Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy midlaner wszech czasów

Cropcio

Najlepszy midlaner  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto waszym zdaniem jest najlepszy? (nie umieszczam wszystkich)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podzielcie się swoją opinią na temat najlepszego midlanera wszech czasów. Moim zdaniem jest to froggen, gdyż oglądając go od początków clg eu zasłużył w moich oczach na ten tytuł. Rekordem swojej farmy i niesamowitą grą na linii uważam go za mojego króla <3 Nie widziałem jeszcze żeby ktokolwiek BEZ PROBLEMU niszczył go na linii.

Na liście umieściłem tylko zasłużonych (nie umieszczałem tych nowych, którzy zasłynęli w ostatnich czasach)

ZACHĘCAM DO KOMENTOWANIA I UZASADNIENIA DECYZJI :D

Opublikowano

Tutaj chodzi o indywidualne umiejętności, a nie współpracę drużynową. Xpeke z 0/3 potrafi się wbić katariną i wykorzystać dogodną sytuację robioną przez swoją drużynę. :D

Jedyna ładna akcja xpeke to był backdoor.

Byłbym zapomniał, muszę pochwalić fakera za nieziemskie playsy. Jego styl gry zdecydowanie odstaje od naszych europejskich midów, lecz jest świeży. Nie ukrywam, że gracz ma ogromny talent i umiejętności.

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś oglądałem Alex ich'a-byłem czasami zachwycony jego grą,ale myślę że jako najlepszy to raczej xPeke,chociaż miałbym wachania którego wybrać ;)

Opublikowano

Głos na Bjergsen'a jego Zed i Syndra <3

zed bjergsena < zed fakera xD

Zrobił 1 akcje dobrą i już fejm.

Opublikowano

Jeżeli miałbym wybrać najlepszego mida w chwili obecnej to jest to oczywiście faker i nad tym nie ma spekulacji, bo ma ogromny potencjał. Jednakże wystawiając moją ocenę wezmę pod uwagę staż i osiągnięcia graczy w starszych czasach. :D Froggen mistrz farmy <3

Głos na Bjergsen'a jego Zed i Syndra <3

zed bjergsena < zed fakera xD

Opublikowano

UP@

Oceniasz na podstawie jednej gry? Bez sensu. Każdy ma lepsze, gorsze dni. Podałeś tylko tych sławnych a zauważ, że na soloq mogą się zdażyć lepsi od nich. Na chwilą obecną jednym z najlepszym wg mnie jest Faker.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

UP@

Oceniasz na podstawie jednej gry? Bez sensu. Każdy ma lepsze, gorsze dni. Podałeś tylko tych sławnych a zauważ, że na soloq mogą się zdażyć lepsi od nich. Na chwilą obecną jednym z najlepszym wg mnie jest Faker.

Tak podałem tylko sławnych i oceniam ich na podstawie jednych gier, z których można wyciągnąć podstawowe błędy. Nie będę wypisywał każdego gracza z soloq, gdyż nie znam wszystkich - pomyśl. A poza tym te lepsze lub gorsze dni często kosztują wygraną, a w turniejach to się liczy.

Opublikowano

Froggen. Podczas oglądania tego co robi w grze wydaje sie ze jest w tym tak obeznany jak my w ubieraniu skarpetek. X/0 i 130 farmy w 10 minucie nie jest dla niego wyczynem.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Oczywiście ze xPeke, to co robi na lcs'ach to jest sieka, przecież jego umiejętności sa ogromne, nie jeden raz to potwierdzil ze jest topowym miderem na swiecie

Opublikowano

xPeke. Dlaczego? Na koncie ma 2 backdoory ~ 1. Kassadinem 2. Twisted Fatem(jeżeli ktoś nie wie lub nie pamięta niech sprawdzi).

Ocelote nie jest taki dobry na jakiego się wydaje, niby taki kozak a tak naprawdę ssie(leci na kasę, ogarnijcie jego sklep zrozumiecie etc.) Tak samo jak zaczął beczeć po przegranym meczu z Fnatic, kto by kurde myślał że da radę przeciwko xPeke? Cyanide też dobry.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Najlepszy midlaner ever ? Overpow !!

No w końcu jakaś konkretna odpowiedź. Każdy z Was fejmuje i lajkuje tych "prosów", gówno prawda. Imho, wcale nie są tacy super. Overpow też ma klasę, co pokazał podczas ostatnich meczy na LCS'ach. xPeke, fakt, jest dobry, tak jak Froggen ale wolę osobiście Polaka, Overa ;)

" Cudze chwalicie, swego nie znacie. " [Przypisano cytat]

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Overpow to świeżak. Pierwszy raz gra w lcsach na PRAWDZIWEJ światowej scenie, a wy chwalicie go po paru grach. To samo było z polskim mymem, wszyscy wychwalali czara jaki on dobry, a po tym jak odpadli poleciał hejt. Wymieniłem tylko ZNANYCH PROFESJONALNYCH graczy, a nie randomów z soloq. Odnosząc się do backdoora tfem xpeke. To było na soloq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...