Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] VictoriaMT2

Jesionek05

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radzę zainwestować w maszynkę z filtrem na ddosy bo pewnie już sapią inni, żeby tylko zddosować. A wiem, że sporo ludzi juz czycha. A i pytanie swoje pliki czy jakieś gotowe ?

Widziałeś gdzieś taki sam serwer?

Masz odpowiedź :)

Co do DDosów,to jest chyba najmniejszy problem całego serwera :)

No to podjęli złą decyzję, w sprawie bety na hamachi:p

Zgodzę się lecz niemam na to wielkiego wpływu :)

Opublikowano

Co do wyrównania pvp żeby każda klasa była wyrównana to postaram się jak najbardziej pomóc i podpowiem co i jak technikowi żeby była jak najlepiej .

I o to się nie martwcie bo po to jest beta :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No widze że posuchaliscie rad kilku użytkownikow i zalatwiliscie sponsora:d

No nic tylko cieszyc sie i czekac ze taki serwer startuje, osobiscie polecam i zagram;)

Tylko proponowalbym aby nie byl to taki 4fun, takie serwery to jednak bardziej juz to hamachi :D

Proponowalbym zmniejszyc troche expa i zeby byl nadmiar ulepszaczy, bo sa tego konsekfencje takie ze jak ktos wbije maxa no to pozniej zostaje pvp a pvp to nie sama przyjemnosc z gry;)

Proponuje bardziej easy/medium zeby serwer byl dla ludzi na dluzej a nie do wbicia maxa w 2 dni ;d

Pozdrawiam. :D

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

No nic tylko cieszyc sie i czekac ze taki serwer startuje, osobiscie polecam i zagram;)

Tylko proponowalbym aby nie byl to taki 4fun, takie serwery to jednak bardziej juz to hamachi :D

Proponowalbym zmniejszyc troche expa i zeby byl nadmiar ulepszaczy, bo sa tego konsekfencje takie ze jak ktos wbije maxa no to pozniej zostaje pvp a pvp to nie sama przyjemnosc z gry;)

Proponuje bardziej easy/medium zeby serwer byl dla ludzi na dluzej a nie do wbicia maxa w 2 dni ;d

Witam , dziękuje za opinie :) . Serwer oczywiście zostanie dostosowany bardziej żeby jednak ta gra nie nudziła sie po 5 dniach .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Serwer z dniem coraz bardziej mi się podoba a co administracji naprawdę zajeb**** wysłucha graczy do końca :) nic tylko wbijać i grać a jeszcze jak w piątek już się zaczynają mi ferie to będzie bosko polecam i zapraszam na start za niedługo już z dedykiem :) a teraz na bete wbijać !

ddz8gi.png

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na bete jak sie wyrobimy to moze i dzis !

@ o DDoS'y nie macie sie co bac ! Wkoncu True to sponsor.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na bete jak sie wyrobimy to moze i dzis !

@ o DDoS'y nie macie sie co bac ! Wkoncu True to sponsor.

I to mi się podoba :D że dziś

I wielkie dzięki True za dedyka :D

xTabwwt.png

Opublikowano

Beta już ON bo mi strona nie działa a jestem w sieci jak można się zarejestrować na betę ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Beta już ON bo mi strona nie działa a jestem w sieci jak można się zarejestrować na betę ?

Serwer jeszcze nie jest otwarty a zarejestrowac bedziecie sie mogli gdy strona bedzie online. Poinformujemy was ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Hmm dostałem info na hamachi od [GA]MrLuzer że strona będzie włączona o 17:30 wraz z rejestracją a start serwera odbędzie się o 18:00 dzisiaj wystartuje beta hamachi a w sobotę start na dedyku zapraszam gorąco !

ddz8gi.png

Opublikowano

A nie moglibyście na inny hosting wrzucić clienta.

Po prostu niektórzy mają błąd z tym poradnikiem np. z mailem i poźniej będzie wielki płacz.

Dlatego zalecam wrzucić między czasie clienta na inny hosting tak żeby było więcej osób na becie i byście nie mieli spamu z clientem że nie można pobrać.

Opublikowano

A nie moglibyście na inny hosting wrzucić clienta.

Po prostu niektórzy mają błąd z tym poradnikiem np. z mailem i poźniej będzie wielki płacz.

Dlatego zalecam wrzucić między czasie clienta na inny hosting tak żeby było więcej osób na becie i byście nie mieli spamu z clientem że nie można pobrać.

Spokojnie włożą na inny hosta ;]

xTabwwt.png

Opublikowano

Spokojnie włożą na inny hosta ;]

Jak coś to wrzucą ;) bo włożyć to można palca do nosa ^_^

Oby jak najprędzej bo pewnie ktoś nie może ściągnąć i czeka na inny hosting.

Jbc ja czekam też bo nie chce mi się bawić w jakieś premium konta jak można spokojnie z innego hostingu pobrać :D

Opublikowano

No watpie zeby robili easy/medium , skoro tak juz prezentuja + na 4fun sie szykowali to niech tak zostanie . Moze male utrudnienia ale nie robcie z tego medium .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...