Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eterial.pl  

439 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Eterial.pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://forumlandoramt2.hostowo.eu/prezka/sura1reka.png

Przepraszam bardzo ? Co to za gówno ? Ludzie ! jest tyle broni ! a zobaczcie Sura na MAX lv trzyma w ręku miecz czy TIRA z Naczepą.. -.-

Bronie Paint Paint Paint jeszcze raz Paint zmieńcie to -.- Bo aż szkoda wbijać dużego LV jak mam zalozyc to cos ...

To graczom ma się podobać a nie wam a to jest bezsensu ...

UP masz rację System Ulepszania jest przerażający i mnie przeraził na samym wstępie o.O albo ten Łuk na Max lv dla ninji no jpd -.-

Opublikowano

Nie mogę się doczekać ^^

Mam nadzieję że szybko zrobicie tę strone główną oraz hostingi downloadu klientów, bo chciałym przed szkołą czyli tak kolo 8 włączyć pobieranie i wbić później na beta testy serwera. ;) Pozdrawiam i POLECAM SERWER:)

Opublikowano

http://forumlandoramt2.hostowo.eu/prezka/sura1reka.png

Przepraszam bardzo ? Co to za gówno ? Ludzie ! jest tyle broni ! a zobaczcie Sura na MAX lv trzyma w ręku miecz czy TIRA z Naczepą.. -.-

Bronie Paint Paint Paint jeszcze raz Paint zmieńcie to -.- Bo aż szkoda wbijać dużego LV jak mam zalozyc to cos ...

To graczom ma się podobać a nie wam a to jest bezsensu ...

UP masz rację System Ulepszania jest przerażający i mnie przeraził na samym wstępie o.O albo ten Łuk na Max lv dla ninji no jpd -.-

Jednemu się podobają masywne bronie drugiemu " pizdryki "

Każdemu nie dogodzisz , takie życie

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

@3x up

haha dzieciak przyszedl z servera na N i mysli ze jak napisze hejt o serverze ktorym nic nie wie to mysli ze zniecheci graczy

Server swietni polecam w 100 % zapraszajcie znajomych bo szykuje sie dobry server easy na lata :)

pozdrawiam

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

@3x up haha dzieciak przyszedl z servera na N i mysli ze jak napisze hejt o serverze ktorym nic nie wie to mysli ze zniecheci graczy Server swietni polecam w 100 % zapraszajcie znajomych bo szykuje sie dobry server easy na lata :) pozdrawiam

Po tym poście udowodniłeś że, sam jesteś dzieciakiem to po pierwsze.

Po drugie aktualnie nie gram na żadnym serwerze także jeżeli nie wiesz to zamknij swą paszczkę bo wiesz że, za dużo mówić też nie dobrze.

Po trzecie mam swój iloraz inteligencji oraz Wiek i mogę wyrazić opinie na dany temat w tym przypadku na ten serwer :) więc nie rozumiem twojego zbędnego spamu co do mojej wypowiedzi. :)

Nie hejtuję :) po prostu napisałem im co odpycha graczy ponieważ miałem swój serwer :) zobacz co to za system ulepszania on przeraża wręcz odpycha i na miejscu Administratora zastanowiłbym się nad zmianą ( nie tylko ja wyraziłem negatywną wypowiedź na temat tego systemu )

Nie mówię że, serwer jest zły bo zagram na nim na pewno ale no jeszcze raz nalegam by to zostało zmienione bo ze mną przyjdzie około 9-15 graczy.

Opublikowano

Wbić na serwer wbiję, chociaż i tak okaże się, że to serwer medium i to go załatwi.

Lecz nadzieje trzeba mieć, że ktoś zrobi na prawdę EASY serwer, bo kolejny serw. Medium... -.- nie wypał z zarobkiem :)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Wbić na serwer wbiję, chociaż i tak okaże się, że to serwer medium i to go załatwi.

Lecz nadzieje trzeba mieć, że ktoś zrobi na prawdę EASY serwer, bo kolejny serw. Medium... -.- nie wypał z zarobkiem :)

Specjalnie dla tego również Ja z gildia będę testował expa aby nie było za cięzko :)

Spokojna twoja rozczochrana <3:D

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Sam również przetestuję, jestem ciekaw bo kolejny serwer medium na rynku to przesada ...

