Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Transfer

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A na wescie sa jakies lagi jak sie gra z Polski czy cos takiego?

@W FAQ jest napisane jakie kraje mogą się przenieść na EUNE i odwrotnie na EUW. Jeżeli grasz na EUNE i mieszkasz w Polsce (lub w innym wschodnio europejskim kraju) NIE OTRZYMASZ darmowej opcji transferu na serwer EUW.

Natknalem sie na takie cos jak myslicie to prawda?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Dla wybranych czyli:

Na jakiej podstawie zostanie ustalone, który serwer jest moim rodzimym serwerem?

Twój rodzimy serwer zostanie ustalony na podstawie miejsca (kraju), z którego grałeś/aś najwięcej od 1 stycznia 2013 roku.

Z FAQ

Indygo

Opublikowano

Hmmm... Ciekawe, na pewno się komuś przyda, niestety to co chciałem zrobić zostało zniszczone ;/ Trzeba grać z tego kraju od 1 stycznia ;/

@PYTANIE

A jak będę do 28/27 grać z niemieckiego ip to dostanę jeszcze ? ^^

928011413476457403957.png

Opublikowano

Kurwa, jak napiszę do nich, że jestem jakimś jebanym ruskim i powiem, że chce mieć ten transfer, bo chce grać z moimi ziomalami to mi dadzą za darmo ?

Opublikowano

Hmmm... Ciekawe, na pewno się komuś przyda, niestety to co chciałem zrobić zostało zniszczone ;/ Trzeba grać z tego kraju od 1 stycznia ;/

@PYTANIE

A jak będę do 28/27 grać z niemieckiego ip to dostanę jeszcze ? ^^

Zdaje mi się, że dni liczone są od 1 do 13 stycznia więc granie od teraz, teoretycznie nie powinno Ci nic dać.

Indygo

Opublikowano

Dobra napisałem do nich, że urodziłem się w niemczech i mieszkam w polsce od 7 lat wezmę ich na litość...

Chce ten kurwa transfer. Lepiej jest na EU W ? (Rankedy itd.)

Opublikowano

A jak jestem na Turcji to będą jakieś transfery na Nordic/West rozdawać? Bo tam ni chuja się dogadać nie idzie...

csyt2-signa.png

Opublikowano

Jebane kurwa chuja w pysk im za to . :angry: :angry: Po chuj to kurwa robią, jak nie można przenieść się na Westa no japierdole do kurwy nędzy.

@edit

Po chuja piszą o tym po polsku, jak kurwa nie można z Polski do Westa

idę kurwa ochłonąć bo mnie ten cały riot wkurwił.

Opublikowano

Dokładnie piszę do "rajotu" , że jestem z pochodzenia Niemcem zobaczymy jaką odpoweidz dostane.

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Dokładnie piszę do "rajotu" , że jestem z pochodzenia Niemcem zobaczymy jaką odpoweidz dostane.

skan dowodu osobistego możliwe aby potwierdzić twoje informację.

Opublikowano

skan dowodu osobistego możliwe aby potwierdzić twoje informację.

Bez przesady myślę , że takie rzeczy nie będą potrzebne. A zresztą photoshop i te sprawy :)

p.s nie mam dowodu xD

Tak ogolnie to jest chyba jakis program ktory zmienia Ci ip np na Nieieckie (

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Nie, kurwa macie zostać na waszym EUNE. Na WEST są ogromne lagi i w ogóle pełno tam bolowców, debili, afkerów, debili, flamerów, debili, trolli, a przede wszystkim jest tam taki jeden Phaiz, który nie chce was widzieć na west. W ogóle nie opłaca się przenosić, bo jeszcze wpadniecie z silvera pięć do brązu :(( smutny wasz los

edit.

jesli to ma być tylko dla wybranych to sytuacja jest nieco lepsza.

Opublikowano

Ale macie ból dupy, za darmo to jedynie możecie dostać przysłowiowo w ryj. Powiniście się cieszyć, że riot wgl. daje możliwość przeniesienia się ludziom, którzy tego potrzebują.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Po co sie denerwujecie? Czemu mieliby za darmo dac wam przeniesienia? Kazdy polaczek by sie tam przeniosl i teraz by bylo ze ludzie z westa chca na eune bo tu lepszy poziom <.>

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Dobra napisałem do nich, że urodziłem się w niemczech i mieszkam w polsce od 7 lat wezmę ich na litość...

Chce ten kurwa transfer. Lepiej jest na EU W ? (Rankedy itd.)

ale w silverze to to samo XDDDDD JEBŁEM XDDD

pytanie: czy z rosji na eune jest transfer?

­

Opublikowano

Vanosh ma za freee powrot do EUNE i platyna I czeka ._.

Vanosh ma za free EUW ._. A jak się przeniósł niedawno to jeszcze kurwa dostanie 2600 RP ._.

@Chciałem się przenieść z EUW, bo tam żaden znajomy nie gra. Dzięki Phaiz, dzięki tobie zostaję !!! :D

@down. Nawet go znać nie trzeba... tak w ogóle to gdzie napisałem, że ma transfer na eune za free?

Vanosh ma za free EUW ._.
|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...