Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Signanz LastChaos

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ah, okej. :P Hmm... tak myślę, czy jest jeszcze coś, co chcę wiedzieć. A! Czy buffy peta (pasywne) i wierzcha (aktywne) są jakoś zmodyfikowane, czy standardowe?

Standardowe. W godzine na platynce za 5kk masz 40 lvl. A peta z2 w 20 minut 3 faza.

Opublikowano

Serwer był wyłączany co 5-10 minut (nie wiem, DDoS'y może?) co wiązało się z ciągłymi rollbackami. Większość GSów nie potrafi rozmawiać normalnie po angielsku (zapytałam się o podstawy, a dostałam jakąś dziwną odpowiedź której nawet nie zrozumiałam...). Po za tym świeci pustkami, przez co wydaje mi się, że serwer długo nie postoi. (jest online od 2-3 tygodni a nadal max jaki widziałam graczy online był 20...) Gdyby coś się zmieniło z ilością graczy, to może się jakoś przekonam do grania tutaj, na razie nie.

Opublikowano

Serwer był wyłączany co 5-10 minut (nie wiem, DDoS'y może?) co wiązało się z ciągłymi rollbackami. Większość GSów nie potrafi rozmawiać normalnie po angielsku (zapytałam się o podstawy, a dostałam jakąś dziwną odpowiedź której nawet nie zrozumiałam...). Po za tym świeci pustkami, przez co wydaje mi się, że serwer długo nie postoi. (jest online od 2-3 tygodni a nadal max jaki widziałam graczy online był 20...) Gdyby coś się zmieniło z ilością graczy, to może się jakoś przekonam do grania tutaj, na razie nie.

No to ja nie wiem dlaczego tak się działo. Jak ja gram to jest wsio w porządku. Właśnie szkoda, że tak mało ludzi jest na serwerze, bo jest on naprawdę fajny i niewiele takowych teraz można znaleźć. Ale chyba jedyny serw, na którym nie ma Polaków, a co za tym idzie nie ma spin na czacie głównym. xD

Opublikowano

No to ja nie wiem dlaczego tak się działo. Jak ja gram to jest wsio w porządku. Właśnie szkoda, że tak mało ludzi jest na serwerze, bo jest on naprawdę fajny i niewiele takowych teraz można znaleźć. Ale chyba jedyny serw, na którym nie ma Polaków, a co za tym idzie nie ma spin na czacie głównym. xD

Ja starałam się w to grać wieczorem, więc może taka pora... No ale zniechęciłam się strasznie ._.

Opublikowano

może złe LC pobrałaś hehe przy weekendach leciutko 40 graczy online

Opublikowano

Polecam serwer..wbilem max lvl w 3 dni przy ostrym boceniu :D Nie jest bardzo latwo..dziennie mozna zrobic max 35 expb, ale robi sie multikonta na ktorych wykonuje sie questy i w godzine ma sie okolo 500 expb. Potrzebujemy aktywnych Polakow bo gra nas teraz 9-10 aktywnie...Na zachete daje kazdemu nowemu Polakowi 500kk na poczatek (stac Cie wtedy na wszystko od npc) i golda na potrzebne skille jesli pozostanie w grze:) Serwer naprawde godny uwagi!

Opublikowano

Co do serwera pod względem sytemu grania jest ok. Ale ostatnio posprawdzałem i cała niemiecka gildia ta co ma Dratan Merak ma acc od admina po 4x hr 3x z unikami itd. każdy taki sam, pod względem koloru ułożenia opcji ściema. Ja zakończyłem tam gre szkoda że po tygodniu dopiero do tego dotarłem.

