Mark Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Reklama Typ serwera: Medium\Easy* Maksymalny poziom: 150 (Z czasem zostanie zwiększony) Punkty statusu: 90 Królestwa: Shinso oraz Jinno *Wbijanie doświadczenia na poziomie medium zaś ulepszanie ekwipunku oraz zdobywanie ulepszaczy na poziomie Easy. Strona serwera avestia.pl Forum avestia.pl - tam dalsze info. Team Speak 3 online-ts3.pl Wojownik Ninja Sura Szaman Bronie i zbroje do expa Wstęp: 70 Poziom Osoby: 1 Yang: 8.000.000 Boss: Olbrzymi Nosiciel Plagi Drop: Bronie 65/75, zbroje 66, biżuteria itp. Wstęp: 80 Poziom Osoby: 2 Yang: 20.000.000 Boss: Królewski Minotaur Drop: Ulepszacze, zbroje do expa itp. Wstęp: 110 Poziom Osoby: 2 Yang: 40.000.000 Boss: Nearela Drop: Bronie do expa, ulepszacze itp. Wstęp: 140 Poziom Osoby: 2 Yang: 60.000.000 Boss: Królowa Naga Drop: Bronie exp, zbroje exp, ulepszacze itp. Na Avestii są 4 zwierzaki. Od lewej: Kotek, Smoczuś, Niedźwiadek, Panda. Wyboru zwierzaka można dokonać wraz z rozpoczęciem gry udając się do Opiekuna Zwierzaków. Opiekun poradzi abyś wybrał swojego towarzysza klikając na niego i zatwierdzając swój wybór. Maksymalny poziom zwierzaka to 100. Zwierzaki posiadają GUI, w którym możesz rozdać punkty statusu oraz obejrzeć bonusy dodatkowe. Na Avestii nie zabrakło również systemu kostiumów. Dodatkowymi kostiumami są kostiumy Youtubera i Youtuberki. Są one nagrodą dla najlepszego Youtubera/ki. Kostiumy przyznawane są raz na tydzień. Pierwsze 3 ulepszacze można zdobyć podczas bicia potworów, metinów oraz bossów. Czwarty czyli Uszlachetniacz z metinów oraz bossów. Trzy ostatnie z bossów na dungeonach. Na Avestii podczas bicia potworów wypadają ulepszacze oraz Szkat. Avestii Przykładowy drop z Metina Przykładowy drop z Bossa Przykładowy drop z 10-ciu Szkat Avestii. Jako iż na Avestii fabuła opiera się o węże, postanowiliśmy zmienić nieco wejście do miast. Prezentuje się ono tak. Kamienie Glyph Kamienie Glyph można zdobyć z misji fabularnych oraz IS'u. Dodają one dosyć ciekawe atrybuty. Więcej dowiesz się w grze Okienko włącza się przyciskiem F6 System Bryłek Jest to system przechowywania bryłek (500kk). Teraz wytłumaczę od czego są poszczególne przyciski. Więc tak: Y - Zamień złoto na yang. B - Zamień złoto na bryłki. + - Zamień yang na złoto. System Kuponów Są to kupony SM, którymi możemy handlować w grze. Nowe Umiejętności Kondycja Umiejętność ulepszamy księgą kondycji. Daje nam ona bonusy HP oraz Prędkość Ruchu. Potworoznawstwo Umiejętność ulepszamy księgą potworoznawstwa. Daje nam ona % Silny przeciwko Potworom. System AFK System AFK jest połączony z zamrażaniem gry. Gdy system ten jest aktywny nie dostajemy powiadomień gdy ktoś do nas pisze. Osobie piszącej do nas jest wysyłany komunikat o naszym statusie AFK. Zmiana statusu na AFK zamraża także grę. Dzięki temu gdy wyłączymy status AFK gra nie będzie "zlagowana". Status włącza się przyciskiem F5 [HA]Czarny [HA]Mark [GA]Ziomek Serdecznie zapraszamy na serwer Avestia.pl, którego start planujemy na 24.01.2014. Prezentacja może ulec zmianie. SS'y Weryfikacyjne: Sygnatura dla graczy Polub nas na Fanpage! Wszelkie prawa zastrzeżone. design by Bardas for Avestia.pl Odnośnik do komentarza
~Bardas~ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Miło mi się pracowało w tej ekipie. Jak najbardziej zapraszam wszystkich na serwer. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 serwer oczywiście godny uwagi, zaufana Administracja, brak bugów, sporo nowości, konkretna zapowiedź, polecam Odnośnik do komentarza
Medalowy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chętnie wbiję jak dacie mi DL i wpisy do zbroi ostatnich na 131lv //50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+ ProUser 48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> Odnośnik do komentarza
Ewelina � Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi nie przypadlo i do gustu pewnie padnie na starcie albo po kilku dniach off . Sklejka map z mpc i tyle Odnośnik do komentarza
Harnaś. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam serdecznie! Stabilna, profesjonalna ekipa. Pliki również zajebiste jak i sama struktura serwera. Nic tylko czekać, jeden z lepszych serwerów. Bardas tez kawał zajebistej roboty odwalił z prezentacja! Propsy panowie, propsy. @up W łeb sie pier*olnij dziewczynko Serwer jest autorskiego wykonania, nie jest to kolejny gotowiec Odnośnik do komentarza
LikeWeed Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No fajnie to wszystko wygląda. Polecam serwer ze względu na administracje. Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam! Tylko szkoda że tak późno start. :p strach się bać Odnośnik do komentarza
GordOnix ;) Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam nadzieje, że porównanie do Cavisa, będzie tu grało o wiele więcej typa. Powodzenia. Odnośnik do komentarza
`Quake Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skromna prezentacja, Jakie wartości bonusów? ile będę miał yang na 30 lvl'u? Po ile dodania/zmianki? W ile wbije max lvl? Czy na serwerze są rosy? Szkata z dopalaczami skąd? ( ataki boga itd ) Jakie są w ogóle raty na serwerze? Odnośnik do komentarza
