Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy midlaner wszech czasów

Cropcio

Najlepszy midlaner  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto waszym zdaniem jest najlepszy? (nie umieszczam wszystkich)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Overpow to świeżak. Pierwszy raz gra w lcsach na PRAWDZIWEJ światowej scenie, a wy chwalicie go po paru grach. To samo było z polskim mymem, wszyscy wychwalali czara jaki on dobry, a po tym jak odpadli poleciał hejt. Wymieniłem tylko ZNANYCH PROFESJONALNYCH graczy, a nie randomów z soloq. Odnosząc się do backdoora tfem xpeke. To było na soloq.

Czaru grał dobrze, wygrywali tylko z jego dobrą gra i teleportami.

Czasami ktoś z mymu ma lepsze gry, Czarowi ciężko samemy gre wygrać.

Rzadko kiedy widziałem ich gre, kiedy sobie ktoś inny oprócz Czara dobrze radził.

Ich team compy to zero, piszą że trenują, milion gier dzienne grają... a w grze jak jest tak jest :/

Jak widzimy w KMT nie trzeba polegać na jednej osobie i tu każdy ma swoje gry. Ostatnio Evelynn Jankos zaorał, z Alliance nieźle Overpow grał Gragasem i ten ich adc też gute.

Opublikowano

toyz i misaya to klasyka, kazdy ma swoje zalety, nigdy nie wybierzesz najlepszego ta ankieta to gusta a nie analizy

Na tym polega ankieta, aby ludzie wybierali WEDŁUG SWOJEJ OPINII. Co prawda jestem za clg eu (-> eg -> alliance) od paru lat muszę przyznać, że froggenowi i ekipie nie idzie od sezonu 3. Team comp alliance to porażka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...