Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Czarna lista permów Śr (15.01) do Wt (21.01)

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mission completed !

usunięte z polskiego ca !

Dziękuje skorpionowi za interwencje. Bo chyba moje zgłoszenie postu nie pomogło ;).

teraz lista jest z pw i po hasło proszę do mnie albo do kamila.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo na pewno nie bede dawał szwabom ani innym kebabom permow za darmo!

Haha xD

Ale ty jesteś boski !

Na zagranicznych forach lista jest już od prawie dwóch tygodni.

Opublikowano

Haha xD

Ale ty jesteś boski !

Na zagranicznych forach lista jest już od prawie dwóch tygodni.

tylko że tamta lista nie została zrobiona przez Ed Dog'a i kamilpolok2, i o tą liste chodzi, nad którą się namęczyli kilka/kilkanaście godz. i którą inni "przywłaszczyli" bez ich zgodzy, nast. razem po prostu sie nie udzielaj jak nie wiesz o co chodzi :>

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Świetnie wiem o co chodzi.

Jednak pragnę zauważyć, że autor listy (czyt. kamil) napisał, że nie ma zamiaru dawać Niemcom oraz Turkom permów za darmo. Co jest równoznaczne z tym, że oni owej listy nie posiadają i musieliby użyć tej, którą stworzył on wraz z kolegą. Jednak jest to nieprawda, ponieważ na zagranicznych forach można było znaleźć listę około 24 godziny po ostatnim updejcie.

Teraz proszę powiedz mi... kiedy napisałem, że to co zrobił ktoś z ca.pl było okej? Proszę zacytować.

Nie możesz? W takim razie dziękuje bardzo za miłą dyskusję.

Swoją drogą lista jest jedna! Tylko jest jej kilka wersji.

Nie mylcie pojęć. Tak naprawdę lista, która jest tu obecna, mogła równie dobrze zostać skopiowana z innego forum, a autorzy pozamieniali jedynie kilka czasów.

Jak dowiedziecie, że to jest prawda lub nie?

Otóż nie da się tego sprawdzić! Autor może powiedzieć, że po prostu tak samo wyszło mu po przeliczeniach czasowych.

Oczywiście nie oskarżam autorów o kopiowanie lub tym podobne. Jedynie próbuje wyjaśnić co miałem na myśli.

Chociaż sądzę, że i tak sporo osób może nie zrozumieć, ponieważ odsetek ludzi ''niekumatych" jest dość spory.

Mimo wszystko pozdrawiam oraz zapraszam do dalszej polemiki - jeśli ktoś jest chętny :)

Opublikowano

Świetnie wiem o co chodzi.

Jednak pragnę zauważyć, że autor listy (czyt. kamil) napisał, że nie ma zamiaru dawać Niemcom oraz Turkom permów za darmo. Co jest równoznaczne z tym, że oni owej listy nie posiadają i musieliby użyć tej, którą stworzył on wraz z kolegą. Jednak jest to nieprawda, ponieważ na zagranicznych forach można było znaleźć listę około 24 godziny po ostatnim updejcie.

Teraz proszę powiedz mi... kiedy napisałem, że to co zrobił ktoś z ca.pl było okej? Proszę zacytować.

Nie możesz? W takim razie dziękuje bardzo za miłą dyskusję.

Swoją drogą lista jest jedna! Tylko jest jej kilka wersji.

Nie mylcie pojęć. Tak naprawdę lista, która jest tu obecna, mogła równie dobrze zostać skopiowana z innego forum, a autorzy pozamieniali jedynie kilka czasów.

Jak dowiedziecie, że to jest prawda lub nie?

Otóż nie da się tego sprawdzić! Autor może powiedzieć, że po prostu tak samo wyszło mu po przeliczeniach czasowych.

Oczywiście nie oskarżam autorów o kopiowanie lub tym podobne. Jedynie próbuje wyjaśnić co miałem na myśli.

Chociaż sądzę, że i tak sporo osób może nie zrozumieć, ponieważ odsetek ludzi ''niekumatych" jest dość spory.

