Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] VictoriaMT2

Jesionek05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer. prmk, grałeś może na Glad*RMT2, wojownikiem mental ?;p

Dziekujemy.

@ Tak gralem napisz na pw.

@ Przypominam iz beta odbedzie sie w czwartek 15-17 client bedzie jutro wieczorem udostepniony.

@ Prosimy o propozycje co dodac lub usunac !

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja bardzo fajna oraz milo sie przeglada, 8/10!

Na serwer wejde oraz zobacze co i jak, napewno nie zostane na stal z powodu hamachi ;)

je0o.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer taki sobie ale to tylko moje zdanie.

A moglbym prosic o to bys napisal co tobie nie pasuja albo czego brak ? Bardzo prosze.

@ Dziekujemy wszystkim za dobre slowa. Jezeli cos wam nie pasuje na serwerze lub czegos brakuje prosimy abyscie pisali.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Szkoda ,że hamak :((( ciekawy serw taki by sie ponapitalać :)

Dla mnie zbroja 3-5 brzydka ,ale nie każdemu dogodzi

Ps.Postarajcie się o sponsora jakiegoś (dedyk),usprawnijcie serwa by bugów nie było i możecie z reklamą startować

Opublikowano

Szkoda ,że hamak :((( ciekawy serw taki by sie ponapitalać :)

Dla mnie zbroja 3-5 brzydka ,ale nie każdemu dogodzi

Ps.Postarajcie się o sponsora jakiegoś (dedyk),usprawnijcie serwa by bugów nie było i możecie z reklamą startować

Dlatego jezeli zbroje sie komus nie podobaja sa kostiumy ktore nie posiadaja bonusow ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Hehe ziomek zrobił hamaka który jest lepszy od 3/4 serwerów na dedyku :)

Ziomek weź pożyczke z banku postaw taki serwer na dedyku to w dniu startu splacisz pożyczkę i będziesz miał jeszcze kase na używki typu marihuana, koks, dropsy, fete i inne rarytaski :)

fdft2r.jpg

@ no serwer zapowiada się ładnie tylko czekać na clienta ;d

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

fdft2r.jpg

@ no serwer zapowiada się ładnie tylko czekać na clienta ;d

Wytrzymasz do jutra? ;d

@ Za czynne uczestnictwo w becie przewidywane sa nagrody.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie polecam serwa.

ahhahahahah kur :P jeszcze nie wszedłeś na server i krytykujesz..

Ja miałem wielkie szczęście wejsc jako pierwszy gracz na ten serv

Polecam!!!!! jak najbardziej :]

Moj nick to kaptur jak cos

xTabwwt.png

Opublikowano

Jedyny czego mi brakuje do stalek, broni na 75, 65 u handlarzy bo to jest 4fun ale może cos nie doczytałem :) a na server na pewno wbiję tylko szkoda że hamachi ;cc

Opublikowano

Jedyny czego mi brakuje do stalek, broni na 75, 65 u handlarzy bo to jest 4fun ale może cos nie doczytałem :) a na server na pewno wbiję tylko szkoda że hamachi ;cc

Jest magiczna grota od 1lvla masz tam rozne metiny od 5 do 90 ! stalek bedziesz mial pelno tak samo broni 65 !

@Bronie do expa (truty itp) dropia na kazdym dungeonie z bossow

@ Jesli chcecie aby na Victorie weszlo wiecej osob to mozecie uzywac sygnatury ktora jest ponizej. PPM na sygnature zapisz obrazek i wrzucacie na jakis hosting zdjec gdy wrzucicie wybieracie Pełny rozmiar na forum nastepnie wchodzicie w ustawienia sygnatura edycja sygnatury i wklejacie tam do tego pola link z pelnym rozmiarem na forum klikacie zapisz zmiany i macie sygnature.

@ Im wiecej osob tym wieksza zabawa ;>

@ Pora isc spac. Prosze pytac rano postaram sie wam odpisac ! Tymczasem dobranoc.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

SZUKAJCIE SPONSORA I OTWIERACJE DEDYKA , BO SERWER NAPRAWDE MEGAAAAA

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer zapowiada się naprawdę kusząco :) dawno nie było easy tylko hard ... a tutaj proszę odmiana szkoda że hamachi ale myślę że serwer będzie stabilny, bez żadnych lagów i komplikacji :(. Na serwerze zagram z kumplami i tak jak koledzy z góry mówią najlepiej znaleźć bardzo dobrego sponsora i postawić na dedyka :) życzę udanego startu !

ddz8gi.png

Opublikowano

SZUKAJCIE SPONSORA I OTWIERACJE DEDYKA , BO SERWER NAPRAWDE MEGAAAAA

Ja na ich miejscu nie szukałbym sponsora, tylko sam odłożył na maszynę, bo po co potem mają te pliki być na mpc, jak naprawdę są bardzo dobre? Lepiej zdać się na siebie.

Opublikowano

Server, zapowiada się fajnie, tylko jedno mnie wpieniło .. Easy Hamaczi - Maxymalny poziom w 3/4 dni -,.-

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Server, zapowiada się fajnie, tylko jedno mnie wpieniło .. Easy Hamaczi - Maxymalny poziom w 3/4 dni -,.-

Chociaz nie bedzie tak ze wbijesz w 1h all eq max lvl wszystko a potem bedziesz sie nudzil. Chociaz co jakis czas beda wchodzic update.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...