Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hajime no Ippo

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie kolejny i kolejny sezon ale na to poczekamy chociaż nie wiem jak tam sprzedaż anime wygląda ale patrząc na popularność mangi kontynuacja raczej na pewno będzie.

Możesz sobie serie monogatari zobaczyć teraz w sumie wszystkie 4 sezony mają z 60 epów. Ja mam to w topkach ale trzeba rozumieć to anime i polubić styl inaczej może wydać się nudne albo niezrozumiałe. Albo się pokocha albo znienawidzi jak to mówią heh.

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tego, że będą kolejne sezony to jestem przekonany ale w sumie niewiele to zmienia bo trzeba będzie czekać spoooooroo czasu na jego wydanie. :/

btw.

Pojawiło się tłumaczenie kolejnego odcinka - 19. Nie wiem jak Wy ale ja zabieram się do oglądania. :)

http://anime-odcinki.pl/viewpage.php?page_id=5647

@edit: 

Odcinek jest całkiem niezły ale to co powiedział Miyata na początku mnie trochę denerwuje - to o oku Takamury.

Biorąc to pod uwagę i tytuł kolejnego odcinka całkiem prawdopodobne, że Takamura przegra tą walkę co mnie trochę smuci bo zakończy to wyśmiewanie Aokiego i Kimury. xD Wciąż mam nadzieję, że się mylę. :P

btw. Walka z Hawkiem była o wiele lepsza. Tutaj jeszcze nic ciekawego twórca nie pokazał. :/

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie kolejny i kolejny sezon ale na to poczekamy chociaż nie wiem jak tam sprzedaż anime wygląda ale patrząc na popularność mangi kontynuacja raczej na pewno będzie.

Możesz sobie serie monogatari zobaczyć teraz w sumie wszystkie 4 sezony mają z 60 epów. Ja mam to w topkach ale trzeba rozumieć to anime i polubić styl inaczej może wydać się nudne albo niezrozumiałe. Albo się pokocha albo znienawidzi jak to mówią heh.

To jest 4 sezon? Czy to spice and wolf?

Wie ktoś dlaczego tu jest tyle odcinków? http://www.filmweb.pl/serial/Hajime+no+Ippo%3A+The+Fighting!+-+Rising-2013-696722/episodes

Opublikowano

To jest 4 sezon? Czy to spice and wolf?

Wie ktoś dlaczego tu jest tyle odcinków? http://www.filmweb.pl/serial/Hajime+no+Ippo%3A+The+Fighting!+-+Rising-2013-696722/episodes

Jest nekomonogatari > bakemonogatari > nisemonogatari > monogatari series i kolejne niedługo wyjdą oraz prequelowe movie ma wyjść ale to nie temat na to anime pisz na pw z pytaniami.

A spice and wolf to całkiem inne anime z 0 związkiem wieć nie wiem o co ci chodzi.

Odcinków jest tylko bo tyle ma być ich ogółem do końca anime.

NJxbd4x.png

Opublikowano

22 odcinek zaliczony nie powiem nawet ciekawy był w następnym może jakąś walkę trenera pokażą za młodu ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

co ty gadasz walka zła nie jest :D

już jest tłumaczenie do ep-a -20

http://animesub.info/szukaj.php?szukane=hajime%20no%20ippo&pTitle=org&pSortuj=t_ang&od=4

pewnie za 30min pojawi się już z wmontowanymi ^^ ja sam to sobie zrobiłem

Dobra to ona zaczęła być dopiero w 20 odcinku. :D Ale i tak jak dla mnie Takamura vs Hawk > Takamura vs Eagle.

W tym 19 i 20 zmienili Takamurze całkowicie charakter. Zauważyłem, że próbują go teraz kreować na takiego badassa. ;p

Strasznie arogancki się zrobił. Dla przykładu przed tymi odcinkami zachowywał się bardziej sportowo, a teraz taki drugi Hawk się powoli tworzy. :D

Kurde. Widzę, że jest już 21 i 22 odcinek. Muszę zobaczyć. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Dobra to ona zaczęła być dopiero w 20 odcinku. :D Ale i tak jak dla mnie Takamura vs Hawk > Takamura vs Eagle.

W tym 19 i 20 zmienili Takamurze całkowicie charakter. Zauważyłem, że próbują go teraz kreować na takiego badassa. ;p

Strasznie arogancki się zrobił. Dla przykładu przed tymi odcinkami zachowywał się bardziej sportowo, a teraz taki drugi Hawk się powoli tworzy. :D

Kurde. Widzę, że jest już 21 i 22 odcinek. Muszę zobaczyć. :)

Oho dzięki za ifo. :)

Lecę oglądać.