Mimo wszystko pozdrawiam oraz zapraszam do dalszej polemiki - jeśli ktoś jest chętny :)

Dawno na tym forum nie czytałem co bardziej deblinego :)

Powiem ci tak prosto jak najbardziej potrafię:

JA (czyli ja) nie mam zamiaru dawać obcokrajowcom permów za darmo. WYTŁUMACZENIE:

JA I EdDog (współautor) zrobiliśmy sobie listę (to jest nasza lista nad która męczyliśmy 3 dni). I nie chcemy aby ktoś sobie tutaj przyszedł zabrał listę i wkleił na zagraniczne forum (nie obchodzi mnie to że na innych forach już jest ta lista) chcieliśmy sobie zrobić własną listę tylko dla MPCforum.pl i tylko dla Polaków.

Albo jesteś aż taki niekumaty albo trollujesz ...

@edit

A ten dalej swoje. Nie będę się tutaj z tobą kłócić, bo to skutkuje zamknięciem tematu.

Wszystko co napisałeś jest prawdą? To dlaczego ta lista jest zrobiona przeze mnie i EdDoga'a. Mam jeszcze filmik na kompie te całe 5 godzin nagrywania - zajmuje to 1GB więc nie chcę mi się wrzucać na YT i uświadamiać cię że się mylisz.

Opublikowano

Dziękuje dobranoc :)

Listy eventowe zostają te same przez cały okres trwania eventu.

A Ciebie Kamilu proszę o zacytowanie moich "debilnych" sforumołowań. Z tego co wiem, wszystko co napisałem jest prawdą, jeśli się mylę - proszę o uzasadnienie.

Opublikowano

Proszę nie oskarżać moich userów bezpodstawnie, było wiele list, ale ta najbardziej jest bliższa prawdy. Jeśli chce ktoś coś dodać to zapraszam na pw, a nie spamowanie w temacie.

Opublikowano

OMG wasze pewniaki też muszą mieć wystarczającą kluczy bo ...

Edit;

2 dałem kluczę i nic ;/

(2permy co miały lecieć jeszcze w tej samej sekundzie poleciały trochę inaczej ;/)

post-368305-0-36758100-1390213947.png

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Mi się szczęście nie chcę uśmiechnąć ;/ Wszystko miało polecieć w jednej sekundzie klikam po tym co miały lecieć 4 dodatkowe permy i nic tylko figo fago 1sec - perm-3sek,4sek,5sek szlak by to trafił że akurat strzeliłem w 2sek :(

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Daniel pomógłbyś koledze przy otwieraniu (i mi przy okazji :P )

#Edit

W końcu mi się poszczęściło - Scorpion na perma :D (wykorzystałem 2 klucze)

post-96258-0-51951200-1390247344_thumb.jpg

Opublikowano

Yyy jest jakieś hasło do paczki? Bo chcę otworzyć albo wypakować paczkę i mnie prosi o hasło.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

EdDog nastepnym razem zapakujemy w rar i da sie hasło. Kto bedzie chciał hasło to na pw. To sa polskie fora? Bo na pewno nie bede dawał szwabom ani innym kebabom permow za darmo!

/ \

|

Yyy jest jakieś hasło do paczki? Bo chcę otworzyć albo wypakować paczkę i mnie prosi o hasło.

Prosz. :3

Opublikowano

Po hasło proszę się zgłosić do mnie lub Ed Dog'a.

Zabezpieczenie przed obcokrajowcami - zarejestrować się to nawet może ktoś kto nie potrafi mówić po polsku.

Opublikowano

No dobra, hasło mam...

Zgodność listy:

Wypadające itemy - na 50 itemów lista zgadzała się w 100%

Czas itemów - na 50 itemów lista zgadzała się w 93-97%.

Ja nic nie otwierałem - poluje na perm speca. Z góry dziękuję! Jak coś trafię to wstawię.

Opublikowano

Ja myślałem że wszyscy pewnie po 10 permów wygrali a jak widzę to nie dajecie rady trafić nawet 1.
PS:Ja trafiłem 8 permów i dzisiaj chce jeszcze l96 wielkie dzięki za listę (dog/kamil)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...