Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ever121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planujemy coś takiego, dokładnie questy, które można wykonywać cyklicznie co np. 24 godziny. Chcemy tym sposobem zachęcić graczy, do codziennego pojawiania się na serwerze :) Możliwe, że za logowanie się codziennie przez tydzień na minimum 30 minut nagradzane będzie cennymi nagrodami w każdą niedzielę.

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Mógłbym zostać jednym z budowniczych? Jednak nie posiadam żadnych budowli na singlu do pokazania, ponieważ nie lubię budować jakichś fajnych budynków, które nie przydadzą się i wolę budować na serwerach. Jakby jednak trzeba koniecznie pokazać jakąś budowlę to mogę takową wybudować.

Opublikowano

Aby przejść proces rekrutacji musisz dostarczyć podane w 1 poście informację. Istnieje możliwość przetestowania twoich umiejętności na naszym serwerze budowlanym.

Nowicjusz
Opublikowano

Imię: Damian

Doświadczenie: Nie wiem o co dokładnie chodzi.

Kontakt: Mogę podać na pm

Zdjęcia budowli: pisałem wyżej, że nie lubię na singlu budować, bo nie znajdują one użytku.

Opublikowano

Przykro mi, jednak wiek ma tutaj kluczowe znaczenie, do tego brak prac niestety skreśla cię z potencjalnej pozycji budowniczego.

Pozdrawiam, Eveer.

Opublikowano

Co to znaczy, że cena VIPów ulegnie zmianie.

Przy zakupie VIPów na becie było mówione, że zostają na start więc sorry bardzo, ale ja kolejny raz nie będę kasy wam za to samo przelewać, już wolę poncjuszowi wysłać te grosze.

Opublikowano

Urozmaiceniem rozgrywki mogłyby być bóstwa, które dawałyby swoim wiernym jakieś bonusy np. opiekun lasu dawałby graczowi szybkość itd.

@down

Ni ma sprawy. xD Mimo wszystko czekam na twój serwer.

Opublikowano

Itoe - dziękujemy za aluzję :) My też byśmy chcieli, aby projekt wystartował.

Co do serwera. Troszkę z betą styczności miałem. Cóż... Nic innego jak życzyć powodzenia :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Dziękuję za opinię i miłe słowa. Chciałbym od razu zaznaczyć, że nie wszystkie lub nawet zdecydowana mniejszość propozycji graczy zostanie zrealizowana ze względu na wiele czynników wpływających na ich słuszność. Już teraz mogę powiedzieć, że bóstw na 100% nie będzie.

Opublikowano

Serwer prawdopodobnie będzie non-premium, już w tej chwili 75% osób odpowiadających w ankiecie woli taki serwer, tak też się stanie :)

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem lub późnym popołudniem wrzucę aktualizację statusu prac, ponieważ trochę się zmieniło :)

Opublikowano

Witam, ja o budowniczego tutaj.

A zatem.

Imię : Wojtek.

Doświadczenie : Bodajże od bety 1.2_02, czyli mniej więcej rok~~ z przerwami.

Kontakt : 46406844 GG, moge podać skype, ale to wolałbym na priv.

Zdjęcie budowli :

2ryiuix.png

Mogę podesłać więcej budowli, tą zrobiłem w jakieś 2 godziny, taki czysty spontan bez żadnego pomysłu, na niczym się nie wzorowałem.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Tak, budowniczowie naznaczeni są wieczną sławą, otrzymują specjalną rangę na serwerze, oraz przedmioty z sms shopu.

Opublikowano

Grałem na silvanie tylko na tych testach czy jakoś tak ;P Serwera już doczekać się nie mogę, mogłeś zdjęć nie pokazywać bo teraz spać nie będę :c Na serwerze na 100% będę :)

Opublikowano

Gralem na poprzedniej.

WYMIATALA! Jesli ta edycja bedzie lepsza to po prostu sobie tego nie wyobrazam...

Co do wstepu na serwer to aby ograniczyc przyrost trolli itp. dla No-Premium mozna by zrobic white-liste.

Wbijalo by sie na ts i admin przeprowadzal by cos w stylu rozmowy wstepnej , po ktorej okazywalo by sie czy dana osoba sie nadaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...