Brak po prostu prawdziwego easy :) Możliwe, że ten okaże się tym jednym :P

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Nie zagram bo wezzy...

Prezentacja nawet w miare , ale nie dopracowana .

Pozdrawiam.

Idź lepiej na swojego pro serwera na N który jest syfem 2014 roku

Peace.

Sam również przetestuję, jestem ciekaw bo kolejny serwer medium na rynku to przesada ...

Brak po prostu prawdziwego easy :) Możliwe, że ten okaże się tym jednym :P

No i GiT im więcej testerów tym lepiej :P

Opublikowano

Również chciałbym wbić na serwer sprawdzić jak z dropem i expem, jestem ciekaw bo możliwe, że ten serwer okaże się prawdziwym EASY :D

Z tego co pisze, to jutro są beta testy od 10 do 18, można wiedzieć skąd można zassać klienta ? bo strona główna nie odpala :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

O chuuu wam chodzi z tym Weezym ? to już 3 prezka na której widzę że ktoś sapie o to że on tam bd grać....
Ja oczywiście czekam na start :)

Opublikowano

nie da się wszystkim dogodzić systemem ulepszeń, pozatym zawsze można wybrać inną klase, a jeśli ktoś kieruje się w grze tylko wyglądem broni to radzę przerzucić się na inne mmo. Gra Weezy=nie gram bardzo ciekawe podejście, na innym serwerze gra przypuszczalnie 500 osob, nie lubisz jednej z niej i też nie zagrasz ? ;) gdybym ja tak postepowal to w życiu bym żadnego klienta nie ściągnął . prosze o rozważne wypowiedzi, pozdro

Opublikowano

Również chciałbym wbić na serwer sprawdzić jak z dropem i expem, jestem ciekaw bo możliwe, że ten serwer okaże się prawdziwym EASY :D

Z tego co pisze, to jutro są beta testy od 10 do 18, można wiedzieć skąd można zassać klienta ? bo strona główna nie odpala :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Będzie zapewne rano :)

O chuuu wam chodzi z tym Weezym ? to już 3 prezka na której widzę że ktoś sapie o to że on tam bd grać....

Ja oczywiście czekam na start :)

Zazdrośc , bół dupy Typowy polaczek xD

nie da się wszystkim dogodzić systemem ulepszeń, pozatym zawsze można wybrać inną klase, a jeśli ktoś kieruje się w grze tylko wyglądem broni to radzę przerzucić się na inne mmo. Gra Weezy=nie gram bardzo ciekawe podejście, na innym serwerze gra przypuszczalnie 500 osob, nie lubisz jednej z niej i też nie zagrasz ? ;) gdybym ja tak postepowal to w życiu bym żadnego klienta nie ściągnął . prosze o rozważne wypowiedzi, pozdro

typowy polaczkowy ból dupy ;]

Opublikowano

Przepraszam ale muszę zmienić termin beta testów ponieważ, wypadlo mi coś ważnego i rano nie będzie mnie w domu aż do 16.

Więc bete zaczniemy o 17 i potrwa ona do godziny 22, beta będzie zamknięta i wyznaczona dla specjalnych testerów .

Co do strony i forum, postaramy się odpalić stronę jutro, natomiast forum będzie dopiero w dzień startu.

Klient 24h przed statem .

Ts

allgamers.pl
Opublikowano

Przepraszam ale muszę zmienić termin beta testów ponieważ, wypadlo mi coś ważnego i rano nie będzie mnie w domu aż do 16.

Więc bete zaczniemy o 17 i potrwa ona do godziny 22, beta będzie zamknięta i wyznaczona dla specjalnych testerów .

Co do strony i forum, postaramy się odpalić stronę jutro, natomiast forum będzie dopiero w dzień startu.

Klient 24h przed statem .

Ts

allgamers.pl

Yhym, to ładnie pojechaliście ... " dla wyznaczonych testerów " - czyli dla przekupionych testerów którzy później dostaną SM albo pomoc w grze...

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...