Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Czarna lista permów Śr (15.01) do Wt (21.01)

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZARNA LISTA PERMÓW

Siemka,
ja i kamilpolok2 chcemy wam przedstawić czarna listę permów dni: Śr (15.01) do Wt (21.01).

Jest ona zapisana ładnie w arkuszu kalkulacyjnym, a więc do otwarcia będzie wam potrzebny Office lub (darmowy) OpenOffice 3.4.1.

Download listy:

http://www.speedyshare.com/n2VDB/czarna-lista.rar

Skan listy:

https://www.virustotal.com/pl/file/c5d8b2e1fada29c3a35fe668bade43aa31a27434ee5d854415e1361c8ac5ff67/analysis/1389994129/

Skan jest w 100% czysty, ale i tak pobieracie na WŁASNE RYZYKO !! - lubię mieć ochronę ;).

Przykładowe odczytywanie listy:

p90tr 3:54min
bandana 5sek
hawk 1:02min

Przykładowo:
Bandana dropnie 5 sekund po p90tr, a hawk 1:02min po bandamie.

Lista NIGDY nie jest w 100% pewna. Jest to tylko przybliżenie dropu !
Uważam, że jest zrobiona na 85-90% dobrze. Reszta procent, czyli 10-15% to czynnik ludzki (zmęczenie, niedopatrzenie)

Proszę się nie żalić w temacie, że wam nie wypada itp.

Pytania co do listy na dole.

Pozdrawiam i szczęśliwych permów:
kamilpolok2 oraz EdDog.

ZAKAZ KOPIOWANIA BEZ NASZEJ ZGODY NA INNE FORA !

,, 16. Kopiowanie, modyfikowanie, dystrybucja, wyświetlanie publiczne, przedrukowywanie, licencjonowanie,

sprzedaż, wymiana, przekazywanie treści i danych Forum lub jego składników bez pisemnej zgody Administratora – jest bezwarunkowo
zabronione." PKT 16 §1 regulaminu globalnego MPC."

NO COPYING WITHOUT OUR CONSENT TO OTHER FORUMS!

,, 16 Copying, modifying, distributing, displaying public, reprinting, licensing,
sale, exchange, transfer and data content the forum or its components without the written consent of the Administrator - is unconditionally
prohibited. "POINT 16 § 1 of the Rules of the global MPC."

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak ktoś nie ma żadnego z programów, które podał EdDog to macie w .txt (otwieracie notatnikiem)

DL:

x

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/72ff8fe0cb527d4ad53ad1ed10c31d907a5b60055ff032224de99e47fed8ff16/analysis/1389997246/

no tak też można ;)

po prostu wydawało mi się, że tak ja ja dałem będzie najlepiej ;).

Opublikowano

Jeden błąd znalazłem 5 sek

scoprion 1:31min raven 24sek viper 1:20min raven 1:45min MK2 STEAK 30sek - tutaj 35

Edit ;

A na innym koncie czekałem 4;39 idealnie kliknąłem i nic nie wypadło mało tego mineło 10 minut i jeszcze nie wypadło nie wiem może dlatego że na tym koncie 2 to mam status Common.

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

widzisz która jest godzina ?

jak coś nie dropnie to lista idzie dalej dlatego nie trafiłeś. musisz liczyć

4:39 nic nie dropie odliczasz kolejny czas.

Opublikowano

W zakładce jobs masz zegar, ale nie ma sekund. Zwyklym stoperem mozesz spróbowac ;)

Co do listy campilem o 2 i po mk sealu dropnął PP19 mod, nie recon, a mi tracker na dzien ;___; Ale to noc, wiec nic nie mówie :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

rząd 68-70 się nie zgadza

http://scr.hu/15vj/gavol

Leci XM8 od razu po Raven następnie WA2000 , Recon znów XM8 i tabelka leci dalej .
Dzisiejszy bilans : 4 klucze w d*pe.... Polowałem na te co lecą od razu i zawsze byłem za szybki, może dlatego że jest rano i mało ludzi otwiera, spróbuje we wtorek znowu.

