Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterial.pl  

439 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Eterial.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko proszę, postarajcie się żeby był to EASY nie MEDIUM !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer miał kiedyś swoją odsłonę i jak widać nikt nie narzekał :)

"bunkrów nie ma, ale też jest zajebi...." :) - tak trochę mi to przypomina twoją wypowiedź

Może i źle nie było - nie wiem pierwszy raz będę grał na tych plikach :)

Aczkolwiek, jak najbardziej czekam i polecam !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

"bunkrów nie ma, ale też jest zajebi...." :) - tak trochę mi to przypomina twoją wypowiedź

Może i źle nie było - nie wiem pierwszy raz będę grał na tych plikach :)

Aczkolwiek, jak najbardziej czekam i polecam !

jak już wystartujemy to po pierwszym tygodniu można się spodziewać masy update , nowe mapy dungeony itp :)

Opublikowano

Jak dla Mnie identyczny serwer jak SpotlineMT2 .. wiec :D Odpada ;)

The pliczki sprzedawał ?:D

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Jak dla Mnie identyczny serwer jak SpotlineMT2 .. wiec :D Odpada ;)

The pliczki sprzedawał ? :D

gdybyś czytał prezkę, to byś wiedział :)

Opublikowano

no serwer zapowiada się spoko a że stał juz na tych pliczkach to chyba można jak na razie go polecić ;)

Opublikowano

Może i byśmy zagrali, ale jak wiadomo w Piątek startuje inny serwer i wydaje mi się bardziej ciekawy od tego. Pewnie więcej ludzi też tam będzie, więc wybór prosty :D

No ale jak by im się noga powinęła czy coś, to pewnie tu zawitamy.

Póki co nie zagram :rolleyes:

Opublikowano

Może i byśmy zagrali, ale jak wiadomo w Piątek startuje inny serwer i wydaje mi się bardziej ciekawy od tego. Pewnie więcej ludzi też tam będzie, więc wybór prosty :D

No ale jak by im się noga powinęła czy coś, to pewnie tu zawitamy.

Póki co nie zagram :rolleyes:

Znając życie chodzi Ci o serwer Ave...

Nie będę się wypowiadał ale jeżeli znasz poprzedni ich serwer Ast... to wiedz że polecą na hajs i serwer będzie z masą bugów :)

Ja serdecznie zapraszam dzis do północy będzie GP ode mnie ;)

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

''Fakt faktem że tutaj bugów nie będzie bo to pliki Spotline .''

WeeZy grałeś choćby na jakimś projekcie od Mariusza ? poprzedniego właściciela plików Spotline itp ?

Po pierwsze jeżeli by nie było bugów na żadnych z jego projektów to by servery nie padły tylko stały dalej bo ludzie odchodzili właśnie przez bugi które były na serverach , grałem na każdym projekcie Mariusza i na każdym do póki nie padł więc wiem bardzo dobrze co się działo na serverze . Na tych plikach grało mi się bardzo przyjemnie jak i innym graczom ale to nie oznacza ,że nie było bugów , mam nadzieję ,że będzie kilka poprawek i będzie to jakoś wyglądało .

Oczywiście czekam na start z całą gildią zobaczymy czy coś się zmieniło od starego Spota :)

POLECAM

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

''Fakt faktem że tutaj bugów nie będzie bo to pliki Spotline .''

WeeZy grałeś choćby na jakimś projekcie od Mariusza ? poprzedniego właściciela plików Spotline itp ?

Po pierwsze jeżeli by nie było bugów na żadnych z jego projektów to by servery nie padły tylko stały dalej bo ludzie odchodzili właśnie przez bugi które były na serverach , grałem na każdym projekcie Mariusza i na każdym do póki nie padł więc wiem bardzo dobrze co się działo na serverze . Na tych plikach grało mi się bardzo przyjemnie jak i innym graczom ale to nie oznacza ,że nie było bugów , mam nadzieję ,że będzie kilka poprawek i będzie to jakoś wyglądało .

Oczywiście czekam na start z całą gildią zobaczymy czy coś się zmieniło od starego Spota :)

POLECAM

Grałem na Spotline własnie ;)

Chodzi mi o to że nie było tam miliona bugów jak na serwerach które startują .

Tam było kilka bugów które na pewno na starcie poprawili a beta dotyczy tylko poprawy expa / dropu + jakichś podst bugów ;)

GP się renderuje :>

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Radzę im odbugować krwawą itp i te DMG postaci wyrównać bo wątpie ,że ktoś lubi pvp '' kto pierwszy ten lepszy '' :)

TS servera jest czy dalej brak ?

Opublikowano

Radzę im odbugować krwawą itp i te DMG postaci wyrównać bo wątpie ,że ktoś lubi pvp '' kto pierwszy ten lepszy '' :)

TS servera jest czy dalej brak ?

Między innymi o to mi chodziło :)

Może nie kto pierwszy ten lepszy tylko kto pierwszy kryt to glebson :D

Ts serwera nie ma ;p

Opublikowano

Ta na pierwszej edycji Spotline nie było osoby która by na duchowe nie padła z tym eq co miałem , całkowity bezsens , na drugiej wersji nieco lepiej lecz 2 skile i parter , więc niech dopracują to mocno to główną zaletą na takich serverach to ma być pvp i nie chce znów topki klepać żeby każdy każdego na skila miał.

Opublikowano

No no no :D

Zobaczymy co tam przygotowaliscie panowie :D

Miejmy nadzieje ze tego nie spierdolą :P

Za 25 min ukarze się GP :)

GP ODE MNIE :

http://www.youtube.com/watch?v=ZjnGL0er-Vg&feature=youtu.be

Opublikowano

Chętnie wbije :) nagram napewno serie z tego serwera :)

Kolejny YT hehehehe ;]

kiedy ts bedzie?

kiedy forum?

Thail rudzielcu ts bedzie dzis / jutro podobno :D

AW @

Zapraszam do gildii RestributioN :)

Shinso ;p

Opublikowano

Start za 2 dni Napewno zawitam :)

Czemu dalej strona głowna nie dziala? ;c

Ponieważ chce ustawić stronę odrazu na dedyku a nasz technik cały czas konfiguruje apache . Pozdro ! :)

Opublikowano

Ponieważ chce ustawić stronę odrazu na dedyku a nasz technik cały czas konfiguruje apache . Pozdro ! :)

Niech ją zrobi tak żeby na starcie nie padła żeby lipy nie było

Czekamy na start :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...