Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[kSro] Crescent Project - Chang Yu

Crescent

Ankieta.  

138 użytkowników zagłosowało

1. 1. Which Race?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to tylko beta testy ? 

Join Us:)

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

o dziala wkoncu mpc ;]

jak tam prace nad serverem ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@up: czytales caly temat czy 2 ostatnie komentarze?

Gimbie, ja tu jestem od poczatku jak ten temat powstał wiec popatrz moje inne odpowiedzi z pierszej strony, ten serwer to wielki shit, już miał miech temu niby wystartować a nadal bety testy.. czyli nigdy nie ruszy.

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

Skoro ten serwer to "wielki shit" to nie udzielaj się w tym temacie proste.

Serwer zapowiada się ciekawie więc mam nadzieje że wystartuje.

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje to było małe zainteresowanie beta testami i server może nie ruszyć.Ale mniej my nadzieje że go odpalą.

Opublikowano

sie crescent przestal wypowiadac? czyli projekt rip ?dajcie mi sie posmiac znowu,

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

UP +1. Pozdrawiam wszystkich którzy hejtowali moje posty jak pisałem że nic z tego nie będzie bo kolesie nie posiadają za grosz profesjonalizmu :)

W przeciwieństwie do Ciebie, nie grzeję dupy w fotelu.

I dlatego własnie lepiej niszczyć takie serwery od razu niżeli dawać ludziom nadzieje na cokolwiek

<3

Opublikowano

jak tutaj zagra 50 osob to będzie wszystko bo serwer z takimi adminami sie do niczego nie nadaje  ^ ^ startujecie "pół roku" 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

czyli moge sie smiac z kolejnej porazki polskiego "projektu"

Opublikowano

Z NPC widzę jest wiele różnych zdań na ten temat. Co do coinsów to tak, będzie można kupić avatary i inne rzeczy z IM. Za gold będą avatary, tylko że troszkę starsze (2008/09). Co do kwesti pieniądza - donate jest po to, aby utrzymać serwer. To nie są małe koszty, team może dopłacić, jednak za którymś razem ta suma będzie za duża (zakupy, wyżywienie, skok do biedronki = 80-120zł...). Jeżeli chodzi o spawn mobów, czy mógłbyś podrzucić mi na PM jak to mniej więcej wygląda?

Jeśli macie płakać na temat kosztów z biedronki to jak mamy was postrzegać poważnie?  Tutaj potrzebny jest developer, kapitał. Jak się za coś bierze to trzeba mieć hajs, poza tym nie wierze, że nie macie podstaw zarobkowych, bo niby po co to robić? Dla przyjemności? Dobre sobie :)

Zgadzam sie z Taba w 100%. Co do servera donate musi byc my sami nie damy rady oplacac. Start servera bardzo duzo kosztuje wiec liczcie z kosztami. To nie jest zadne 100 czy 200 zl to sa grube pieniadze nie jedni maja to na miesiac czasu wiec skonczcie te gadki.

Żadne 100, czy 200, ale za 400 już można wynająć przyzwoity serwer dedykowany. Nie wciskajcie ludziom kitu, że kosztuje to miliony. Nawet jeśli wydaliście ten marny tysiąc (w co i tak bardzo wątpię). Bądźcie poważni.

Bardzo dużo analfabetów udziela się w tym temacie, ale poniekąd mają racje.

Może przez 3 miesiące robią tylko zakupy w biedronce udając profesjonalistów. Panowie, odpalenie własnego serwera nie jest takie trudne i mimo nawału prac i zmiany kilku rzeczy na pewno nie powinno trwać to 3 miesięcy. Moim zdaniem kompletna klapa i porażka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...