Opublikowano

Kompletnie sie z tym nie zgadzam..tak sie sklada ze wygrywam w duelach z wiekszoscia na acc 2: 2x93 i jednym 2x 56 wiec nie gadaj glupot:) Poprostu Wasza gildia nie potrafila odebrac uczciwie grodu a Oni ogarniali wszystko bardzo dobrze..Widzialem Wasza organizacje poza tym nikt z Was nie mial acc wiec o czym wogole rozmawiac:)

Nie bronie Niemcow ale zauwazylem ze Polacy zawsze doszukuja sie oszustwa,hackow itp a sami to robia..przyklad: po ostatnim update 80% Polskiej gildii zbanowane..powod speedhacki,teleport hacki..:)

Opublikowano

Kompletnie sie z tym nie zgadzam..tak sie sklada ze wygrywam w duelach z wiekszoscia na acc 2: 2x93 i jednym 2x 56 wiec nie gadaj glupot:) Poprostu Wasza gildia nie potrafila odebrac uczciwie grodu a Oni ogarniali wszystko bardzo dobrze..Widzialem Wasza organizacje poza tym nikt z Was nie mial acc wiec o czym wogole rozmawiac:)

Nie bronie Niemcow ale zauwazylem ze Polacy zawsze doszukuja sie oszustwa,hackow itp a sami to robia..przyklad: po ostatnim update 80% Polskiej gildii zbanowane..powod speedhacki,teleport hacki.. :)

Jak ja słyszałam, że oni ss widzieli z tymi acckami.

Opublikowano

Ok czekam na ss z tymi acc:)) Jesli chodzi Ci o te farmazony co lolek wymysla to nie radze tego sluchac. Pisal ze acc ma:

[GS]BadBoyx3 -klade go w solo na spokojnie,pokazywal mi i ma jakies 2x 92 2 sztuki.

[GS]Alukax3- to samo..2x oko strzelca i takie tam

Touristic- pasywow nawet nie ma a plakaliscie ze to haker lol...

Z tego co wiem to buga golda mieliscie Wy a i tak dostajecie od nich łomot i zaslaniacie sie jakimis acc od admina ktore moze miec z jedna osoba :) Ja jechalem na czysto i zjechal bym Was wszystkich,tyle w temacie:)

Najgorsze jest to ze nie umiemy sie przyznac do tego ze Polacy to najwieksze chamy...zlodzieje hakerzy i oszusci..nie wszyscy ale wiekszosc. Niestety trzeba byc obiektywnym.

Opublikowano

Ok czekam na ss z tymi acc:)) Jesli chodzi Ci o te farmazony co lolek wymysla to nie radze tego sluchac. Pisal ze acc ma:

[GS]BadBoyx3 -klade go w solo na spokojnie,pokazywal mi i ma jakies 2x 92 2 sztuki.

[GS]Alukax3- to samo..2x oko strzelca i takie tam

Touristic- pasywow nawet nie ma a plakaliscie ze to haker lol...

Z tego co wiem to buga golda mieliscie Wy a i tak dostajecie od nich łomot i zaslaniacie sie jakimis acc od admina ktore moze miec z jedna osoba :) Ja jechalem na czysto i zjechal bym Was wszystkich,tyle w temacie:)

Najgorsze jest to ze nie umiemy sie przyznac do tego ze Polacy to najwieksze chamy...zlodzieje hakerzy i oszusci..nie wszyscy ale wiekszosc. Niestety trzeba byc obiektywnym.

Po pierwsze:

LOL, ale Ty jesteś ograniczony. ^^ Nie wrzucaj wszystkich do tej samej szuflady.

Po drugie:

Równie dobrze mógłby Ci pokazać byle jakie acc a nosić inne. Trochę pomyśl.

Po trzecie:

Serwer padnie wcześniej czy później bo nikt tam nie gra więc niedługo będziesz tylko składał klocki lego.

Opublikowano

Ten też zdechł? No bez jaj..

Wlasnie patrzylem na niego i chcialem sciagnac i zobaczyc co to ale jak widac nadeszla fala padania serverow :/

Nie ma na czym teraz grac :/

1386175744-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...