Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może start w środę ;D? i kiedy client bo forum ani storna główna nie działa.

Pozostaniemy przy piątku, client najpóźniej dzien przed startem. Na forum są prowadzone prace techniczne.

^^

Opublikowano

łeee system ulepszen zbroi koncowych porazka to swiecenie

Pozostaniemy przy piątku, client najpóźniej dzien przed startem. Na forum są prowadzone prace techniczne.

Czemu w piatek akurat ?

Opublikowano

"niby fajny serw" ,ale zbroje oczojebne ;]

I w administracja Queti i "ziomek quetiego "jebłem jak mi to pisał

Nie wiem czy zagram multi i tak pewnie dostanie sm za darmo;x

@AW Będą eventy typu wojna królestw?

Opublikowano

łeee system ulepszen zbroi koncowych porazka to swiecenie

Czemu w piatek akurat ?

Błyszczenie ostatniej zbroi zostanie zmniejszone. W piątek dlatego, że większość zaczyna wtedy weekend i ma szanse na wybicie się. Gdyby start odbył się w środę to osoby, które są na feriach miałyby przewagę nad osobami, które są w tym czasie w szkole/pracy.

@up: Quettiego już nie ma w teamie. Nikt nie dostanie niczego podkreślam niczego za darmo. Oczywiście będą wojny królestw ale w późniejszym czasie :P

^^

Opublikowano

Serwer godny polecenia, dobrze wspominam cavisa.

A podobno będzie grał tam brat ISAMU! To nie żarty!

ISAMUXPOMPA POZDRO

PROPSY ZA REKLAME NA RMF FM DZISIAJ JAK JECHAŁEM DO TORUNIA PO PĄCZKI TO SŁYSZAŁEM ŻE DOBRY SERWER RUSZA!

d41d8c2b3f3c40e0f595fa2537c9adae.jpg

Sygna Made By: GraciiiPowrot Pozdrowienia Dla niego :>

Opublikowano

Błyszczenie ostatniej zbroi zostanie zmniejszone. W piątek dlatego, że większość zaczyna wtedy weekend i ma szanse na wybicie się. Gdyby start odbył się w środę to osoby, które są na feriach miałyby przewagę nad osobami, które są w tym czasie w szkole/pracy.

No rozumiem ale wez tez pod uwage ze jak ruszycie w piatek to i tak kto ma ferie nadal to pogra tydzien jeszcze feri ; no ale wbije w piatek na start i powodzenia

Opublikowano

Ja pierdole, już rzygam tymi milionami serwerów [medium-hard][easy-medium] ... Czemu nikt nie zrobi porządnego serwera [easy-pvp] z max lv 250 ciekawym eq i brakiem bugów ?!

Opublikowano

Raczej serwery pvp nie maja przyszłości i szybko sie nudzą.

Na starcie wielki szał a po tygodniu wszyscy maja perf eq i nudy.

Opublikowano

itemki wyglądają jak z painta, ogólnie prezka nie przyciąga wiec nie ma sensu nawet pobierania clienta :D

Kwestia gustu ale z tego co widzę na tej sygnaturce co masz zbugowane zbroje z wowy są lepsze moim zdaniem po prostu albo masz zły gust albo jesteś ślepy ale o gustach się nie interesuje ^_^ Pozdrawiam i zapraszam właśnie na ten serwer gdyż marka z mpc trochę kojarzę i po kilku tematach mogę stwierdzić że poradzi sobie z serwerem bo wiedzę ma dużą ;) nie wiem jak z resztą teamu nie oceniam bo nie widziałem xD ale polecam dobrać team który nie rozda navi czy innego syfu oraz nie będzie utrzymywał kontaktu z jakąś gildią żeby nie było faworytów

Opublikowano

Mam, jeszcze kilka pytań ..

Skąd wziąć stalki ?

Czy będą zwykłe fryzury u handlarzy ?

I co z 6/7 bon ?

Stalki dungeon na 70lvl

Postaramy się dodać jednakże nie będą one dodawały bonusów.

6/7 bonu nie ma.

^^

Opublikowano

Będzie co robić jak wbiję się max lvl i eq? Czy tylko monotonne PVP?

Oczywiście będzie co robić :) Planujemy wprowadzanie bardzo ciekawych aktualizacji więc nie będziecie się nudzić :>

^^

Opublikowano

dacie multiupload do pobrania wczesniej ???????

Oczywiście client będzie jutro lub w środę prawdopodobnie (maksymalnie czwartek). Forum jest już aktywne zapraszam wszystkich serdecznie :)

^^

Opublikowano

Te zbroje dla mnie sa straszne ...

Nie mozecie dodac tych nowych z pla zamiast tej swiecącej ?

Bedzie smocza alchemia?

Serwer byl testowany? tzn czy biolog dziala , czy klasy sa dobrze zbalansowane , czy dobry drop z metinow/bossow jest itp?

Beda kupony na sm?

Jakas reklame macie?

Opublikowano

Bedzie smocza alchemia?

Serwer byl testowany? tzn czy biolog dziala , czy klasy sa dobrze zbalansowane , czy dobry drop z metinow/bossow jest itp?

Beda kupony na sm?

Jakas reklame macie?

ta świecąca nie będzie aż tak świeciła przecież było napisane polecam przeczytać ^_^

Opublikowano

Bedzie smocza alchemia?

Beda kupony na sm?

Jakas reklame macie?

Co do zbroi tak jak mówiłem błyszczenie zostanie zmniejszone. Nie chcę dodawać zbroi z pl'a, które są na prawie każdym serwerze i nie jest to żadna nowość.

Alchemii nie będzie w zamian są kamienie glyph. Tak serwer jest na bieżąco testowany. Oczywiście kupony na SM będą. Co do reklamy to planujemy parę wariantów.

^^

Opublikowano

Co do zbroi tak jak mówiłem błyszczenie zostanie zmniejszone. Nie chcę dodawać zbroi z pl'a, które są na prawie każdym serwerze i nie jest to żadna nowość.

Alchemii nie będzie w zamian są kamienie glyph. Tak serwer jest na bieżąco testowany. Oczywiście kupony na SM będą. Co do reklamy to planujemy parę wariantów.

Polecam system reklam na forum w zamian za usunięcie warna/ów :D

A co do serwera czy to wszystko co jest w prezentacji czy w grze spotkamy się z wieloma skomplikowanymi systemami czy coś w ten deseń :D

Opublikowano

Polecam system reklam na forum w zamian za usunięcie warna/ów :D

A co do serwera czy to wszystko co jest w prezentacji czy w grze spotkamy się z wieloma skomplikowanymi systemami czy coś w ten deseń :D

Właśnie nad takim czymś pracujemy :>

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...