Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Signanz LastChaos

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze od niedawna ruszył na nowo Signanz Last Chaos.

Informacje ogólne:

- Game Version: Episode 2

- EXP Rate: x15

- SP Rate: x15

- Gold Rate: x12

- Drop Rate: x12

- Aff Rate: No Affinity !

- Max lvl: 165

Oficjalna strona:

http://signanzlastchaos.com/

Forum:

http://forum.signanzlastchaos.com/

Przygode zaczynamy od 1 lvl. W juno znajdziemy NPC z skromnym nie przesadzonym IS

be5647b830185b6f54e4fa4e3bee0613.png6f0df80ea331da80024ef54bb9626598.png

Znajdziemy również kilka innych ciekawych NPC:

- z zadaniami dziennymi które są bardzo proste można je zrobić wszystkie już na 20 lvl

(za zadania otrzymujemy pbi, expb, złodzieje życia-many, hermesy...)

-drugi npc daje nam zadania na tytuły które wyglądaja na zabijaniu potworków

(juno, dratan, merak, egeha, strayana, oraz wszystkie podziemia tj, tomb, oko chaosu, leśna jaskinia, kopalnia w juno, kanion w merak i mooraska)

-kolejny npc daje nam zadania na zbroje i broń poziomu 165

(po wbiciu 165 ukazują się w nim zadania za które otrzymujemy zbroje i broń nie są to przesadzone sety ale lepsze niż te z Mooraski które dropimy w kaplicy)

-oprócz tego mamy npc w którym znajdują się skillbook dla każdej klasy po 25kk

-oraz npc gdzie możemy kupić dziobaka, Azaela, Lilith

Co jeszcze:

-do 146 lvl expimy z 90% castingiem o ile jeśli sobie wydropimy hełm 30% "dropią wmiare ładnie osobicie już mi 4 wypadły"

(hełm 77,87,107,117,127,137 lvl 30% + tytuł z tomba 40% + zorro od npc za 1kk 10%+ butla 10%"butelki są tylko 10%" + wbicie 146 daje nam spodnie 10% = 100%, a poźniej wiadomo bluza 155 20%, broń 165 40% itp.

Może chaotycznie, a może nie napisane ale myśle, że po krótce objaśnione.

Zapomniał bym IS jest bardzo tani. Co 12 godz mamy 60 cash za głosowanie.

Zapraszam na serwer który nie jest wydziwiany stare dobre ep2 z minimalnymi, niezauważalnymi zmianami !

Więcej informacji na pw.

A reszte musisz poznać sam !

Opublikowano

O ile mnie pamięć nie myli, jest to reaktywacja Singanza? Ten sam admin go ma? Nawet chyba była już publikacja na tym forum, ale ta jest dosyć ciekawa, więc zostawiam. :)

PS. O ile się nie mylę, serwer ten został postawiony na dedyku? Jeśli nie, to proszę o poprawkę. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

O ile mnie pamięć nie myli, jest to reaktywacja Singanza? Ten sam admin go ma? Nawet chyba była już publikacja na tym forum, ale ta jest dosyć ciekawa, więc zostawiam. :)

PS. O ile się nie mylę, serwer ten został postawiony na dedyku? Jeśli nie, to proszę o poprawkę. :P

Dokładnie nie wiem czy jest postawiony na dedyku, ale tak ten sam admin wyłączył ponaprawiał bugi i włączył na nowo i zmienił cały system gry (exp itd)

Opublikowano

Dokładnie potwierdzam że gra się miło i przyjemnie. Jest to styl Ep2 z małymi dodatkami. Reszta jest ja kiedyś. Tak jak większość z was pragnęła aby nie było Klubów i tym podobne.
Exp- Szybko lvl sie nie wbije na wbicie 165 potrzeba parę dni od 2 do 5 dni bez ładowania "cash-u". Tym bardziej że cash nie jest potrzebny wszystkie potrzebne rzeczy możemy zdobyć z ''Q" czyli zadań. Zadania nie są trudne wręcz banalne. Tak samo towar w Item Shop jest tani wiec zbierając cash klikając możemy zdobyć potrzebne przedmioty. Co więcej pisać. Zachęcam do grania. Na serverze istnieje polska gildia, która obdaruje i pomoże. Zobacz sam i sie przekonaj że wart i istnieją ogarnięte servery. :D

123695094.png

Opublikowano

Serwer jest niby od niedawna? ;o dziwne bo jakos 2-3 miesiac gralem na serwie o tej samej nazwie kto jest adminem?

Edit : Adminem jest ta sama osoba co na starym sigananz? i ci co grali na signanz dostana cos czy nic? :D

Opublikowano

Serwer jest niby od niedawna? ;o dziwne bo jakos 2-3 miesiac gralem na serwie o tej samej nazwie kto jest adminem?

