Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Czarna lista permów Śr (15.01) do Wt (21.01)

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chciałem otworzyć na reset kd 21 sekund na liście, a wyleciało dopiero po 40 sekundach. Więc coś lewa ta lista.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi się czasy normalnie zgadzają.
i u mnie z klanu nawet dropneli na perma aw ;).

sprawa jest prosta.

na pewno nie ma, aż takich problemów z czasami.

jak wam nie chodzi ta lista to zróbcie sobie swoja ;).

Opublikowano

Ludzie to jest chyba logiczne że jak mało ludzi odpala czarne skrzynki to nie zawsze trafią w pierwszy czas i perm leci po kilku sekundach. Nie czepiajcie się kurde czasów bo to nie wina autorów listy .

Nie podoba Wam się to nie używajcie będę mieć mniejszą konkurencję .

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Ludzie to jest chyba logiczne że jak mało ludzi odpala czarne skrzynki to nie zawsze trafią w pierwszy czas i perm leci po kilku sekundach. Nie czepiajcie się kurde czasów bo to nie wina autorów listy .

Nie podoba Wam się to nie używajcie będę mieć mniejszą konkurencję .

Też tak myślałem więc specjalnie odczekałem 2-3 sekundy i otworzyłem, nie dostałem perma.

Opublikowano

Też tak myślałem więc specjalnie odczekałem 2-3 sekundy i otworzyłem, nie dostałem perma.

Ja straciłem 8 kluczy i nie dostałem nic a mimo to nie zwalam winy na autorów.

Nie jest nigdzie powiedziane że poleci po 2-3 sekundach, czasem trzeba czekać kolejną minutę.

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

OMG myślicie ze lista będzie dokładna to jest tylko przybliżony czas , przynajmniej kolejność jest dobra za każdym razem kiedy lista zaczyna się od początku to i tak zmienia się czas okilka sekund

Opublikowano

"gender 2sek

IBH phoenix 49sek
base 59sek po ibh
pp-19mod
raven "
ibh phenix poleciał ok. 12 sek później i wszystkie nast. czasy też przesunęły się mniej więcej o tyle, 2sek brakło do pp19 ahh

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Mi sie zdaje, ze te ktore nie leca natychmiast, leca w okreslonej kolejnosci , a nie po danym czasie. Znaczy np po 15 kluczach poleci to a po ilus tamto. I to by tlumaczylo niedokladnosc czasow.

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

Widzę że już ta lista jest sławna na innych forach. Mogli chociaż źródło podać, a nie tak kopiują :/

Opublikowano

Mi sie zdaje, ze te ktore nie leca natychmiast, leca w okreslonej kolejnosci , a nie po danym czasie. Znaczy np po 15 kluczach poleci to a po ilus tamto. I to by tlumaczylo niedokladnosc czasow.

Popieram tezę, na YT macie filmiki i gość za każdym razem nie ma tylko 1 klucza.

@Daniel Zazdroszczę Speca ;>

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Widzę że już ta lista jest sławna na innych forach. Mogli chociaż źródło podać, a nie tak kopiują :/

co kur** ?!

podaj mi je na pw natychmiast ku**.

Opublikowano

EdDog nastepnym razem zapakujemy w rar i da sie hasło. Kto bedzie chciał hasło to na pw. To sa polskie fora? Bo na pewno nie bede dawał szwabom ani innym kebabom permow za darmo!

Opublikowano

Na polskie ca wstawili. Bez podpisu, ani pytania. Bez szczelnie skopiowane.. :angry:

To było do przewidzenia. Lista warta 15 kluczy od osoby, wstawiona za free.

" Nie warto się starać i tak nikt tego nie doceni ".

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Doceniam godziny spędzone nad listą ale nie rozumiem pewnej rzeczy.. dzisiaj przysiadłem do tej perm listy i sprawdzałem te czasy przez +/- 2h. Kolejność przedmiotów jest dobra, lecz gdy liczyłem stoperem czasy to np w 4 i 5 kolumnie(tej listy JPG do druku) wszystkie czasy były inne i nie wierzę że aż tak niedokładnie to zostało policzone więc zapewne nexon pozmieniał te czasy. Macie jakąś teorie co do tego? albo komuś te czasy się DZISIAJ zgadzały(jak tak to która kolumna) :)

Opublikowano

Nic nie pozmieniał nexon, jak już było wspomniane to zależy od liczby osób otwierających paczki. Czyli te natychmiastowe zgadzają się prawie zawsze, bo każdy w nie celuje, zaś reszta - na szczęście jak się uda :)

Opublikowano

Lista działa, kolejność w 100%, z czasami to zależy, ale 3 kolumna jest ok, przynajmniej natychmiastowe, dziś sprawdzałem ;)

A tak nota bene:

Randomy pokopiowały i co dalej? Kolejny raz (jak będzie) archivum na pass i tyle ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Lista działa, kolejność w 100%, z czasami to zależy, ale 3 kolumna jest ok, przynajmniej natychmiastowe, dziś sprawdzałem ;)

A tak nota bene:

Randomy pokopiowały i co dalej? Kolejny raz (jak będzie) archivum na pass i tyle ;x

Co Ci da archiwum na hasło? Link był w code, więc konto musieli i tak założyć.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Co Ci da archiwum na hasło? Link był w code, więc konto musieli i tak założyć.

To, że nie każdy hasło dostanie, to już zależy od autorów. Założenie konta trwa 5 min, moze sie rejestrnąć i wynieść, a tak pw itp to chociaż szwaby turasy itp nie dostaną a i jesli opublikują to może źródło chociaż będzie :))

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...