Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] VictoriaMT2

Jesionek05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie bym u was zagrał i nagrał serie są przewidziane jakieś SM + Kostium YouTubera ?

Oczywiście, że tak tylko ilość subów jest istotna. :)

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Róbcie częste eventy i żeby nie było tak jak na xenox, albo 4fun, bo tam to ino pvp chcą, a na xenoxie to tyle epików, że sie ogarnąć nie da :(. Moglibyście zrobić jakiś przełom w robieniu eq, czyli np. z najlepszego bossa mógłby dropić item, który zmieniałby bon w eq na dowolny (i o dowolnej wartości, ale bez przesady) nie usuwając reszty. Albo "Bonus: 15% na krytyczne uderzenie" i jak sie przeciągnie na miecz, to by wyskoczyło pytanie, na miejsce jakiego bonu dać krytyka. Ogólnie to na pewno zagram :) xenox mi sie znudził, na 4funie zanim eq zrobię to 2 miechy miną... Szkoda gadać :/ życzę powodzenia i tak jak cała reszta: weźcie w banku pożyczke, kupcie dedyka, odrobicie w 2 dni (pomogę wam troszke ;) )

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Witajcie informujemy , że beta testy dobiegły końca zostały pomyślnie zorganizowane.

Spodziewajcie sie nas niedługo na officialnym starcie na Dedyku .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Czasami nie startujcie w piątek bo 4 inne servery startują , no beta całkiem ciekawie przebiegła oby sporo osób wbiło na dedyka , czekamy na prezkę !

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

up. czemu nie w piątek ? jeśli wystartują równo o czasie bez żadnych problemów itp. na serwer wbije napewno dużo graczy ;)

Opublikowano

Prosze o nie spamienie mi co z serwerem itp bo nie bylem tutaj technikiem a mam masy spamu

@ Co z serwerem pytajcie Luzera nie mnie. Ja staralem sie pomagac gracza na becie i odpisywac tutaj w zapowiedzi.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...