Tutaj taka ciekawostka, leciały 4 permy na raz i koleś zdąrzył zgarnąć dwa :

http://scr.hu/15vj/fh2wr

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Lista fajna ale w nie których momentach jest zły czas. Na samym początku bodajże jest błąd bo po 1:08min powinien być Recon ale nie było, pojawił się chyba z 2min później.

Tak samo niżej Raven 3sek a był chyba z 15sek :)Ale inne jak patrzyłem to mniej więcej w tym co napisane :)

@Edit

ma ktoś już jakiegoś perma z tej listy? Bo mi się tu żaden czas nie zgadza. Pisze 44sek, a po ok. 20sek wypada.

Albo oglądaliście to w spowolnionym czasie :D albo byliście na tyle zmęczeni, że czasy nie wyszły :)

@Edit

Chyba już troszkę lepsze czasy miała ta lista, którą udostępnił kamilpolok

Opublikowano

Lista fajna ale w nie których momentach jest zły czas. Na samym początku bodajże jest błąd bo po 1:08min powinien być Recon ale nie było, pojawił się chyba z 2min później.

Tak samo niżej Raven 3sek a był chyba z 15sek :) Ale inne jak patrzyłem to mniej więcej w tym co napisane :)

dajecie błędy spoko :)

robiłem to w późnych godzina albo po treningu byłem naprawdę zmęczony :/.

ciesze się, że jak na razie jest tak mało błędów :p.

koledzy wypisują błędy, a inni niech sobie edytują :).

Opublikowano

A które to są te natychmiastowe permy?

Tam gdzie obok perma nie ma podanego czasu.

Lista nie może aż tak źle pokazywać. Pomyłki to mogą być 1 sekundowe, ale 15 ....

Tak samo niżej Raven 3sek a był chyba z 15sek :)Ale inne jak patrzyłem to mniej więcej w tym co napisane :)

@Edit

ma ktoś już jakiegoś perma z tej listy? Bo mi się tu żaden czas nie zgadza. Pisze 44sek, a po ok. 20sek wypada.

Albo oglądaliście to w spowolnionym czasie :D albo byliście na tyle zmęczeni, że czasy nie wyszły :)

@Edit

Chyba już troszkę lepsze czasy miała ta lista, którą udostępnił kamilpolok

Wykluczone.

Opublikowano

Nie wiem, ale mi żaden czas jak na razie się nie zgadzał. Albo wypadają ok. 5-10 sek wcześniej albo później. Nawet było tak, że 2min później.

Opublikowano

A jak przy jakimś permie nie ma czasu to znaczy że natychmiast leci?

#Te czasy są zryte...

Opublikowano

Naprawdę byłeś zmęczony bo kolejny czas mi się nie zgadza ;(

a miałem kupić sobie nx :|

----------------------------------------------------

reset stat 18sek souza 25sek gender 3:11min base 1:09min L96 4:23min viper 16sek - tutaj 26 sek

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Naprawdę byłeś zmęczony bo kolejny czas mi się nie zgadza ;(

a miałem kupić sobie nx :|

----------------------------------------------------

reset stat 18sek souza 25sek gender 3:11min base 1:09min L96 4:23min viper 16sek - tutaj 26 sek

Otwieraj tylko te które lecą natychmiast.

A tak w ogóle to która część wam się nie zgadza pierwsza (do "problemu z nagraniem") czy druga czy po tym "problemem z nagraniem"? Albo jedna i druga cześć wam się nie zgadza?

Bo to jest niemożliwe żeby obaj cały czas się myliliśmy.

Przy okazji teraz jest trzecia kolumna (od samej góry)

@edit 16:48

Czas się zgadza (przynajmniej w tej kolumnie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...