Edit : Adminem jest ta sama osoba co na starym sigananz? i ci co grali na signanz dostana cos czy nic? :D

Tak nowe Signanz jest od tego roku. Nic nie dostaniesz jak grałeś wcześniej.

Opublikowano

Tak nowe Signanz jest od tego roku. Nic nie dostaniesz jak grałeś wcześniej.

Ale to jest ten sam admin? bo jezeli tak to jest bardzo ogarniety ;]

Opublikowano

Naprawdę wielka przyjemność z servera. Nie nudzi się jest co robić sporo wartych i opłacalnych zadań lvl max 165. Admin servera ten sam. Server stabilny, da się grać tak jak kiedyś :) Lvl możemy wbić 3-4 dni + wykonując zadania co dają exi expa, platyny, tytuły itp.
Sama przyjemność z gry, własnoręcznie polecam i zachęcam do gry!

123695094.png

Opublikowano

Jesli ktos wie czy bedzie tu mozna ladowac cash smsem prosze napisac

Właśnie? Orientuje się ktoś? Poza tym chciałabym zapytać o sposób expienia. Standardowo Juno - Dratan - Tomb? Później questy w Tombie, Nairat, Mooraska itd.?

Opublikowano

Właśnie? Orientuje się ktoś? Poza tym chciałabym zapytać o sposób expienia. Standardowo Juno - Dratan - Tomb? Później questy w Tombie, Nairat, Mooraska itd.?

To tak cashu smsem nie kupisz i chyba nie będzie można. Ale po co ładować cash jak tam nie ma niczego co by w grze nie było.

A expienie tak jak napisałaś ale nie ma Nairat plvl w Leśnej albo Oku co kom lepsze a od 145 tylko zadania mooraska do 158 i na 158 mamy zadanko w Altar na bossa i z tego zadanka wbijamy max lvl i 100% .

Opublikowano

To tak cashu smsem nie kupisz i chyba nie będzie można. Ale po co ładować cash jak tam nie ma niczego co by w grze nie było.

A expienie tak jak napisałaś ale nie ma Nairat plvl w Leśnej albo Oku co kom lepsze a od 145 tylko zadania mooraska do 158 i na 158 mamy zadanko w Altar na bossa i z tego zadanka wbijamy max lvl i 100% .

Okej. :) A jak tutaj z eq/broniami? Z jewelami? Z ACC?

Opublikowano

Okej, ściągam, ale jakaś dziwna ta prędkość. Inne serwery ściągam normalnie z prędkością 1,4MB/s, a ten 300KB/s... Mam nadzieję, że będzie chociaż warto. .-.

edit: Ściągnęłam, pierwsze wrażenie - pustki i dc co minutę... Pytam staffu co się dzieje, a dostaję jedynie odpowiedź "nie wiemy". o.O

Opublikowano

Okej. :) A jak tutaj z eq/broniami? Z jewelami? Z ACC?

Eq - dropienie standardowego eq wypadającego po krainach. Dopiero na 165 pokazuje się nam zadanko na zbroje i broń specjalną. +

Jewele całkowity brak. +

ACC - standardowe robimy monetki w mc i otwieramy 100 monet - 1 acc +

Opublikowano

Eq - dropienie standardowego eq wypadającego po krainach. Dopiero na 165 pokazuje się nam zadanko na zbroje i broń specjalną. +

Jewele całkowity brak. +

ACC - standardowe robimy monetki w mc i otwieramy 100 monet - 1 acc +

Nie ma jeweli? Kocham ten serwer. *-*

Okej, ściągam, ale jakaś dziwna ta prędkość. Inne serwery ściągam normalnie z prędkością 1,4MB/s, a ten 300KB/s... Mam nadzieję, że będzie chociaż warto. .-.

edit: Ściągnęłam, pierwsze wrażenie - pustki i dc co minutę... Pytam staffu co się dzieje, a dostaję jedynie odpowiedź "nie wiemy". o.O

Aguś, to nie wiem, co się dzieje. Ja ściągnęłam to szybko i nie dostałam ani jednego DC. :O

Opublikowano

Aguś sąsiad ci internet kradnie. Nie ma problemów na serwerze ;D Przynajmniej od ponad 10 dni się z takimi nie spotkałem. Fakt są konserwacje ale wgranie patcha adminowi zajmuje 5-10 minut.

Opublikowano

Aguś sąsiad ci internet kradnie. Nie ma problemów na serwerze ;D Przynajmniej od ponad 10 dni się z takimi nie spotkałem. Fakt są konserwacje ale wgranie patcha adminowi zajmuje 5-10 minut.

Jesteś online może? :p Bo tak nudno samej grać.

Opublikowano

Jestem sobie na zajęciach ;/ dostęp do internetu nic więcej

Ah, okej. :p Hmm... tak myślę, czy jest jeszcze coś, co chcę wiedzieć. A! Czy buffy peta (pasywne) i wierzcha (aktywne) są jakoś zmodyfikowane, czy standardowe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...