Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[kSro] Crescent Project - Chang Yu

Crescent

Ankieta.  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Which Race?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli macie płakać na temat kosztów z biedronki to jak mamy was postrzegać poważnie?  Tutaj potrzebny jest developer, kapitał. Jak się za coś bierze to trzeba mieć hajs, poza tym nie wierze, że nie macie podstaw zarobkowych, bo niby po co to robić? Dla przyjemności? Dobre sobie :)

Żadne 100, czy 200, ale za 400 już można wynająć przyzwoity serwer dedykowany. Nie wciskajcie ludziom kitu, że kosztuje to miliony. Nawet jeśli wydaliście ten marny tysiąc (w co i tak bardzo wątpię). Bądźcie poważni.

Bardzo dużo analfabetów udziela się w tym temacie, ale poniekąd mają racje.

Może przez 3 miesiące robią tylko zakupy w biedronce udając profesjonalistów. Panowie, odpalenie własnego serwera nie jest takie trudne i mimo nawału prac i zmiany kilku rzeczy na pewno nie powinno trwać to 3 miesięcy. Moim zdaniem kompletna klapa i porażka ;)

"Nawet jeśli wydaliście ten marny tysiąc (w co i tak bardzo wątpię). Bądźcie poważni." Co do tej wypowiedzi  start i instalacja dedyka kosztowala  1.200 zl i nie pier.. mi tu glupot. Marny tys? dla nie ktorych to jest miesieczna wyplata wwiec  nie udzielac sie i koniec spamu. To tyle na temat .

Server nie wystartuje i tyle jak dla mnie  to narazie koniec ze sro. Mianowice szukam  ogarnietych ludzi dlatego zeby servera nie robic 3 miesiace bo to nie oplacalne jest  kasa poszla w bloto. Pozdro

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
  • Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiele spamu o nic ;d a Atomix nadal zywy <3 ;d

Atomix nadal żywy ? Hah, byłem tam niedawno, pustynia i pare osób .... W 2012 to się tam działo ale teraz ... żenada

hmz9.jpg

Opublikowano

"Nawet jeśli wydaliście ten marny tysiąc (w co i tak bardzo wątpię). Bądźcie poważni." Co do tej wypowiedzi  start i instalacja dedyka kosztowala  1.200 zl i nie pier.. mi tu glupot. Marny tys? dla nie ktorych to jest miesieczna wyplata wwiec  nie udzielac sie i koniec spamu. To tyle na temat .

Server nie wystartuje i tyle jak dla mnie  to narazie koniec ze sro. Mianowice szukam  ogarnietych ludzi dlatego zeby servera nie robic 3 miesiace bo to nie oplacalne jest  kasa poszla w bloto. Pozdro

Haha. Coffe pozdrawiam. Kiedy mówiłem że przyczyną upadku każdego twojego fail projektu jesteś sam ty zarzekałeś się że nie.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Atomix nadal żywy ? Hah, byłem tam niedawno, pustynia i pare osób .... W 2012 to się tam działo ale teraz ... żenada

Wejdź do Samarkandu ;)

Opublikowano

Wejdź do Samarkandu ;)

No i co, stoją tam tylko stallerzy innych graczy. Każdy kto ma tam chara ma też pewnie 2/3 stallerów, więc nie rozumiem, grałem tam dość długo i żałuje tam każdej chwili <3

No to gratuluje, pokazaliście. Trzeba było jeszcze lepszego dedyka kupić na początek, albo od razu serwery od pentagonu wydzierżawić jak byliście tacy pewni sukcesu :D

Dla niektórych jest, a dla niektórych nie, poudzielać się mogę :)

Śmieszne są te wszystkie wasze projekty, robione miesiącami, aż uśmiać się idzie jak nic z tego nie wychodzi :D

Póki co chyba jedynym porządnym 'Polskim' serwerem był ardebran i tyle ode mnie :)

Opublikowano

To radze Ci poczytać o Polskich serverach o których ty nie miałeś pojęcia : LifeSro (Nie LifeNetwork) , FusionSro, LyssaOnline czy nawet jeden z nowszych FuloRoad.

Gdzie LifeSro był w pełni Polskim serverem i było ~400 samych Polaków.

TIOiE.jpg

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...