KizioRCK1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Z tego co widze ten wierzchowiec jest z m2m Odnośnik do komentarza
`Quake Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Z tego co widze ten wierzchowiec jest z m2m Wierzchowce są Marka chyba ;d te same co na Ventri* Odnośnik do komentarza
Mark Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skromna prezentacja, Jakie wartości bonusów? ile będę miał yang na 30 lvl'u? Po ile dodania/zmianki? W ile wbije max lvl? Czy na serwerze są rosy? Szkata z dopalaczami skąd? Bonusy maksymalne hp 2,5k, abs 15%, staty 12, ludzie 15. Około 30/40kk Zmianki 2,5kk (200) dodania 3kk (200) Nie jestem pewny ale na pewno nie będzie to kwestia paru dni. Ros nie ma Szkata Avestii dropi ze wszystkich potworów oraz metinów. Z tego co widze ten wierzchowiec jest z m2m Tak jest Jednakże z aktualizacjami będą tylko autorskie modele Odnośnik do komentarza
Evor™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam serwer ze względu na Marka.Dobra robota! Odnośnik do komentarza
TheroNNN Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam serwerek, będzie pompa będzie TeamSpeak serwerowy? Odnośnik do komentarza
Teroth Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wg mnie nic ciekawego bedzie wialo nudą. Odnośnik do komentarza
Mark Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam serwerek, będzie pompa będzie TeamSpeak serwerowy? online-ts3.pl Wg mnie nic ciekawego bedzie wialo nudą. Przekonamy się myślę, że nie będzie Odnośnik do komentarza
`Quake Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bonusy maksymalne hp 2,5k, abs 15%, staty 12, ludzie 15. Około 30/40kk Zmianki 2,5kk (200) dodania 3kk (200) Nie jestem pewny ale na pewno nie będzie to kwestia paru dni. Ros nie ma Szkata Avestii dropi ze wszystkich potworów oraz metinów. Tak jest Jednakże z aktualizacjami będą tylko autorskie modele Czyli zagram, czekam na start. Powodzenia. Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dlaczego wojownik nie ma 1 ręki do expa? Bronie 75 only dungeony? Irokez/bojownik z? strach się bać Odnośnik do komentarza
ASAP. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 System ulepszeń najgorszy jaki w życiu widziałem, ja pierdole. Odnośnik do komentarza
Dejw™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Będzie zwój zmiany profesji? Jeśli tak to do którego poziomu będzie można zmienić profesje? Skąd go zdobędziemy? Czy zwiększyliście ilość moobów na spotach (mapy początkowe m1-v2) ewentualnie przyśpieszyliście ich resp? Kostiumy/Fryzury dają jakieś bonusy? Skąd je zdobędziemy? _______________________________________________________________________________________________ Prezentacja wygląda fajnie, zagram. Odnośnik do komentarza
imagus Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 System ulepszeń najgorszy jaki w życiu widziałem, ja pierdole. Mi się zbroje nie podobają, już lepiej wyglądałby kolorowe hwangi. strach się bać Odnośnik do komentarza
Mark Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dlaczego wojownik nie ma 1 ręki do expa? Bronie 75 only dungeony? Irokez/bojownik z? Wojownik oraz Sura mają jedną wspólną. Według mnie bez sensu byłoby dodawanie broni tylko dla Sury, która miałaby te same atrybuty. Bronie 75lvl z dungeonu na 70lvl dość łatwe do zdobycia. Fryzury będą dostępne w Item shopie. Odnośnik do komentarza
eddR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Trochę broni sobie wyjmę + może jakieś mpc i mooby bo reszta to nic ciekawego. Jakieś questy chociaż macie lub coś co można wykorzystać ? Bo tak to nawet nie będę mieć co wyciągnąć z tych plików. @topic... Serwera nie polecam GumiS aka QueTTi w teamie + LayoS z EmperiusMT2 *ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE* Odnośnik do komentarza
Mark Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Będzie zwój zmiany profesji? Jeśli tak to do którego poziomu będzie można zmienić profesje? Skąd go zdobędziemy? Czy zwiększyliście ilość moobów na spotach (mapy początkowe m1-v2) ewentualnie przyśpieszyliście ich resp? Kostiumy/Fryzury dają jakieś bonusy? Skąd je zdobędziemy? _______________________________________________________________________________________________ Prezentacja wygląda fajnie, zagram. Zwój do zdobycia z metinów (nie wielka szansa). Co do zwiększania spotów pomyślimy. Kostiumy i fryzury nie dodają żadnych bonusów jest to tylko ozdoba. Do zdobycia w item shopie oraz na eventach. Trochę broni sobie wyjmę + może jakieś mpc i mooby bo reszta to nic ciekawego. Jakieś questy chociaż macie lub coś co można wykorzystać ? Bo tak to nawet nie będę mieć co wyciągnąć z tych plików. @topic... Serwera nie polecam GumiS aka QueTTi w teamie + LayoS z EmperiusMT2 QueTTi zajmuje się wyłącznie forum. Żadnego LayoS'a w teamie nie ma więc nie wiem kto zapłacił Ci abyś wypisywał nieprawdziwe informacje. Jeżeli wypisujesz takie rzeczy przedstaw dowody bo takie rzucanie słów na wiatr jest bezsensowne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.