikowano

moze kolo 10 ludzi gra... Na pl wiecej kasy dropi... Niby ten podobny do pl.. Zalosne lepiej na PL grac i tam jeszcze IS jest a tu lipa...

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Serwer nie ma co się równać z PL (jest lepszy). Napewno lepszy exp, lepszy drop, co do yangów to raczej takie samo. Największymi zaletami jest item shop który dropi z metków no i zerowe lagi. Nie no spoko wolicie się męczyć z wbiciem 30lvla przez 3-4 dni na Pl(u) i to jeszcze płacić real kase za itemshop, wasza sprawa. Tu 30lvl w dzień spokojnie wbijecie. Gdyby wiecej osób było to nie wiem dlaczego miałby paść. Aha i jeszcze kowal nawet często nie pali (w porównaniu do PL, za razem zrobiłem sejmitar na +8). No wiadomo jeśli bedzie 5 osób na królestwo to nie bedzie się opłacać trzymać dla nich serwera.

@edit

O i jeszcze zostało dodane nowe ułatwienie : 3 ręka i zwiększona pojemność magazynu na 723dni xD

Opublikowano

chciałbym zakomunikować, ze po dzisiejszej aktualizacji, użytkownicy naszego serwera mogą się cieszyć odbugowanymi skillami.

już wyjaśniam o co chodzi: jak zapewne zauważyliście na wszystkich privach (bynajmniej wszystkich, których miałem okazję spróbować)

występuje taki bug, że jak skill Ci się załaduje, ale jeszcze działa i go włączysz to ci się wyłącza i musisz czekać aż się ponownie załaduje.

u nas jest już ten bug zlikwidowany, także zapraszam do gry :]

Opublikowano

No i niestety ... bylo fajnie do czasu , GM nie odpowiada na PW , gra 10 graczy i mowi ze ma spam yhym...

Bylo cos podobnego do Insomni a tu bum no niestety...

Opublikowano

No i niestety ... bylo fajnie do czasu , GM nie odpowiada na PW , gra 10 graczy i mowi ze ma spam yhym...

Bylo cos podobnego do Insomni a tu bum no niestety...

niestety muszę, cie użytkowniku zmartwić, ponieważ masz błędne informacje, co do ilość osób grających.

i również nie rozumiesz znaczenia słowa "spam".

otóż spam to najkrócej mówiąc, niechciane wiadomości, których ktoś sobie nie życzy.

uznałem twoje pm-y za spam, ponieważ nie chce mi się odpowiadać na wiadomości, tym, którzy grają na hackach.

po prostu aż "świecisz" hipokryzją. pisałeś na czacie: "zbanujcie gracza ***** bo jedzie na hacku" , a minutę później, sam hacha użyłeś, i po zwróceniu uwagi mówiłeś, ze to przecież nic złego.

Opublikowano

moze kolo 10 ludzi gra... Na pl wiecej kasy dropi... Niby ten podobny do pl.. Zalosne lepiej na PL grac i tam jeszcze IS jest a tu lipa...

heh. Z metków ci dropi itemy z IS ;]

Na Privach Nick: ZrobmyMelanz ;P Zapraszam na fmmyt2 ;p

Opublikowano

z powodu prac konserwacyjnych u dostawcy usług hostingowych, serwer chwilowo nieczynny (też sobie znaleźli moment na to :/ )

ale bez obaw, za parę godzin powinno wszystko śmigać jak należy :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...