Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hajime no Ippo

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam najnowszy eng oglądałem to zaraz walka Takamury o obronę tytułu, będzie ciekawie, a zaraz po walce motyw komediowy z fryzurami będzie mogę się założyć bo

remisowali xD

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie skończyłem oglądać 11 i 12 i są genialne. Końcówka 12 odcinka jest epicka i aż chce się za następny zabrać.
Mimo to jeszcze sobie poczekam bo mam parę innych serii do nadrobienia żeby być na bieżąco i tym się najpierw zajmę. :D

btw: Sawamura straszny psychol. Chyba nawet większy niż Hawk. :D

zaraz po walce motyw komediowy z fryzurami będzie mogę się założyć

No to ciekawi mnie co tam znowu Takamura palnie. A poszkodowanym pewnie jak zwykle będzie Aoki. xD

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Póki co to nie ma i długo nie będzie takiego wariata jak Hawk, wgl to co się z nim stało po walce... Ale do tego dojdziesz chyba w 16 epie.

Co do tych fryzur to przeciwnicy aokiego i kimury mają dosyć mocno bekowe i takamura zrobił zakład że jak przegrają to muszą sobie takie zrobić xDDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Podbijam. Właśnie pojawiło się pierwsze polskie (i jedyne, reszta stron kopiuje upload :<) tłumaczenie kolejnego odcinka Hajime no Ippo: Rising.

To już 13 odcinek. W dwunastym pod koniec pojawiło się sporo akcji więc mam nadzieję, że będzie co oglądać.

No i to by było na tyle. Zapraszam do oglądania i sam zaraz znikam w tym celu. :P

http://anime-odcinki.pl/articles.php?article_id=350

1373662483-U83583.png

Opublikowano

oglądałem już 13 ep ale nie ma to jak napisy pl + taka ładna czcionka :D

Kamiyan3991 musiał się narobić ^^

co do odcinka zajebista walka !! pewnie już z Ippo nie będzie żadnej w tym sezonie może pod koniec w obronie tytułu szkoda :D ale walka Takamury też będzie świetna

rmoiyq.png

Opublikowano
co do odcinka zajebista walka !! pewnie już z Ippo nie będzie żadnej w tym sezonie może pod koniec w obronie tytułu szkoda

Fakt odcinek był bardzo dobry i nie rozczarowałem się tą walką ale i tak mam nadzieję, że jeszcze ze dwie zobaczymy.

Dodatkowo modlę się o to, żeby czasem nie wpadli na pomysł zakończenia serii bo jest naprawdę dobra.

Chapterów niby jest sporo więc jestem dobrej myśli.

btw. 

bRqBdJw.png

xD

1373662483-U83583.png

Opublikowano

hehe no to było ciekawe :D

najpierw :

Anty-Dempsey!

potem :

Anty-Anty-Dempsey!

finałowo:

Anty-Anty-Anty--Dempsey!

hahaha

rmoiyq.png

Opublikowano

Jak zrobił potem kolejny unik to myślałem, że się tak bawić będą w anty dempsey'e  xD

Swoją drogą jak obstawiacie. Ippo odważy się wreszcie porozmawiać z Kumi czy tak będą bawić się w podchody do końca HnI:Rising? :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

W mandze w 357 chap wyznaje jej miłość (ale ona zasypia xD) a 320 chap to walka miyaty vs ten typ z Australii z blood cross ktoś mi przypomni który to był ep

NJxbd4x.png

Opublikowano

W mandze w 357 chap wyznaje jej miłość a 320 chap to walka miyaty vs ten typ z Australii z blood cross ktoś mi przypomni który to był ep

Początek New Challengera z tego co kojarzę ale pewien nie jestem. Dzięki za informację. :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Teraz zdradzę wam prawdę o romansie tego anime, w 1013 chap czyli za jakieś parę lat jak będą wydawać anime xDDD

UWAGA UWAGA, prawie sie pocałują http://screenshooter.net/1260044/gilhrig

Strasznie to przeciągają. Nawet DB ze swoim przedłużaniem wszystkiego na potęgę zostaje daleko w tyle. 

romans jest zabójczy  :D dla mnie to dodatek w tym anime który jest zbędny  :D

Bo to tylko wątek poboczny ale wg. mnie chyba dobrze, że się pojawił.

Przynajmniej nie ma ciągle schematu trening > walka > trening > walka tylko czasami jeszcze coś innego pokażą podczas przerwy od walk.

Scena w zoo była np. całkiem zabawna. :D

btw. 

Tylko nasza trójka ogląda tutaj Hajime? :<

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No niestety tylko jedna osoba tłumaczy tą serię co w sumie mnie dziwi bo jest dość dobra. 

W każdym razie teraz tłumacz jest już po sesji więc pewnie niedługo polskie tłumaczenie dogoni angielską / japońską wersję.

A przynajmniej taką mam nadzieję. :f

1373662483-U83583.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podbijam temat bo umarł. :/

E tam walki Aoi i Kimura to są hity tego sezonu xDDD

Czy ja wiem? :P Właśnie jestem po tym odcinku i jakiejś rewelacji nie było.
Aokiego walka była przynajmniej lekko zabawna ale Kimury moim zdaniem beznadziejna.

Czekam za to z niecierpliwością na to co pokaże Miyata i Takamura.

btw. Ciekawe co teraz będzie z tymi fryzurami. :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

up dokładnie walki dupy nie urwały ^^ ale takamury pewnie urwie :D

Miyata no nie wiem nie za bardzo mnie ciekawi ten bohater ( od swojej pierwszej sceny w anime mi się nie podobał:D )

fryzy sądzę że ich nie zrobią ( ale naprawdę dziwne fryzurki ^^ )

rmoiyq.png

Opublikowano

Z takamury to jest niezła beka :P-dowcipniś jeden ,ale zawsze uwielbiam jego kwestie pod prysznicem "Petarda ippo" :P.

Opublikowano

ym to nie była jego najlepsza kwestia :D ma dużo więcej lepszych ^^

podobno do końca tygodnia tłumacz zrówna się z wersją angielską yey ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

ym to nie była jego najlepsza kwestia :D ma dużo więcej lepszych ^^

podobno do końca tygodnia tłumacz zrówna się z wersją angielską yey ^^

Dobrze by było bo Hajime jest genialne. Z drugiej zaś strony martwi mnie to, że wkrótce się kończy.

Gdzie ja znajdę drugie tak dobre anime. :<

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...