Opublikowano

Ja rozumiem że wszyscy happy nowy odc itd ale nie musicie aktualizować poprzez wpis że jest kolejny naprawdę, myślę że wszyscy którzy oglądają na bieżąco nie będą smutni dlatego że nie było info w temacie na mpc. Proszę na przyszłość nie pisać info "nowy ep już jest" lub chociaż opisać jakieś wrażenia bo inaczej będę to traktował jako spam.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jest i 23 odcinek. :)

Mozesz mi podlinkowac do niego? Bo szukałem już chyba wszędzie i nie mogę znaleźć. : /

Miałeś na myśli angielskie tłumaczenie czy gdzieś można już dorwać go z polskimi napisami?

Na anime-odcinki gdzie oglądałem dotąd 3 sezon HnI pustka.

btw.

Te nowe fryzury Aokiego i Kimury. ahahahhaha

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Mozesz mi podlinkowac do niego? Bo szukałem już chyba wszędzie i nie mogę znaleźć. : /

Miałeś na myśli angielskie tłumaczenie czy gdzieś można już dorwać go z polskimi napisami?

Na anime-odcinki gdzie oglądałem dotąd 3 sezon HnI pustka.

Jest na animzeone 23 ep ale po eng i nie widziałem tłumaczenia nigdzie jeszcze więc pewnie chodziło mu o sam fakt że już jest.

NJxbd4x.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem jakiś czas temu oglądać 23 odcinek i wszystko wskazuje na to, że HnI:Rising zakończy się tą retrospekcją, którą mamy obecnie.

Może to i lepiej bo jest dość ciekawa ale z drugiej strony szkoda, że nie doczekamy się walki Ippo z Miyatą. :P

Swoją drogą to najlepiej zrobiona retrospekcja w anime jaką dotąd dane było mi oglądać. Ani trochę nie przynudza.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ehh i się skończyło ;( szkoda, ale zakończenie jest bardzo dobre . Ta cała historia trenera cud miód i malina ^^

Hehe zobaczę w tym sezonie dla beki te anime o zapasach sumo ( ciekawe jak to będzie wyglądać ^^ )

i anime o ping pongu hahhaha nie sezon beka 100% :)

rmoiyq.png

Opublikowano

Zakończenie było genialne. Świetna walka trenera jak i cała ta retrospekcja.

Czekam na kolejny sezon. :D

btw.

Gdzie ja znajdę drugie tak dobre sportowe anime. ;_;

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Zakończenie było genialne. Świetna walka trenera jak i cała ta retrospekcja.

Czekam na kolejny sezon. :D

btw.

Gdzie ja znajdę drugie tak dobre sportowe anime. ;_;

Nie znajdziesz ;(

Nie rób mi nadziei! 

Będzie kolejny sezon? :D 

Ippo vs Ricardo Martinez! :)

mangi jest mnóstwo aż 1050 chapterów ^^ a OnePiece ma około 750 chapterów haha a ma 640 odcinków ( odliczmy 50 fillerów to mamy 590 odcinków na mandze )

Hajime No Ippo ma ogólnie (  1 sezon 75 odcinków + 2 sezon 26 odcinków + 3 sezon 25 odcinków czyli mamy ) 126 odcinków  to zobacz ile tu jeszcze można zrobić odcinków :D coś koło 900 odcinków ^^

Szkoda że nie jest tak popularne ;(

rmoiyq.png

Opublikowano

Nie znajdziesz ;(

mangi jest mnóstwo aż 1050 chapterów ^^ a OnePiece ma około 750 chapterów haha a ma 640 odcinków ( odliczmy 50 fillerów to mamy 590 odcinków na mandze )

Hajime No Ippo ma ogólnie (  1 sezon 75 odcinków + 2 sezon 26 odcinków + 3 sezon 25 odcinków czyli mamy ) 126 odcinków  to zobacz ile tu jeszcze można zrobić odcinków :D coś koło 900 odcinków ^^

Szkoda że nie jest tak popularne ;(

900 odcinków?! :O 

O ku*wa, ku*wa! Nie mogę się doczekać, ale czy na pewno będą? Jakieś info. czy coś jest? :)

Może i masz rację bo końcówka by tego wymagała, + do tego Ippo powiedział w jednym z odcinków powiedział "Jeszcze nie jestem gotów na Ricardo M."(coś takiego) to znaczy, że mogą ze sobą walczyć. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...