Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterial.pl  

439 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Eterial.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może też dodajcie ataki boga itp oraz dłonie krytyka i przeszywki do NPC jak i roski troszkę ułlatwi to expa .

z kazdego mooba dropi specjalna skrzynia z tymi rzeczami .

Opublikowano

I tak większość by jechała na bs, nawet jakby nie dodał BS :D

Bony mają rzekomo wchodzi maxy... ciekawi mnie to :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

To ,że szkatułka leci to ja wiem :P chociaż dajcie max wartości rosek .

ps : Czekamy na Clienta :)

Wchodzą max wartości rosek ;p

bo wątpie żeby to był przypadek ze 5 szkat 4 inne rosy i all na full :D

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

To ,że szkatułka leci to ja wiem :P chociaż dajcie max wartości rosek .

ps : Czekamy na Clienta :)

Dokładnie, jak easy to easy a nie kur*wa kolejny nudny medium...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Dokładnie, jak easy to easy a nie kur*wa kolejny nudny medium...

Koleś ogarnij się bo się powtarzasz i klniesz ..

Jeżeli oglądałeś prezentacje to chyba widać , że EASY ?! Spam z twojej strony nie jest tutaj potrzebny

Tutaj do WeezyHakerra miałeś przyciągać graczy ,a swoim dziecinnym zachowaniem tylko odtrącasz jak na raazie :> Tyle ci powiem

Opublikowano

Koleś ogarnij się bo się powtarzasz i klniesz ..

Jeżeli oglądałeś prezentacje to chyba widać , że EASY ?! Spam z twojej strony nie jest tutaj potrzebny

Tutaj do WeezyHakerra miałeś przyciągać graczy ,a swoim dziecinnym zachowaniem tylko odtrącasz jak na raazie :> Tyle ci powiem

Tylko Ciebie , zawsz znajdzie się czarna owca w stadzie :)

# AW

Exp jest super 100 lvl w godzine ! Szok ! dawno takiego Easy nie było !

Czekam na start i na klienta !1

http://www.youtube.com/watch?v=ZjnGL0er-Vg&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

@2 up

Weezy jest zestresowany i martwi sie o dobro servera nic dziwnnego ;)

kazdy ma swoja opinie o servie ktorej nikt nie zmieni

wiec nie daj soba manipulowac tylko trzymaj sie swojego zdania

pozdro wielki start juz dzis :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Pare info dla Was :

-Przepraszam za nie odpisywanie na gg/mpc nie mam czasu cały czas ciezko pracujemy aby jutro nie dać plamy

-Klient będzie jutro o 8 rano

-Strona będzie pare godzin przed startem (tak wiem, mówiłem ze będzie w czwartek, ale dnsy domeny musieliśmy znów zmienić)

-Start 19:00

Pozdro

Opublikowano

Czarna owca to powiedz dlaczego masz od yyy roku ? po 500 widzów na każdym filmiku ?

To cię troche doinformuje co do liczby wyświetleń łapek pod filmami .

- Obecnie youtube rejestruje wyświetlenia jeżeli dany użytkownik obejrzał conajmniej 50% filmu

- Jeżeli użytkownik nie skomentował poprzedniego filmu nie zostanie poinformowany o nowym filmie od co nie ogląda nowym materiałów a po np 5 dniach jak się dowie to starego odcinka nie ogląda

- W chwili obecnej prezentacje serwerów metin 90% ma ponad 1.000 wyświetleń

- Średnia liczba moich wyświetlen to 891

- Łącznie przy 140 filmach posiadam 105.000 wyświetleń

- Przy starych filmach mialem 20 łapek przy 1.5k wyśw teraz przy 500 wyśw mam 70 łapek właśnie dlatego iż YT + GOogle + nie rejestruje wyświetleń które są krótsze niz 50% filmu

- Btw jednym środkiem aby widzowie moi się dowiedzieli jest mój fanpage + włąsnie MPC forum

Dodam Ci kilka przykładów

Wielcy youtuberzy tacy jak , Rojo , Rock , Tivol czy nawet ten Isamu maja po 20k wyswietlen przy odpowiednio 950 , 900 , 200 k widzów

I co teraz powiesz ? Boże ;c

Dziękuje dobranoc , fajnie że start odbędzie się o 19 :)

Opublikowano

To cię troche doinformuje co do liczby wyświetleń łapek pod filmami .

- Obecnie youtube rejestruje wyświetlenia jeżeli dany użytkownik obejrzał conajmniej 50% filmu

- Jeżeli użytkownik nie skomentował poprzedniego filmu nie zostanie poinformowany o nowym filmie od co nie ogląda nowym materiałów a po np 5 dniach jak się dowie to starego odcinka nie ogląda

- W chwili obecnej prezentacje serwerów metin 90% ma ponad 1.000 wyświetleń

- Średnia liczba moich wyświetlen to 891

- Łącznie przy 140 filmach posiadam 105.000 wyświetleń

- Przy starych filmach mialem 20 łapek przy 1.5k wyśw teraz przy 500 wyśw mam 70 łapek właśnie dlatego iż YT + GOogle + nie rejestruje wyświetleń które są krótsze niz 50% filmu

- Btw jednym środkiem aby widzowie moi się dowiedzieli jest mój fanpage + włąsnie MPC forum

Dodam Ci kilka przykładów

Wielcy youtuberzy tacy jak , Rojo , Rock , Tivol czy nawet ten Isamu maja po 20k wyswietlen przy odpowiednio 950 , 900 , 200 k widzów

I co teraz powiesz ? Boże ;c

Dziękuje dobranoc , fajnie że start odbędzie się o 19 :)

Jestem twoim Bogiem ? Chodziło mi głównie o to , że w przeciągu roku nie wybiłeś się prawie w cale , dlaczego ? Bo ludzie mają Cię dosyć , nawet śmieszny nie jesteś ..

Coś się Tobie nie podoba to zaraz leci hejt na yt i 500 wyświetleń pod filmikiem BRAWO ! Nie wierze w to , że nic nie dostaniesz za te prezki i lizanie dupy adminowi .

Aha no i jeszcze do tej czarnej owcy , chcesz to ci moge pare cytatów na twój temat zebrać twój i twoich wieśniackich filmików z hejtami w kogoś strone bo kiedyś coś komuś nie wyszło ;>

Dziękuje , dobranoc

Opublikowano

Jestem twoim Bogiem ? Chodziło mi głównie o to , że w przeciągu roku nie wybiłeś się prawie w cale , dlaczego ? Bo ludzie mają Cię dosyć , nawet śmieszny nie jesteś ..

Coś się Tobie nie podoba to zaraz leci hejt na yt i 500 wyświetleń pod filmikiem BRAWO ! Nie wierze w to , że nic nie dostaniesz za te prezki i lizanie dupy adminowi .

Aha no i jeszcze do tej czarnej owcy , chcesz to ci moge pare cytatów na twój temat zebrać twój i twoich wieśniackich filmików z hejtami w kogoś strone bo kiedyś coś komuś nie wyszło ;>

Dziękuje , dobranoc

W ciągu roku ? HAHAHAHA

Mam kanał od SIERPNIA to jest ledwo PÓŁ ROKU i PRZEZ PÓŁ ROKU wybiłem prawie 2.000 widzów .

Skończ bo Ci to nie wychodzi nawet nie potrafisz ściemniać ;)

Paaa .

AW @

Z niecierpliwościa czekam na start oraz pozdraiamy RYCHU który ogarnia wszystkie sprawy serwerowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...