Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start przewidywany w jakich godzinach ?

Podajcie pełny wyciąg bonów dostępnych na serwerze.

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start przewidywany w jakich godzinach ?

Podajcie pełny wyciąg bonów dostępnych na serwerze.

Prawdopodobnie około 18:00. Prezentacja będzie uzupełniona dziś wieczorem :>

^^

Opublikowano

Serwer boski wręcz polecam gorąco zagram z kumplem :) bo nuda w ferie lecz mam pytania co do serwa :) :

1. Gdzie zdobędę stalki, bronie na 65 i 75 oraz gdzie znajdę eq na 54 z łez, tarcze na 61 itp ...

2. Skąd wziąć mounty, kostiumy oraz nowe fryzury tylko is czy jest jakiś % że w grze je można zdobyć ?

3. Czy serwer jest już zabezpieczony przed mocnymi atakami i czy wgl macie jakąś dobrą reklamę żeby więcej ludzi grało.

To tyle z mojej strony czekam na start i polecam :) !

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer boski wręcz polecam gorąco zagram z kumplem :) bo nuda w ferie lecz mam pytania co do serwa :) :

1. Gdzie zdobędę stalki, bronie na 65 i 75 oraz gdzie znajdę eq na 54 z łez, tarcze na 61 itp ...

2. Skąd wziąć mounty, kostiumy oraz nowe fryzury tylko is czy jest jakiś % że w grze je można zdobyć ?

3. Czy serwer jest już zabezpieczony przed mocnymi atakami i czy wgl macie jakąś dobrą reklamę żeby więcej ludzi grało.

To tyle z mojej strony czekam na start i polecam :) !

1. Dungeon na 70 lvl :>

2. Mounty z metinów, kostiumy oraz nowe fryzury z is lecz można nimi handlować :> Są fryzury (bandany) u handlarza bronią.

3. Nad reklamą cały czas pracujemy :)

Dziękuję za pytania:) Życzę powodzenia na serwerze.

^^

Opublikowano

Hmm bo się tak zastanawiam i czy bossy będą trudne do ubicia chodzi mi bossy z dungeonów i z normalnych map bo myślałem nad smokiem ale obawjiam się że nie dam rady sam ubić bossa :P proszę się wypowiedzieć na temat bossów z góry dzięki :) !

ddz8gi.png

Opublikowano

Hmm bo się tak zastanawiam i czy bossy będą trudne do ubicia chodzi mi bossy z dungeonów i z normalnych map bo myślałem nad smokiem ale obawjiam się że nie dam rady sam ubić bossa :P proszę się wypowiedzieć na temat bossów z góry dzięki :) !

Bossa z dungeonu na 70 poziom ubijesz bez problemu. Bossy na pozostałych dungeonach są silniejsze ale myślę że da się je ubić w pojedynkę :)

^^

Opublikowano

Raczej mają one dopasowane hp i obrażenia. Mark się o to postarał. :)

Zrobisz sobie eq z bonami na bossy i dasz radę.

Opublikowano

o to się nie bój na dobry server wejdzie 2x tyle :)

Zgadzam się z UP polać mu :).

Wystarczy dobra reklama jeszcze jak jeszcze start bez problemów itp ... to spokojnie masz nawet 400 graczy o 12 po południu ^^ a w godzinach szczytu to z 1k bo teraz więcej ludzi woli easy z nutką medium bo co najmniej się nie kończą po 4 dnia tylko po miesiącu :). Polecam i zapraszam gorąco na serwer JP !

ddz8gi.png

Opublikowano

No cóż, Bardas postarał się z prezentacją. System ulepszeń w szczególności zbroje do bani. Osobiście u was nie zagoszczę. Powodzenia tym razem.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

żeby tutaj nie było kosmicznych cen za zminaki kd itp kasa kasa szybko leci czy nie ? bs dozwolony ?

Co do bs'a nie wiem ale bonusy max wchodzą a co do kasy to szybko leci na 20lv już ponoć będzie Cie stać na 200 zmianek i dodań :) więc nie martw się. Na wyższych lv kasę będziesz przechowywał w workach ^^.

ddz8gi.png

Opublikowano

Co do bs'a nie wiem ale bonusy max wchodzą a co do kasy to szybko leci na 20lv już ponoć będzie Cie stać na 200 zmianek i dodań :) więc nie martw się. Na wyższych lv kasę będziesz przechowywał w workach ^^.

BS dozwolony

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

oO kolejny gotowiec Brawo napewno nie zagram ;) do tego kradziona grafika i pliki aline 2 forum nulled co za syf.....

Opublikowano

@up

Nie wiem czy to ma byc hejt czy to poprostu twoje poczucie humoru.

Jak nie masz ochoty grac i siejesz ferment to żegnam.

Opublikowano

oO kolejny gotowiec Brawo napewno nie zagram ;) do tego kradziona grafika i pliki aline 2 forum nulled co za syf.....

Wybacz ale jak masz pisać takie głupoty to lepiej wyłącz komputer. Żadnych plików aline2 tutaj nie ma, forum ma licencje grafika autorska więc jeżeli wbiłeś tutaj aby mnie oczernić to ci się to nie uda :) Następnym razem pomyśl zanim cokolwiek napiszesz gdyż twoje słowa są bezsensowne.

^^

Opublikowano

Co to za maski u handlarza?

Skąd bierze się wierzchowce?

Są jakieś roski?

W ile wbije max lvl?

Da rade rozwalić samemu bossy?

Serwer bardzo fajny polecam :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Co to za maski u handlarza?

Skąd bierze się wierzchowce?

Są jakieś roski?

W ile wbije max lvl?

Da rade rozwalić samemu bossy?

Serwer bardzo fajny polecam :)

Są to bandany (fryzury).

Wierzchowce z metinów :>

Ros nie ma.

Co do lvl'a musisz sam się przekonać :P

Tak da radę :>

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...