Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie trafiliście po 10meczach

deevson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obecnie 4 winy 5 przegranych i jeszcze jeden ranked został. Przed reset byłem w silver IV, więc wyląduje pewnie w jebanych bronzie...

Opublikowano

3 win 1 lose [ Diamond 1 72 LP pod koniec presezonu ], podobno max. to plat 1 ale liczę że uda mi sie trafiac na dobre druzyny przez kolejne 6 gierek i skonczyc z 9 win 1 lose, byc moze uda sie dostac do diamonda od razu.

Opublikowano

Ja już 3 przegrane rankedy pod rząd.. Jeszcze mi zostało 3 przegrane 7 jeszcze muszę zagrać.

Nie idzie grać bo są trolle...

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Ja miałem 5win 5 lose ^^

A powiesz nam twoja lige? :D

Gralem na razie 1 ranked na supporcie, win. Z tego co tu piszecie boje sie ze trafie do silvera/brazu, bylem w goldzie III... 7 winow 3 przegrane i spadek o kilka dywizji? Ftw? Musze wygrac 10

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

5-5 D5-P3. Biedne mecze, nigdy tak się nie wkurwiałem jak dzisiaj, serio.. To co ludzie grają to patologia, w dodatku 2 mecze przegrane ze względu na dc połowy teamu (y)

LAGS OP

Opublikowano

ja zagrałem dopiero 2 mecze i póki co mam 2 winy, chciałbym wygrać tak 7/8 ale zobaczymy jak dogram do końca

z tego co piszecie, to dość duży spadek każdy zalicza ? miałem g3 w s3 ciekawe gdzie mnie wrzuci :)

Opublikowano

mój temat był założony o 5 w nocy, więc ten do kosza, a dalszy ciąg waszych wypowiedzi kontynuujcie tutaj

;

http://www.mpcforum.pl/topic/1127908-dyskusja-10-pierwszych-meczy/?hl=%2Bpierwszych

następnym razem przejrzyj forum zanim założysz niepotrzebny temat.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Dopiero jedną grę mam zagraną, rankedy wyłączone, więc jutro będę kontynuował walkę.

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...